Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je njima vodjenje kluba - dogovaras se, ne razmisljas s kim; potpisujes, ne razmisljas sta; obecavas, nikad ne ispunjavas; stalno nekome nesto dugujes; cekas oktroisana sponzorstva drzavnih firmi; lajes na sve strane kako su ovi od prekoputa zli virus sotone

Evo dajte meni da vodim klub, garantujem da sam u stanju da replikujem sve napred navedene metode rada, a radio bih i za manju platu

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Čuj, vođenje kluba. Tako vode celu zemlju.

Veći su mi problem ovi naši  uhljebi, što bi Hrvati rekli, nego Ostoja i ostali koje je država poslala da nam pomognu.

Nije Ostoja doveo ni jedno od tih pojačanja. Otići će limar jednog dana, šta ćemo sa 'zaslužnim' grobarima.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Čuj, vođenje kluba. Tako vode celu zemlju.

a u vreme spsa se znalo ko kosi a ko vodu nosi ili benzin diluje.

3 minutes ago, Alex_Serbia said:

Ja kad god vidim Caneta, kroz telo mi prostruji tezak cringe.

blago tebi. meni prostruji c+krindžara od aleka, ane, vesketa a onda imaš plejadu likova koji trpaju estradni prostor ali cane je krindžara. pa dudlaj onda modelsicama 2021.

• Like 2
Posted

@đubrivo.

Ja se izvinjavam ako/sto sam te uzrujao, nadam se da ces uspeti da se smiris do kraja veceri.

On a subject, ne znam o kakvim modelsicama dudlamo sada? Meni se kenja od 90% estradnih umetnika Srbije, u vecini zanrova. Sto zbog muzike, sto zbog imidza, sto zbog oba.

Posted
2 minutes ago, Alex_Serbia said:

@đubrivo.

Ja se izvinjavam ako/sto sam te uzrujao, nadam se da ces uspeti da se smiris do kraja veceri.

On a subject, ne znam o kakvim modelsicama dudlamo sada? Meni se kenja od 90% estradnih umetnika Srbije, u vecini zanrova. Sto zbog muzike, sto zbog imidza, sto zbog oba.

i ja se jednako tebi izuinjavam ali mi bude grdno kada čujem u 2021. da cane nekome izaziva krindz, kao da živimo u hotelu kalifornija, 1969.

ima toliko nesrećnih pojava svakih 5 minuta ali tebi je cane krindz. tvoj problem svakako a moje pravo da izrazim zgrazavanje i nezadovoljstvo. 

2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Alas, nema danas modelsica vise!

Posted

Jaooo najbesmislenija rasparava ko sta slusa kad krene sa neke elitisticke tacke gledista, sta koga boli nek slusa ko sta hoce, ja slusam i modelsice i caneta i hjurikejn koji vec q

No 

Kad smo vec kod mog imenjaka

spacer.png

Posted

sve je super al cane je krindzi 

: 2021 beograd je časopis sabor

al bitno je da nismo elitisti, politički korektni, pametnom dosta i žuta govna 

1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

A na te 3 pojave si mislio... Molim te, ne kaljaj mi uspomenu na modelsice

modelsice su bile mocart, bizmark i djina dejvis. juče Safete bacio dobar meme na te teme 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...