Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/3/2021 at 11:52 PM, zorex said:

Kamen neće ostati posle limara,

opa, vidim sluzis se gradacijom, jer nakon celave prevare kamen na kamenu nije ostao, dok nakon limara ni kamen jednine. 

Posted

Sve do utakmice sa Trentom sam se nadao da bi Partizan osvajanjem prvog mesta u grupi imao šansu da sezonu ipak, koliko-toliko spase. Ali, prvi put sam gledajući Partizan osetio da sam depresivan i da nema nade. Pobede i porazi su stvar navike. Imam mišljenje, ali ne bih velikom kritikom da dodajem... - rekao je Vujošević

Potpis.

• Like 1
Posted

Bilo bi moralno da trener da ostavku posle niza losih rezultata i sto je jos gore sramotne igre. A ako se to ne desi moralo bi da dobije otkaz. Samo da ne ispadne da moramo i tu +1 godinu da mu isplatimo.
Bas me zanima koliki niz poraza mozemo da napravimo.

Posted
Bilo bi moralno da trener da ostavku posle niza losih rezultata i sto je jos gore sramotne igre. A ako se to ne desi moralo bi da dobije otkaz. Samo da ne ispadne da moramo i tu +1 godinu da mu isplatimo.
Bas me zanima koliki niz poraza mozemo da napravimo.
Mislim da uprava radi odličan posao i ne vidim razlog zašto bi se trener menjao.
Sezona je svakako završena još u novembru, zar nam treba još jedan trener ove godine?
Posted
1 hour ago, Bole Tyson said:

Braco Grobari, svi koji smo se busali u grudi da pocnemo od beton lige, sto se kaze, pazite sta zelite, moze da se ispuni

Evo me prvi ... tek sad vidim koliko sam bio u pravu :classic_smile:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...