Cooper Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Klub bi trebalo nešto da preduzme povodom povratka navijača.Ne vidim zbog čega bi neko bio privilegovan.Zbog Vesića i Vučića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Treba. Treba da gledamo svoja posla i trudimo se da uvijek služimo za primjer drugima a ne da pratimo druge primjere, uz to i loše.Kakve veze mi imamo sa publikom na nekoj tamo utakmici u takmičenju koje ni ne igramo? Nek se tim bave nadležne službe. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Klub bi trebalo nešto da preduzme povodom povratka navijača.Ne vidim zbog čega bi neko bio privilegovan.Zbog Vesića i Vučića?Brate, pa oni su svi vakcinisani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Ne znam da li je istina da vraćate Birčevića, ali fakat mi je sama ta ideja ulepšala veče nakon šuka gosn Lorenza u poslednjoj sekundi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Grobari opozocionari na čelu sa predsednikom Ostojom 🤣🤣🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 8 hours ago, Obi-Wan said: Ne znam da li je istina da vraćate Birčevića, ali fakat mi je sama ta ideja ulepšala veče nakon šuka gosn Lorenza u poslednjoj sekundi... Ako ti takva informacija olakšava poraz voljenog kluba u poslednjoj sekundi, onda baš treba da se zapitaš. 6 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1 hour ago, realno *w said: Ako ti takva informacija olakšava poraz voljenog kluba u poslednjoj sekundi, onda baš treba da se zapitaš. Imas jednog tvog drugara koji se sladi zbog slicnih stvari. Svrati do EL tema. SporCki pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ja mislio da na Bozic niko ne igra, vec da se sedi kuci u krugu porodice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Dobro bre sta ce nam birca Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ovo sa VICEŠAMPIONOM OLIMPIJSKOG TURNIRA, EVROPSKOG I SVETSKOG PRVENSTVA je ozbiljno??? Pa što nemam jedan pištolj nanu mu jebem! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 13 hours ago, Son_of_a_gun said: Nek se tim bave nadležne službe. Oce, bavice se. Elem, ja sam ovde da vam izrazim saucesce svima, procitao sam vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Dakle, moguc povratak igraca na deficitarnoj poziciji koji moze da uradi par stvari na terenu, ali nijednu koja je nama neophodna? Igraca koji je oteran pre manje od 6 meseci? I posle neko jos veruje da nam ljudi u klubu misle dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Birca ce biti najbolja bekap cetvorka ABA lige. Plus domaci igrac. Letos su se suze ronile kada nije produzen, sada ovako. Ne razumem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Mozda najbolja bekap cetvorka u kategoriji ljudi koji imaju najmanje 210cm i znaju da voze traktor. NBA kategorizacije bi ga obozavale. Ne znam cije suze, moje nisu sigurno. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Dobro sad ovi tepicevski povratci su uvek za cupanje kose, ali bar se ovaj put igrac ne preziva Tepic, tako da treba da budete zadovoljni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 8 minutes ago, McLeod said: Dobro sad ovi tepicevski povratci su uvek za cupanje kose, ali bar se ovaj put igrac ne preziva Tepic, tako da treba da budete zadovoljni. Grebi ga, Mek, na ovom i prošlom Forumu se ustalilo mišljenje da uspe u životu samo onaj koga ti opljuneš Ako ti kažeš da mi Grobari treba da smo zadovoljni Birčom, ima da otvore odelenje u Lazi samo za nas 😖 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 35 minutes ago, Cooper said: Birca ce biti najbolja bekap cetvorka ABA lige. Plus domaci igrac. Letos su se suze ronile kada nije produzen, sada ovako. Ne razumem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ja nešto ne verujem da će do toga doći, ali recimo da bude istina. Dobro, Birča je Birča, a uprava je uprava. Tu je, dok se ne izmisle neke novi reči, već mnogo puta sve rečeno. Hauevr, nama bi na ove Crnotravce, da ne kažem ciglare u ekipi, zaista značio visoki igrač sa 40% šuta za 3. Da oduči malo protivnike od igranja bunkera protiv nas, da se malo raširi odbrana, otvori prostor da Jare i Kodi idu na ulaz što je njihov forte, tako da teoretski ima smisla dovesti igrača takvih karakteristika. Sad što je to Birča, jbg. Ali kako da ti kažem, Birča možda nije igrač za prvoplasirani tim ABA lige i pretendenta za osvajanje EC, ali jeste igrač za sedmoplasirani tim ABA lige. Tako da jbg, našla rupa zakrpu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nama su veci problemi startna petica i prvi plej nego bekap cetvorka. Ajde da imamo nadu da ce Josh Lacks malo pokrenuti Milera i da ce napraviti solidan 50/50 tandem i da trojku mozemo da eleminisemo pomeranjem Jareta ili Pejdza, ali krater na 5 je veci problem od 13-14 minuta bekap Birce. Ako dodje Birca onda bi bilo oke Miku zameniti boljim igracem. I to bi vec bila znatno bolja ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ja ne vidim zasto bi se odustalo od dovodjenja jos jednog igraca. Birca ne zauzima mesto stranca i prakticno preuzima mesto decka iz Ontarija. Ako se Miki nadje klub koji bi preuzeo obaveze prema njemu moze se dovesti jos jedan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Sjajna vest za Bircu, sada smo spremni za pohod na FIBA CL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 20 minutes ago, Cooper said: da trojku mozemo da eleminisemo pomeranjem Jareta ili Pejdza Najbolje Pejdža na pet da pomerimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 20 minutes ago, Cooper said: Nama su veci problemi startna petica i prvi plej nego bekap cetvorka. Ajde da imamo nadu da ce Josh Lacks malo pokrenuti Milera i da ce napraviti solidan 50/50 tandem i da trojku mozemo da eleminisemo pomeranjem Jareta ili Pejdza, ali krater na 5 je veci problem od 13-14 minuta bekap Birce. Ako dodje Birca onda bi bilo oke Miku zameniti boljim igracem. I to bi vec bila znatno bolja ekipa. Jedini slobodan centar je Stimac - dalje ga bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ogadice mi Partizan za ceo život Jebao ih Bircevic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Samo jednostavno treba prihvatiti da za upravu ne postoje nikakve ambicije i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts