Jump to content

Reprezentacija Srbije

sohorozo

Recommended Posts

Pozitivne vesti od veceras su sto ne mozemo sa svajcarcima da se sastanemo u grupi. Jos nekako da izbegnemo Hrvate i Albance i onda bar nece biti te politicke pozadine i tenzije, koja nam nikad nista nije dobro donela. Takodje, izbegavamo i Bih i Ukrajinu(ako se uopste ijedna plasira EP) od tih utakmica visokog rizika

• Like 1

2 minutes ago, Irski_srbin said:

Pozitivne vesti od veceras su sto ne mozemo sa svajcarcima da se sastanemo u grupi. Jos nekako da izbegnemo Hrvate i Albance i onda bar nece biti te politicke pozadine i tenzije, koja nam nikad nista nije dobro donela. Takodje, izbegavamo i Bih i Ukrajinu(ako se uopste ijedna plasira EP) od tih utakmica visokog rizika

Ma ja mislim sad da pitaju Piksija i druzinu ocete u treci sesir? Bilo bi, neka neka, cetvrti je super.

Сад кад је Италија у четвртом шеширу мислим да је све једно да ли трећи или четврти. Свакако биће занимљиво на жребању. Једва чекам као и увек :64:

30 minutes ago, dzoneee said:

Сад кад је Италија у четвртом шеширу мислим да је све једно да ли трећи или четврти. Свакако биће занимљиво на жребању. Једва чекам као и увек :64:

Pa Italija, Švajcarska i Ukrajina.

Iz trećeg samo Hrvatska i Holandija za izbegavanje. Ostalo je svejedno.

Nije to toliko ni važno. Moramo da popravimo igru, ostalo će biti pesma.

1 minute ago, Markoss said:

Nedeljkovic prvo mora da postane standardan u Zvezdi i da tu pravi neku razliku, pa tek onda da se prica o pozivu u reprezentac

Nedeljković tek počinje karijeru ali je usled nedostatka igrača na toj poziciji u prilici da brzo dobije šansu i u Zvezdi i u reprezentaciji. Naravno da mora mnogo da radi i da ono što je najbitnije ne pomisli ili da ga nagovore da pređe na neku drugu atraktivniji poziciju koja nije toliko zahtevna. Rekoh već ima fizičke predispozicije a kako će se snaći na terenu gledaćemo. Ne treba očekivati previše ali za par godina mogao bi da bude sasvim korektan igrač. 

2 hours ago, Don Juan said:

Pa Italija, Švajcarska i Ukrajina.

Iz trećeg samo Hrvatska i Holandija za izbegavanje. Ostalo je svejedno.

Nije to toliko ni važno. Moramo da popravimo igru, ostalo će biti pesma.

Sto je Holandija za izbegavanje, kad su bukvalno krsina nad krsinama?

Pitanje da li su bolji i od nas ovakvih.

Mnogo su gore za nas ekipe koje nisu preterano zvucne ali su organizovane, eto na primer ta cuvena Svajcarska ili sad Madjarska nego te izvikane.

Edited by McLeod
  • Ha-ha 1

16 hours ago, McLeod said:

To je naravno tacno i nema nekog osnova za optimizam da cemo sistemske probleme resiti, ali kao sto smo videli i sada, gde su za godinu dana Tadic od jednog od najboljih igraca LS otisao u Fenerbahce da ladi jaja, SMS i Mitrovic u Arabiju da jos vise lade jaja, Lukic presao u Fulam gde ne igra, da se i neki drugi igraci gube, moze promeniti na isti nacin samo na bolje.

Sa ovim igračkim materijalom pitanje je da li bi i Ančeloti uradio mnogo više od Piksija. Verovatno bi uspeo da pobedi Bugare ali za Mađare nisam siguran da bi i bod izvukao.

Igrački smo u krizi pogotovo među mlađim kadrom tako da svaki budući eventualni odlazak na Svetsko ili Evropsko da se šutamo u dupe od sreće, a tamo da se nadamo da nam neće biti puna mreža do vrha.

8 hours ago, Constantin said:

Džabe mu kad nije prao ruke u Nišavu...emoji28.png

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

neće biti džabe kad ode ovaj bahati ili misliš da će da vlada doživotno kao njegov pajto AV

što se grupe tiče najbolja kombinacija je Nemačka, Rumunija, Škotska i Srbija

Edited by Perkos2

1 hour ago, Perkos2 said:

neće biti džabe kad ode ovaj bahati ili misliš da će da vlada doživotno kao njegov pajto AV

Doći će drugi...isti takav, koji će dobiti spisak igrača koji trebaju da budu pozivani u reprezentaciju, sa vrlo malo samostalnosti u tom pogledu, sve dok se ne smene AV, Nedimović i po regionima, poslušnici, plus "autoriteti iz senke"...ne lipši magare do zelene trave. To ti je valjda jasno. Čak misli da pare nisu neki presudan faktor....dok ne dodje neki kome baš trebaju, a u tek ima da se vidi svašta...a što se tiče bahaćenja...ovde uvek pije vodu "Zato što sam pametan" kao i Dodikovo "Ajd ne seri"....

28 minutes ago, Constantin said:

Doći će drugi...isti takav, koji će dobiti spisak igrača koji trebaju da budu pozivani u reprezentaciju, sa vrlo malo samostalnosti u tom pogledu, sve dok se ne smene AV, Nedimović i po regionima, poslušnici, plus "autoriteti iz senke"...ne lipši magare do zelene trave. To ti je valjda jasno. Čak misli da pare nisu neki presudan faktor....dok ne dodje neki kome baš trebaju, a u tek ima da se vidi svašta...a što se tiče bahaćenja...ovde uvek pije vodu "Zato što sam pametan" kao i Dodikovo "Ajd ne seri"....

