Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

5 minutes ago, Don Juan said:

A zašto to mene pitaš? Pa daj jebote što se zajebavamo i poštujemo bilo koji zakon, kada je očigledno da je nebitno šta tamo piše. Samo da se nabavi prava knjizica i sva vrata se otvaraju.

Znaš kad ćemo da se vratimo u normalu sa ovakim ponašanjem? Nikad.

Edit. Kurac smo od države ako neko krivično ne odgovara zbog ovoga, a neće. Dakle.....

Bice, osecam krcat Rajko 25.Maja. Sve me strah da ce pustati samo vakcinisane.

Meni samo nije jasno sta te cudi posle skoro deset god.

 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Opusti se. Nije lepo što se krše propisi, ali najverovatnije neće nikome biti ništa zbog ovoga.

Najverovatnije?

Super. Samo da ti kažem ako je jedan bio zaražen, to če pod uslovima hale dovesti do lančane reakcije, ali nema veze uzivajte u pobedi, to što će neko drugi da plača tu cenu nije bitno, samo nek je veselo.

Odjavljujem se.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 12Laki said:

Vidim da je krenula pljuvacina po Lojdu.

Momak stvarno to nije zasluzio.

Jeste da se raspao veceras ali pokazace on u 3 pa ce opet da ga dizu u nebesa.

Lojd se ni veceras nije raspao kako se predstavlja, 16+6+5, na pocetku asistirao dva puta Noku, Davidovcu, opet se sibao u odbrani. Docice i sut.

Mi smo ih veceras  dobili sa devet igraca i to:

1. Black Hole, Uskok

2. Lazic, Lojd

3. Dobric, Deda

4. Simon

5. Noko, Kuz.

Bas siromasan roster, a igra  na mahove kao nekada.

Cisto da se istakne da je ovo jos jedna doktorska disertacija Radonje, ozbiljna je ekipa Buducnost, 4-5 njihovih igraca bih oberucke prihvatio.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Jbg nije zakon, nego odluka kriznog štaba. Svuda u svetu se vraćaju navijači sa normalizacijom situacije, NBA, premijer liga, u nekim ligama nisu ni zabranjivali... Ok, kod nas očigledno ne može sa poštovanjem distance, itd kao svuda ali to smo mi ali generalno nije baš tolika drama kako nam je nametnuto.

Imaš @Don Juan i eksperimentalne koncerte u Španiji gde je dokazano da se baš i ne širi po tom principu, od 5000 ljudi 6 je dobilo koronu ali ne na tom koncertu.. Tako nešto. Nisam antivax, revakcinisan sam još u martu, krajem aprila i preležao..

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 12Laki said:

Da se zahvalimo i Ejimu.Zamisljam sta bi ovde bilo da je ovako nas prodao u ove 2 utakmice...

 

Ekstremno glup igrač. Ni Rid ne blista od pameti.

 

1 hour ago, urosg3 said:

Ja ne znam,  ovo II poluvreme ma svašta sam gledao u životu ali ovako nešto. Ovo se ne zaboravlja.
Imam utisak da Miloje nije trener visoke klase, idealan za razvojne timove, zna košarke, ono što mi palo na pamet na nekih par minuta pred kraj... Bio kadar fokusra ga kamera par sekundi, izgledalo mi kao da razmišlja o III utakmici. Čudan neki utisak, deluje kao da nema ambicije.

 

Bio je na ivici da zaplače.

 

1 hour ago, 12Laki said:

Vidim da je krenula pljuvacina po Lojdu.

Momak stvarno to nije zasluzio.

Jeste da se raspao veceras ali pokazace on u 3 pa ce opet da ga dizu u nebesa.

 

57 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Loyd je u trećoj četvrtini promašio 4 vezana šuta, pa je dao 2 i onda je promašio još 2 u četvrtoj.

 

Dobrivoje je promašio sva 3 šuta u trećoj i prva dva u četvrtoj. Posle je odigrao vrhunski.

