Jump to content

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, John Dies at the End said:

Da bi se upisao u drzavljanstvo Srbije mora da se odrekne drzavljansta koje poseduje, ili potpise izjavu o nameri da isto ucini po dobijanju srpskog... kako je kolega forumas vec gore napisao, to bi znacilo ne igranje za maticnu reprezentaciju .

Ma....sto posto se Đenka odrekao američkog državljanstva. Sve može da se sredi, osim ako tako ne gubi pasoš Komora ili Francuske.

Posted
1 hour ago, John Dies at the End said:

Da bi se upisao u drzavljanstvo Srbije mora da se odrekne drzavljansta koje poseduje, ili potpise izjavu o nameri da isto ucini po dobijanju srpskog... kako je kolega forumas vec gore napisao, to bi znacilo ne igranje za maticnu reprezentaciju .

nisam siguran da si u pravu za ovo odricanje od prethodnog državljanstva. 

Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Jedino ako mu njegova zemlja to traži, mi ne zahtevamo odricanje od drugog državljanstva.

Ja imam dvojno drzavljanstvo i niko mi ni pravi problem.

Posted

Neke zemlje (Nemačka, npr.) traže da se odrekneš stranog državljanstva ukoliko uzimaš nemačko, ili ako uzimaš strano moraš da se odrekneš nemačkog - ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo osim u specifičnim slučajevima. Kod nas nije tako ali možda jeste na Komorima pa zbog toga ne uzima i naš pasoš.

• Like 1
Posted
47 minutes ago, Barkley#34 said:

Neke zemlje (Nemačka, npr.) traže da se odrekneš stranog državljanstva ukoliko uzimaš nemačko, ili ako uzimaš strano moraš da se odrekneš nemačkog - ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo osim u specifičnim slučajevima. Kod nas nije tako ali možda jeste na Komorima pa zbog toga ne uzima i naš pasoš.

Da,zato se recimo Marin vodio kao strani igrac i nije ni pokusano da se izboksuje drzavljanstvo.

• Like 1
Posted
20 hours ago, Helmet said:

Svo vreme je skakao ,drao se, psovao sudiju, koliko vidim njemu je to postao emoji769.png. Ja da sam bio na mestu Simovica i njemu i Stanojevicu bih pokazao crveni. Ponasaju se kao dva dzibera sa ulice, zaista jedna od prvih stvari koje treba urediti u naeem fudbalu je ovo.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Deki kad je dosao, bio je crn, ugladjen, parla Italijano, rolke i moda iz Milana. Danas mi iskocila slika njega i Terze na predstavljanju, drugi covek.

Posle godinu dana u Srbiji celav, seda brada, apa drapa, sudara se kolima, krv u ocima i pljuvanje iz usta dok se dere na sudiju.

Sta Srbija zna da ucini od coveka 🙂 

Secam se da je slicno bilo i sa Slavisom Stojanovicem.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Cavani said:

Deki kad je dosao, bio je crn, ugladjen, parla Italijano, rolke i moda iz Milana. Danas mi iskocila slika njega i Terze na predstavljanju, drugi covek.

Posle godinu dana u Srbiji celav, seda brada, apa drapa, sudara se kolima, krv u ocima i pljuvanje iz usta dok se dere na sudiju.

Sta Srbija zna da ucini od coveka 🙂 

Secam se da je slicno bilo i sa Slavisom Stojanovicem.

Maska je to bila kad je stigao, realno.

A da je pod stresom sigurno jeste, uopste nije delovao uravnotezeno/cisto tokom i posle derbija

Posted
1 minute ago, Manoly said:

A da je pod stresom sigurno jeste, uopste nije delovao uravnotezeno/cisto tokom i posle derbija

Da, unezveren pogled sam zaboravio, al aj da to podvedemo pod tenziju derbija.

Posted
32 minutes ago, Manoly said:

Nije to maska, angažman u Zvezdi na mestu trenera ocigledno nosi ogroman pritisak i stres, coveku je maltene promenjen licni opis. Secam se i Radonje pre Zvezde, mislim da nije imao sedu na glavi. Koliko god mnogo godi da se bude trener ubedljivo najpopularnijeg kluba iz Srbije i  sa ex Yu prostora, vidljivo je da je to izuzetno stresan posao. 

• Like 2
Posted
25 minutes ago, Knipex said:

Dakle protiv Radnika u polufinalu kupu 21.04. :classic_smile:

Finale se igra 25.05.

Oce li biti slet pionira pre tog finala ?

• Ha-ha 5
Posted
46 minutes ago, Don Juan said:

Sada gledam, velike su šanse da krenemo sledeće sezone od druge runde, ako nas ne ujebe Ćelzi i osvoji LŠ i ne bude među 4 u Premier Ligi Javor, Radnik, Indjija, Zlatibor, Backa i/ili Metalac.

😉 

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Don Juan said:

Sada gledam, velike su šanse da krenemo sledeće sezone od druge runde, ako nas ne ujebe Ćelzi i osvoji LŠ i ne bude među 4 u Premier Ligi.

je l ovo ima veze sa koeficijentom koji cemo ostvariti u kvalifikacijama, posto su to dve utakmice manje nego obicno?

ili se bese automatski dobijaju odredjeni bodovi sto smo u drugom kolu?

Posted (edited)
8 hours ago, Dropkick Murphys said:

je l ovo ima veze sa koeficijentom koji cemo ostvariti u kvalifikacijama, posto su to dve utakmice manje nego obicno?

ili se bese automatski dobijaju odredjeni bodovi sto smo u drugom kolu?

Koliko znam bodovi se računaju automatski, ali ne znam koliko nam je to bitno, pošto pucamo na više od toga 😁.

Elem, ono bez čega ostajemo su bodovi za nacionalni koefiicijent.

Edited by Don Juan
  • Like 1
Posted

Видим и на нашој и комшијској теми се прича о тобож великим тактикама.:ajme:

Комшијски тренер је био и остао батађориста који ни на -9 нема петљу да избаци до краја офанзивни потенцијал. Човјек се не мијења, блок и чека, ако га противник и пусти приближи се голу али без акција и протока лопте. Прави изданак српске тренерске струке. Овај наш стручњак није имао у ПП никакву тактику већ се због двојице бонуса погубио и шуњао се без икакве потребе па су комшије као нешто изгледале. ДП изишли бонуси па све изгледало боље али опет без икаквог разлога чувао резултат.

Комшијска одбрана је руина и морала се непрекидно притискати јер имамо с ким. Станковић је успијевао ове сезоне а посебно мислим на двомеч са Миланом да игра 3-5-2 или 3-4-2-1 са озбиљним пресингом и транзицијом која је мирисала на Европу и није јасно како мисли даље напредовати ако ће слушати батођористичке будалетине око себе које је прегазило вријеме и који ништа друго не знају рећи него, опрезно, најбитнији су бодови и чувај резултат.

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...