Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Ne moze se igrati ozbiljan basket bez pleja i centra. Od centara jos nesto i izvucemo, od plejeva nista. Hall koji 'donosi balans i stabilnost' u stvari samo ne smeta, umesto da daje doprinos.

• Like 9
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Plejmejkeri rak rana tima. 

Steta, ali sa ovakvim ucinkom plejmejkera i centara iz utakme u utakmicu tesko moze bolje. 

Edited by Sector
  • Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Ne moze se previse zameriti.

Kuridza i Rocesti potpuni kanal.

Izgubili smo mec sistemskim greskama u odbrani, 2 trojke Tompkinsa gde ostaje sam zbog potpuno nepotrebnih pomaganja. Mali faul skroz u pravu, pusti nek dodje do Tavaresa pa sekira.

Inace su oni postigli 14 trojki, na ovaj broj poena, ozbiljna brojka. Mi samo 5.

Peglaj dalje.

• Like 2
Posted (edited)

Previse konfuzno i neorganizovano smo odigrali poslednjih 5-6 minuta, previse promasenih zicera kada se lomio rezultat... sa takvom igrom ne moze da se dobije Real. 

Prebili su nas u IIp, posebno u raketu.Necu o sudijama 😄

One dve trojke Tompkinsa su prelomile utakmicu...

Campazzo iritantna peezda u rangu Rudija.

Edited by John Dies at the End
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Zadovoljan. Borili smo se. Ovaj tim bez ovakvog Rocha sa nekim ko moze nešto da donese ovom timu, i sa još malo razigranijem O Brajantom može sa svakim. Protivnik iskusniji zategao odbranu kad treba. Hall malo posustao večeras mada nije lako igrati protiv onog kepeca. Sve u svemu raduje igra i nema neke depresije u napadu kao pre. Samo rad i biće ovo kako treba. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Већ је симптоматичан овај распад у завршници, ако не преломимо меч на вријеме, шансе нам баш падају. 

Јбг, није срамота изгубити од Реала, али ово је 4 меч ђе смо били ту, близу, али опет миљама далеко. 

Одбрана заиста врхунска, али 25 поена за 2/2 је бол у очима. 

Слаб, очајан допринос Роча и Хола. Они не могу да остваре предност на овом нивоу, ни брзином, ни дриблингом, а ни шутем сви су изгледи. 

Баш сам попиздио

• Like 4
Posted

Razocaran sam! Sramota je da na trecini sezone igramo sa Holom koji je bekap plej u najvecu ruku. Jel treba da se ceka da istekne ugovor Rocestiju? Kuridza razocarao, Volden koji nas je unistii driblajuci sebi u nogu, zatim jos jedna izgubljena, zatim sam na 3 i masi, ne znam jako razocaravajuc tim bez dovoljno inteligencije i sa malim mudancima. Sezona sto se tice Evrope je zavrsena, neka igraju za statistiku da zabodu bolje ugovore.  Pun mi je Hol i Obradovica.

• Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted

Sve je u pravu sektor.

Pilicarenje sa pozicijom pleja dolazi na naplatu.

Mi gotovo nista ne dobijamo od pozicije 1 i 5, nisam siguran da postoji takva ekipa u EL sem nas.

• Like 3
Posted

A ova dezorganizacija i potpuni raspad u završnicama koja nam je sada već bukvalno ™ rezultat je isključivo nepostojanja prvog pleja. Hol i Volden nemaju kvalitet da tada organizuju nešto smisleno, a Roč je jednostavno bivši igrač na nivou rekreativca.

• Like 1
Posted (edited)

Dobro kad je Lazić došao do svojih 15 minuta u proseku, uplašio sam se na poluvremenu kad je odigrao samo 4,5 minuta.

Edited by Boaće
  • Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, Sector said:

Tandem Regland - Guzonjin sin mi djeluje kao luksuz u odnosu na sadasnji dvojac. 

Nikako.I tandam Kris Pol-Guzonjin sin bi bio los.

• Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Rit masi dve ciste trojke, a pre njega Rudi sa jednom nogom u grobu daje kos pod nemogucim uslovima...kad smo dosli vec do toga, onda nije cudo sto nas svi gaze.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Vamos Laki said:

Ne moze se previse zameriti.

Kuridza i Rocesti potpuni kanal.

Izgubili smo mec sistemskim greskama u odbrani, 2 trojke Tompkinsa gde ostaje sam zbog potpuno nepotrebnih pomaganja. Mali faul skroz u pravu, pusti nek dodje do Tavaresa pa sekira.

Inace su oni postigli 14 trojki, na ovaj broj poena, ozbiljna brojka. Mi samo 5.

Peglaj dalje.

14/39 Reala, za našeg navijača ... divljina :lol_2:

• Like 2
Posted

nema leba od joba.. kad je sam i kad treba da sutne, propusti sut, a kad ga utroje u 5-oj sekundi napada on sutira preko 6 ruku iz okreta.. :facepalm:

• Like 2
Posted

Jako dobar mec za nas rekao bih, ali bolja i srecnija ekipa je pobedila. Prvenstveno sam zadovoljan raspodelom uloga na ovoj utakmici, uplasio sam se da ce Walden da se vrati u pasivnost, ali osetio je najzad da moze da igra na ovom nivou i bice nam veoma znacajan ako bude drzao ovaj nivo.

Tavares je ocekivano bio kljucni igrac meca, nisam siguran da li je bitniji Realu kao stvarno prisustvo ili zbog psihicke blokade koju nanosi protivnicima. U kombinaciji sa  dozvoljnenim igranjem odbrane rukama bekovima Reala bilo je dovoljno da nas zaustave u drugom poluvremenu. Odbrana celim tokom utakmice impresivna, vredna jednog posebnog posta.

• Like 5
Posted
16 minutes ago, Crni said:

Razocaran sam! Sramota je da na trecini sezone igramo sa Holom koji je bekap plej u najvecu ruku. Jel treba da se ceka da istekne ugovor Rocestiju? Kuridza razocarao, Volden koji nas je unistii driblajuci sebi u nogu, zatim jos jedna izgubljena, zatim sam na 3 i masi, ne znam jako razocaravajuc tim bez dovoljno inteligencije i sa malim mudancima. Sezona sto se tice Evrope je zavrsena, neka igraju za statistiku da zabodu bolje ugovore.  Pun mi je Hol i Obradovica.

Ma koj' qrac i igramo EL...daj trošimo vreme i novac na putovanja i utakmice, ionako je vec sezona pri kraju. Da se na vreme pripremimo za KLS i kup.

• Like 1
Posted

Ne može se pteviše toga zameriti. Možda Obradoviću na mehaničkim izmenama.

Prvi plej pod hitno. Hol je zamenik pomoćnika pleja.

Obrajant nam neće doneti ništa.

Kuridža i Rit igraju koliko znaju i umeju.

Zanimljivo je pratiti Zvezdu ove sezone. Idemo dalje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...