ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 3 minutes ago, Barkley#34 said: U tome i jeste problem, što nama nije lepo. to je zato što ste dark-gotik. imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Jbš ga, ne ulazim u to kako izgleda voajerima i u kojoj meri uživaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 7 hours ago, Jakob Aman said: Oprace nas sokici samo tako veceras. Vec vidim napaljenog Blazica sa 20+ poena. Ako mogu da te zamolim i ako ti nije problem, jezik pregrizo dabogda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 A nije čovjek ništa kriv, svaki put nas opere Jaka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Vi ste se dodatno oslabili sa Perkinsom. Bas osjetno slabiji igrac od CMM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ali nasi sutevi za 3p nisu ni blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Prioritet #1 za narednu sezonu bi morao biti da sadasnja uprava ne bude vise u klubu. Za ostalo cemo videti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 minutes ago, Sector said: Vi ste se dodatno oslabili sa Perkinsom. Bas osjetno slabiji igrac od CMM. Perkins je dosao umesto Gordica. CMM nije ni zamenjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Jednog smo trenera otjerali drugi će sam otići čini mi se. Ovu ekipu ne bi Isus digao iz mrtvih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 2 minutes ago, Xpert said: Prioritet #1 za narednu sezonu bi morao biti da sadasnja uprava ne bude vise u klubu. Za ostalo cemo videti. Ima SNS sposobnih kadrova koliko hoces. Moze jedan Zika pauk recimo... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Sa Krkom i Zadrom borba za top8. A Zadar se pojacao ove nedelje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Rade kao da razmislja da upise neki faks Sta se desava sa njim? Nedostaje mi onaj borba bre Partizan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 7 minutes ago, Xpert said: Prioritet #1 za narednu sezonu bi morao biti da sadasnja uprava ne bude vise u klubu. Za ostalo cemo videti. Ako ova uprava ode, biće velika borba za upražnjeno Ostojino mesto između Marjana Rističevića i Luke Kebare. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 LaganicaSent from my HD1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Pa onda je najbolje da se ugasimo ili zamrznemo, posto postojanje ovakvog KKP nema nikakvog smisla. Trenutni KKP sluzi za podsmeh, sprdnju i popravljanje kos razlike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Za to i pravljen. Pricali smo mi mesecima ovde, ali dzaba... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Malo mi zao Filipovskog, ali covek nije odgovarajuci za trenutak u kom se nalazite. Ovakav sut za tri poena ja nikad nisam video. Sve cigla do cigle osim suteva Pejdza. Jezivo. Zagorac baca rekreativne cigle. S jedne strane jeste mazohizam sto pratite ovakav Partizan, ali sa druge strane je i za postovanje. Kako da ne pratis svoj klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 1 minute ago, Xpert said: Pa onda je najbolje da se ugasimo ili zamrznemo, posto postojanje ovakvog KKP nema nikakvog smisla. Trenutni KKP sluzi za podsmeh, sprdnju i popravljanje kos razlike. I to je upravo ono što je željeno da se postigne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ove godine imamo jednog šutera za tri i tu leže svi problemi. Stegne se odbrana, organizuje se dobar napad a onda sevne cigla i samopouzdanje svih ode u k.Birča, Volden i Redži nisu adekvatno zamenjeni.Sad bi bilo ok da se puste ovi klinci da igraju do kraja sezone, da se bar nešto izvuče dobro.Kad kažem klince ne mislim na Trifunovića, on je zalutao u KK.Btw Filipovski nema trunku krivice..Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Nego, za koga cete navijati u zavrsnici ABA? Ja mogu odmah da kazem da sam pikirao Buducnost i Miloja. Mislimda bi mogli da ponove Dziletovu sezonu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Trinki se ocigledno oteo kontroli sa tim nekakvim rezultatima, pa ga je valjalo skloniti. Ovoj ekipi parazita savrseno odgovara ovakav KKP, ne bi oni tu nista dirali. If it's broken, don't fix it. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 koliko kuknjave a imate samo bod manje na tabeli u odnosu na zvezdu.. ☕ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 5 minutes ago, John Terry said: Zagorac baca rekreativne cigle. hahahaha znaci valjam se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Prespavala drugo poluvreme 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ostade mi tabla lexiliuma nenačeta... [emoji20] 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts