Markoss Posted Thursday at 08:51 PM Posted Thursday at 08:51 PM Jbt ladno Mitrovic igra za reprezentaciju. Decko nije imao kvalitet da bude rezerva na krilu u Zvezdi. Prodat na foru kao i mnogi srpski igraci pre njega - na godine, na gurku, na foru.
Don Dusko Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM Ocekivano.Dobro ne mogu da mi upropaste raspolozenje.
berti Posted Thursday at 08:55 PM Posted Thursday at 08:55 PM Da je njihov gol od jedne do druge korner zastavice, mi ga opet ne bismo dali.
Barkley#34 Posted Thursday at 08:55 PM Posted Thursday at 08:55 PM Dodaju se kao da igraju protiv zastavica a ne protiv naših igrača. Sjajna šansa sad za Arnautovića.
Markoss Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Nemamo trenera, nemamo realno ni igrace, i na sve to smo nekako mlakonjasti karakterom. Ne pamtim goru reprezentaciju Srbije, cak je i ono Mihino eksperimentisanje imalo vise smisla od ovog aktuelnog trenutka.
Мџе Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM Da ostane 1-0 i ja bih bio zadovoljan. Ni kvalitetom ni sistemom igre ne možemo da im pariramo. Jedino ovim brzim napadima i oslobodjanjem lopte možemo nešto da uradimo napred ali mi je opet neverovatno da Gregorič onoliko beži pivotima. Dok ofanzivno nemam očekivanja pozadi bi morali mnogo bolje da kontrolišemo prostor.
Stiletto Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM Dosad loptu nije pipnuo a sad pokida rašlje sa 20 metara. Sam Bog se sažalio na ove mučenike. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 09:07 PM Posted Thursday at 09:07 PM Jujujuju, kakav gol. Sjajno. Htedoh da napišem da Mimović deluje konkretno ka napred a on to potvđuje.
Don Juan Posted Thursday at 09:08 PM Posted Thursday at 09:08 PM Golčina Damardžića, ali i Mimović je odradio dobar posao.
Markoss Posted Thursday at 09:08 PM Posted Thursday at 09:08 PM Majstorija Samardzica, ali bravo i za Mimovica sto nije pao kad mu se Arnautovic okesao na ledja. Mislim da bi 95 posto reprezentacije palo, pa kao daj bar prekid da probamo.
Don Dusko Posted Thursday at 09:08 PM Posted Thursday at 09:08 PM Samo mi mozemo bez igre dati gol... 1
Мџе Posted Thursday at 09:25 PM Posted Thursday at 09:25 PM 16 minutes ago, Stiletto said: Dosad loptu nije pipnuo a sad pokida rašlje sa 20 metara. Sam Bog se sažalio na ove mučenike. Samardžić je jedan od retkih koji je umeo na ovoj utakmici da zadrži loptu i pošalje smisleni vertikalni pas.
Don Juan Posted Thursday at 09:32 PM Posted Thursday at 09:32 PM Kakav pregled igre ima Vlahović. Dva igrača mu se otvaraju, on pokušava da šutira iz totalno nerezonske pozicije.
No name Posted Thursday at 09:39 PM Posted Thursday at 09:39 PM Koliko je samo sebičan Vlahovic. Uzmi lopti i nosi je kući majstore...toliko biti sebičan i ne ispoštovati saigrača koji ti se nude i u mnogo boljoj su poziciji da ugroze gol
Stiletto Posted Thursday at 09:43 PM Posted Thursday at 09:43 PM Mali Cvetković sam kao duh ali Duća hoće sam kroz dvojicu. Jedan šut u okvir gola i dovoljno za ovo prvo poluvreme. Drugo u Beogradu mora mnogo bolje. Samo, umemo li bolje?
Ledd Posted Thursday at 09:53 PM Posted Thursday at 09:53 PM Pa dobro, vraćaju se Milenković, Pavlović i Živković, valjda može bolje. Treba uvežbati penale u ova tri dana i naši su.
Perkos2 Posted Thursday at 10:05 PM Posted Thursday at 10:05 PM Užasni smo, eto za pohvalu je jedino volja i zalaganje. Ipak izboren je dobar rezultat pa uz povratak iskusnijih igrača ko zna možda i budemo bolji od prljave ekipe Austrije
Stiletto Posted Thursday at 10:12 PM Posted Thursday at 10:12 PM Ko nije primetio, tokom cele utakmice ni jedan žuti karton.
Mile1 Posted Friday at 12:52 AM Posted Friday at 12:52 AM Kako ima srece viski, nadam se njegovom porazu sto se nadam da ce rezultovati njegovim otkazom. Dugo mi se neko nije gadio kao on, nije ni cudo sto je pravi caci 4 hours ago, Мџе said: Saša Lukić igra očajan meč. Kad je taj odigrao dobro
Recommended Posts