Constantin Posted Sunday at 09:33 PM Posted Sunday at 09:33 PM 1 minute ago, Perkos2 said: Pa mojim saznanjima ni tadić ni braća MS neće biti u reorezenetaciji dok je piksi selektor, jednostavno ne mogu zajedno. Imamo to što imamo, dok se momci bore biće i nekih rezultata. Za veće rezultate nemamo kvalitet i trebamo da budemo svesni toga. Ma skockaće to Pikse...
Stiletto Posted Sunday at 10:16 PM Posted Sunday at 10:16 PM 47 minutes ago, Constantin said: Ma jok...ja sam za to da se forsiraju Laza i Maxa, da stiču ioskustvo. Iskustvo treba da stiču u klubovima, u reprezentaciji da ga primenjuju. Laza u klubu drnda klupu a Maxa tek treba da ode u ozbiljan klub i tamo se izbori da bude starter.
Constantin Posted Sunday at 10:40 PM Posted Sunday at 10:40 PM 16 minutes ago, Stiletto said: Maxa tek treba da ode u ozbiljan klub Ode Maxa za 20 milke.....a Fener...šta znam, ajde da ne cepidlačim, ali Tadiću se prepolovila minutaža u Turskoj i biće sve manje i manje na terenu. Za transfere je kasno. Može da se vrati kod nas i odigra jednu sezonu...ili u Ajaxu na staru slavu jednu polusezonu. Kasno je za njega i mislim, možda grešim, da bi bilo ukupno veće štete nego vajde, da se vrati u represtaciju
Barkley#34 Posted yesterday at 07:42 AM Posted yesterday at 07:42 AM Voleo bih kada bismo taktički i trkački bili makar na nivou ove Austrije. Mislim da smo makar malo kreativniji i raznovrsniji u poslednjoj trećini a verovatno bismo imali i solidna krila u drugačijoj postavci. ........... Kako me nervira kada se sledi šablon po svaku cenu, bez obzira na kontekst na terenu. Svega par puta smo uspeli da odigramo presing i oni su kod našeg gola prosto morali da krenu da grade napad iz peterca, kao volovi iako se videlo šta smeramo. Nadovezali su zatim jednu grešku na drugu i ćao, gol. 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 07:46 AM Posted yesterday at 07:46 AM Sinoć odgledah drugo poluvreme, u Beču nisam zakačio ništa sem golova, pa ni nemam neki validan utisak, osim što uprkos kadrovskim promenama, ne vidim nešto drugačije od svih Piksetovih utakmica nakon Lisabona. Odavno sam se pomirio da nam je to što nam je, a kad je već tako, nije loš ni ovaj dobar rezultat, a usput i ubacujemo neke nove igrače. Možda nekada dobije bolji smisao.
Drug Crni Posted yesterday at 02:10 PM Posted yesterday at 02:10 PM Bacio sam malo pogled na ovu "repstaciju koju samo ćaci gledaju"..možda će nekoga rezultat da zavara, ali ono je golemi antifudbal sa naše strane.. i do sada su uvek bili šupci, ali pod Piksijem nikada nismo bili ovoliko sterilni, bez ijednog, jedinog igrača koji bi mogao nešto da iskreira..sa onim manevrom Gudelj - Maksimović - Lukić ne bismo dominirali ni protiv Tekstilca.. Međutim, Austrijanci sami sebi dali gol, pa popili isključenje i tako nas gurnuli ka pobedi. 1
Bugl Khan Posted yesterday at 03:00 PM Posted yesterday at 03:00 PM 16 hours ago, Constantin said: Ode Maxa za 20 milke.....a Fener...šta znam, ajde da ne cepidlačim, ali Tadiću se prepolovila minutaža u Turskoj i biće sve manje i manje na terenu. Za transfere je kasno. Može da se vrati kod nas i odigra jednu sezonu...ili u Ajaxu na staru slavu jednu polusezonu. Kasno je za njega i mislim, možda grešim, da bi bilo ukupno veće štete nego vajde, da se vrati u represtaciju Koji Maksimović? Ovaj talent iz Zvezde? Sa 18 u Fenerbahce?
Constantin Posted yesterday at 03:18 PM Posted yesterday at 03:18 PM 16 minutes ago, Bugl Khan said: Koji Maksimović? Ovaj talent iz Zvezde? Sa 18 u Fenerbahce? Ne...ide u FRA. Fener, i Truska uopšte je za penzose...
Bugl Khan Posted yesterday at 04:02 PM Posted yesterday at 04:02 PM 43 minutes ago, Constantin said: Ne...ide u FRA. Fener, i Truska uopšte je za penzose... Pa zato pitam. Koji mladi talent ide u Tursku... 1
drgnk Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM 3 hours ago, Constantin said: Ne...ide u FRA. Fener, i Truska uopšte je za penzose... Kakva crna Francuska?!? Poješće ga oni galoperi brzinom i snagom. Fizički najzahtevnija liga u Evropi za njega onako sićušnog.
Constantin Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM 3 minutes ago, drgnk said: Kakva crna Francuska?!? Poješće ga oni galoperi brzinom i snagom. Fizički najzahtevnija liga u Evropi za njega onako sićušnog. Možda će prvo negde na kaljenje...pa onda u PSG
Molina23 Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Maksimović ako misli na sebe i siguran iskorak biraće neku varijantu Lajpcig/Dortmund. Mnogo je bitno za reprezentaciju da on uspe i to kao čista kreativna 8-ca, što i jeste. Imamo opasnih klinaca 06,07,08 koji su skroz drugačiji od mahom teretnih novozelanđana, valjda će im i karijere biti bolje vođene. 2
Ledd Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sledeća Liga Nacija, ekipe.. https://en.wikipedia.org/wiki/2026–27_UEFA_Nations_League Solidno 9-to mesto i treći šešir na žrebu.
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo je top, jer su Englezi duplo jaci od svih u drugom sesiru.
Don Juan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Stiletto said: Brate mili, šta sve Internet pamti... Dobro treba biti fer i reći da je ovo iz 1988, tada je to bilo daleko većinsko mišljenje u Srbiji. Ne sećam se da se on nešto mnogo mešao kasnije.
Bugl Khan Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago On 3/24/2025 at 9:14 PM, Molina23 said: Maksimović ako misli na sebe i siguran iskorak biraće neku varijantu Lajpcig/Dortmund. Mnogo je bitno za reprezentaciju da on uspe i to kao čista kreativna 8-ca, što i jeste. Imamo opasnih klinaca 06,07,08 koji su skroz drugačiji od mahom teretnih novozelanđana, valjda će im i karijere biti bolje vođene. Leipzig je, po meni, što se tiče njegovog interesa, i interesa kluba, najbolja opcija. Konačna visina transfera ovisi o njegovim nastupima, rezultatima, sljedećoj prodaji itd....Npr. ako ga Zvezda proda za 20, pri sljedećoj prodaji to može biti oko 30.
Recommended Posts