Mislim da je najpopularnije " pa šta, ima i gorih ... "

piksiju je problem to što je narcis i što se inati i kad zna da nije u pravu. tačno je da zna sa  kakvom bandom ima posla ali tvrdoglavo insistiranje na istoj postavci i istom branjenju kontre kad nam centarhalfovi idu na korner skok je odlika ljudi koji neće da priznaju svoju grešku samo da ne bi i neki tamo mika,žika,pera bio u pravu.

Kad  takav čovek pogubi konce onda izinat je spreman i svoju patku da odreže kako bi dokazao da se ne da "pasjim sinovima" 

Edited by Perkos2

7 minutes ago, Perkos2 said:

Mislim da je najpopularnije " pa šta, ima i gorih ... "

Nikad nisam bio zagovornik te mantre....

Ovo što ima, to je manje-više najbolje....a talentima u usponu, a tako je počela naša prepiska i prepirka, imam da dodam samo to.....svi su oni, na početku ili na kraju..Rišairo Živković.

46 minutes ago, Constantin said:

Nikad nisam bio zagovornik te mantre....

Ovo što ima, to je manje-više najbolje....a talentima u usponu, a tako je počela naša prepiska i prepirka, imam da dodam samo to.....svi su oni, na početku ili na kraju..Rišairo Živković.

nisam ni mislio na tebe već na godinama unazad najpopularniji izgovor kod Srba

sa talentima treba raditi, davati im šansu ako je zasluže a ne bahato im zatvarati vrata i brojati im krvna zrnca i poreklo

istina nije to piksi prvi izmislio ali sam očekivao da je decenijski život po svetskim metropolama od njega napravio i svetskog čoveka ali izgleda da "bukva u pariz, bukva iz pariza" preovlađuje u njegovom slučaju

neka nam je živ i zdrav, s'obzirom da je poodavnoo i miljenik sreće možda nešto i ubode na tom EP pa da ga posle slavimo 

nada poslednja umire uprkos svim činjenicama koje govore da je "kosovo davno izgubljeno" 🤔

• Like 1

Kakva je razlika u pristupu igračima iz dijaspore između srpskog saveza( selektora ) i hrvatskog saveza( selektora) pokazuje i slučaj Marka Pašalića novog igrača u timu Hrvatske. Momak je pre pet godina radio na baušteli u rodnoj Nemačkoj i išao na utakmice kao navijač Hrvatske a sad bez problema dobija poziv u nacionalni tim i svi ga prihvate  selektor, kapiten, savez, navijači. A kod nas stalno neke podele i forsiranje svojih ljudi.

7 minutes ago, Perkos2 said:

Kakva je razlika u pristupu igračima iz dijaspore između srpskog saveza( selektora ) i hrvatskog saveza( selektora) pokazuje i slučaj Marka Pašalića novog igrača u timu Hrvatske. Momak je pre pet godina radio na baušteli u rodnoj Nemačkoj i išao na utakmice kao navijač Hrvatske a sad bez problema dobija poziv u nacionalni tim i svi ga prihvate  selektor, kapiten, savez, navijači. A kod nas stalno neke podele i forsiranje svojih ljudi.

Pa od toga ti je sazdana cela država...moji i tvoji..iz partije, iz rodnog kraja, kumovi, bratija...ja ne znam, kao da se prvi put srećeš s tim i praviš se francuska sobarica...i magarcu si naš'o da ispravljaš kriv kurac kroz fudbalsku reprezentaciju.  :please:

Od negde mora da se počne...:classic_laugh:

28 minutes ago, Constantin said:

Pa od toga ti je sazdana cela država...moji i tvoji..iz partije, iz rodnog kraja, kumovi, bratija...ja ne znam, kao da se prvi put srećeš s tim i praviš se francuska sobarica...i magarcu si naš'o da ispravljaš kriv kurac kroz fudbalsku reprezentaciju.  :please:

Od negde mora da se počne...:classic_laugh:

Ja sam fudbaler nisam političar pa me najviše boli kad tu preovlađuje sve drugo pre želje da reprezentacija napravi neki uspeh. Onaj Dejo iz CG kakav god bio barem iskeno priznaje da mu je često interes klubova i pojedinaca bio ispred uspeha reprezentacije a ovi ovde sve nešto glume.

1 hour ago, Perkos2 said:

Ja sam fudbaler nisam političar pa me najviše boli kad tu preovlađuje sve drugo pre želje da reprezentacija napravi neki uspeh. Onaj Dejo iz CG kakav god bio barem iskeno priznaje da mu je često interes klubova i pojedinaca bio ispred uspeha reprezentacije a ovi ovde sve nešto glume.

Ti samo radiš svoj posao....:thumbsup:

Svi vide da Piksi blago rečeno ne zna šta radi, ali ne znam stvarno šta javnost očekuje?

Smene Piksija i desi se šta?

-Džajić pardon Nedimović onda dovede Van Gala i zaigramo totalni fudbal?

Ili dodje Murinjo, stavi 4 pozadi i u stilu Grčke postanemo prvaci Evrope.

Može samo da se desi da dodje opet neki Krstaja pa da se Nedimović sada umesto Kokeze igra trenera.

Ovaj ovde, onaj onde.

Može li jednom u srpskom fudbalu da se nešto promeni i bez seče glava? Da taj fikus predsednik Dragan Džajić sedne sa selektorom i popriča o problemima koji muče naš tim. Da mu objasni da kritika ne znači sutomatski smena a da selektor skapira sve to i prishvati da mu je sistem provaljen i da ne funkcioniše na terenu, da se mora nešto menjati na terenu i da je dovoljno vremena da se to pripremi za EP. Promenili selektora ili piksi nastavio po starom isti qrac, bićemo cirkuzanti na EP