 

Generalno, ušla je voda u uši svima, od igrača do trenera i svi su gledali u Loyda, da on napravi nešto i sve se podredilo njemu. A to je, naravno, znala i Budućnost i sav fokus je bio na njemu, pa je od ovih 6 šuteva bar 5 imao van balansa. Ume on takve šuteve i inače da uzima, ali sad mu je baš bio sužen prostor da odradi šut onako kako treba, pa, po mom mišljenju, nema govora o nekoj njegovoj uplašenosti, da su se skupila muda i slično, već je takva situacija bila na terenu.

 

Lojd je dobar igrač (i volim ga), ali je čoker. To je bilo jasno nacrtano još onomad kada je promašio polaganje za pobedu koje bi da nije odlučujući potez na par sekundi do kraja dao 100/100 puta.

 

U ove dve utakmice finala šutirao je za tri 12/2, ili bednih 16.7%. Ukupni šut iz igre u ta dva meča mu je isto tako mizernih 37%. U oba meča sa njim na terenu imamo +1.

 

NAJBOLJI igrač tima u odlučujućim utakmicama jednostavno ne igra tako i tu je kraj priče.

 

Njemu bi najpametnija odluka u karijeri bila da produži ugovor s nama jer će svugde drugde nakon par ovakvih partija kada je bitno žuljati dupe na kraju klupe.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Don Juan said:

Najverovatnije?

Super. Samo da ti kažem ako je jedan bio zaražen, to če pod uslovima hale dovesti do lančane reakcije, ali nema veze uzivajte u pobedi, to što će neko drugi da plača tu cenu nije bitno, samo nek je veselo.

Odjavljujem se.

Pa najverovatnije. Kao što nisu dovele do lančane reakcije ni druge stvari prethodnih nedelja, prilikom proslava praznika, što državnih, što verskih.

 

Ako se u hali neko zarazio sad, sam je kriv što je išao i sam je odgovoran za svoj život.

 

I opet...kao što sam rekao, ne podržavam puštanje publike još uvek.

Link to comment
Share on other sites

Već nekoliko godina/sezona živim sa ubedjenjem da sam sazreo, da sam postavio stvari i prioritete u životu u pravom redosledu. I zaista je tako, što znaci da idalje utakmice KKCZ gledam i pratim sa velikim žarom, da ih retko propustam, da znam da se (iz)nerviram do ludila a i da se radujem pobedama, ali na kraju dana ipak je to sport, u životu razonoda, lep hobi i dečačka ljubav. Posebno kad se izgubi, već koliko sutra se zaboravi...

 

I onda dodje ovakva utakmica... Ne znam zašto je ispala toliko posebna ali je uzdrmala uspostavljenu uravnotezenost i nacinila emotivni rolerkoster.

Možda zato sto smo posle jedne turbulentne, haotične i slabe sezone, praćene svim peripetijama i teškoćama korone, odigrali četvrtinu godine u kojoj je sve bilo bajkovito i magično. Za 10 minuta videli smo stvari koje nismo mogli da vidimo čitave sezone, pa ni one prethodne. Oduvali smo i samleli Budućnost, leteli po terenu, zakucavali, pogadjali, skakali, asistirali... Ni druga četvrtina nije bila mnogo slabija, možda malo manje atraktivna i energična ali podjednako ubedljiva, gde nejednaki sudijski kriterijum nije dozvolio da bude realna razlika na semaforu. I možda jer smo bez Voldena još pre početka serije videli Budućnost kao velikog favorita, kako uzima trofej a na poluvremenu se ucinilo da ga mi već imamo na dohvat ruke. Zato je i bolna bila 3/4, ne zbog -21, nisu ni prvi ni poslednji, već zbog toga sto vidiš kako polako gubis nešto sto si već dobio i pobedio. Mislim da je više to bio problem i kod samih igrača, strah da se izgubi nešto tako dobro i sjajno kao ta prva četvrtina i gotovo sigurnih 2:0. Nije to bilo ni nerviranje više, ustvari kod mene ga za divno čudo nije bilo uopšte, samo strašna ravnodušnost i klonulost. A onda kad je Dobric vezao ulaz, pa koraci Ejima pa faul za tri bacanja nad Ogijem na -3... Opet je sve eksplodiralo i bilo je samo nemoj opet da ispustimo ovo. Ne znam kako je većina vas doživela meč ali slušajući tj gledajući Radonjića kako daje intervju za Arenu, dok ga emocije lome i bori se sa suznim ocima, rekao bih da ni on nije prošao mnogo drugaciji put. I zato donekle mogu da mu razumem pogubljenost u 3/4, nije isto kad vodiš neki klub bez ili sa manje emocija i kad vodiš Zvezdu. Mada je pokušao gotovo sve, brzo uzeo oba tajmauta, izmenjao sve igrače, i unutrašnju i spoljnu liniju i ništa nije pomagalo. Jednostavno igrači su bili klonuli, slomljenog morala, bez samopouzdanja, bez vere a ruku na srce i Radonjić se našao u nedodjiji. 
Svi su tada promasivali i brljali, borio se Noko na ofanzivnom skoku da spase po nešto, koliko može, ali nije vredelo. Sa druge strane Budućnost je prvi put u seriji grizla, bila agresivnija, prosto “namirisali su krv”, a kad je tako onda ide samopouzdanje, svaki šut ulazi... Kapa dole Nikoliću za ono sto je odigrao, mada je bilo realno da promaši na kraju :classic_biggrin:

 

Idalje ne znam kako smo okrenuli tj zapravo kako smo se vratili. Pomogli su nam i Podgoričani jer su dosli u poziciju da čekaju da vreme prodje, da se utakmica samo završi, i oni pobede. Mislim da je i Milojević pogrešio sto nije rotirao više. Ok imao je veru u petorku koja je napravila preokret i donela +9 ali ih je predugo zadržao na parketu.

 

Da rolerkoster bude kompletan pobrinuo se Simonović, jer je od igrača koji je bio najuplaseniji i najpasivniji, a i najkritikovaniji, došao do toga da bude pokretač, Zvezdin feniks :classic_biggrin:

Igraci su na kraju pokazali da su izuzetnog karaktera, a po završetku i kakav duh i atmosferu imaju, koliko im svima znaci i koliko im je stalo do pobede, do titule. Zato ne bih da izdvajam pojedince no Dobric zaslužuje još jedan dubok naklon i postovanje.

 

 

Sada po nekom logičkom sledu i ljudskoj prirodi bi trebalo da je ovo enorman psihički boost za nas a za Budućnost ponor iz koga se teško diže. Ipak još nije ništa gotovo ali svakako imamo prostora da u trećoj utakmici odigramo skroz rasterećeno i opušteno, da pustimo ruku i da ovih mizernih 18-19% za 3 podignemo na sezonske standarde, ili možda čak i preko, a u tom slučaju ko zna, možda bude gotovo brze nego sto je iko mogao da se nada.

 

 

Bravo Zvezdo! Bravo momci, bravo Radonja!

  • Like 19
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Ivanović dobija fantomske faulove u svakoj utakmici. Večeras je Laziću sviran jedan takav.

Sudi se faul nad Dzonijem cim krene u dvokorak nezavisno sta se desilo.

 

Bio na obe tekme, na ovoj drugoj umalo me nesto nije strefilo.

Premasena su moja ocekivanja.

Ne volim Simona, ali objektivno je odigrao ozbiljno dobro u 4/4. Ono udvajanje njegovo nakon cega je Laza ukrao loptu, i odbrana na Nikolicu. Fantasticno.

Sta napravi Radonja od Dobrica. Ajd sut, nego igra i pik, flouter, poludistanca kad se zaustavi na liniji penala, strana pomoci u odbrani. Nadrealno.

Jos sam pod adrenalinom, dugo me nije vozio ovaj osecaj 😀

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Boaće said:

Samo da napišem još jednom, Dobrić je bio riban od strane prethodnog trenera i redovno je mahao peškirima, dok se pulenu prethodnog trenera aplaudiralo na svaki potez.

 

Mozda ne bi ni igrao ovako da nije bio 'riban' ako je uopste bio riban. Mnogo vece face od Dobrica su bile ribane. Nije bio ni mahac peskira to je takodje laz, imao je solidnu minutazu koja se povecala od one utakmice sa Zenitom kada smo ostali i bez Hola (povreda) i bez Lojda (korona). Nakon toga je jedino Dobric taj koji se svojim igrama nametnuo da mu ta minutaza i ostane i nakon korona perioda, i nikakav Salo niti Radonja nisu zasluzni za to niti u jednom niti u drugom pravcu. Dosta mitomanije i serendanja. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Laki21 said:

 

 

 

 

 

Lojd je dobar igrač (i volim ga), ali je čoker. To je bilo jasno nacrtano još onomad kada je promašio polaganje za pobedu koje bi da nije odlučujući potez na par sekundi do kraja dao 100/100 puta.

 

U ove dve utakmice finala šutirao je za tri 12/2, ili bednih 16.7%. Ukupni šut iz igre u ta dva meča mu je isto tako mizernih 37%. U oba meča sa njim na terenu imamo +1.

 

NAJBOLJI igrač tima u odlučujućim utakmicama jednostavno ne igra tako i tu je kraj priče.

 

Njemu bi najpametnija odluka u karijeri bila da produži ugovor s nama jer će svugde drugde nakon par ovakvih partija kada je bitno žuljati dupe na kraju klupe.

Jbg Laki, kad igra odlično 39 minuta i promaši polaganje, onda je choker, džaba mu sve prethodno, bitna je završnica tekme.

Sad je promašivao u trećoj četvrtini, nije uopšte bila završnica i nije da nema popravnog pa se gleda choke kroz svih 40 minuta.

 

On je imao ovakvih partija i serija grešaka i tokom sezone, posebno kad ceo tim čeka da on sam nešto iskreira. 

 

Zašto bi se jedan Loyd usrao u ovoj utakmici i bio choker? Pod kakvim pritiskom on može da bude, pa da ga to sputava?

Link to comment
Share on other sites

Uzeo sam da citam live temu, hahaha kakve su to amplitude[emoji23]. Bas sam se slatko ismejao.

Pisao sam i ore meca, nwkako me je najvise strah od ovog jebenog Danila Nikolica, covek nas zatrpa, dolw moramo da im branimo sut po svaku cenu, ovo raspucavanje moramo da im sprecimo taman nas punili iz reketa. Dole nam jw jedina sansa da ih pritisnemo i da markiramo Nikolica, ne treba zaboraviti da su sada pod zestokim pritiskom, sto duze budemo u mecu veca ce biti nervoza.
Ovi nasi padovi nisu slucajni, mi nemamo dovoljno kvalitetnu rotaciju i pobreda waldena nas je osakatila, ja sam uveren da bi obe ubedljivo dobili da je on igrao.

Valjda ce biti spreman, ako nijw cuvati ga za kraj serije, sada vreme radi za nas, mada nisam optimista za naredne dve, ovi padovi su isuvise veliki i dole se necemo moci ovako vratiti.
Znaci opet zestoko na bekove i nadati se da Reed i Nikolic nece imati vece.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 
Mozda ne bi ni igrao ovako da nije bio 'riban' ako je uopste bio riban. Mnogo vece face od Dobrica su bile ribane. Nije bio ni mahac peskira to je takodje laz, imao je solidnu minutazu koja se povecala od one utakmice sa Zenitom kada smo ostali i bez Hola (povreda) i bez Lojda (korona). Nakon toga je jedino Dobric taj koji se svojim igrama nametnuo da mu ta minutaza i ostane i nakon korona perioda, i nikakav Salo niti Radonja nisu zasluzni za to niti u jednom niti u drugom pravcu. Dosta mitomanije i serendanja. 
E jbg sad.. Svi smo videli na koga se dernjao a na koga nije smeo. Veće face nisu bile ribane. Nismo svi Filip Višnjić. Dođe aber da je i umesto ovog Rida uzeo Terija a samo zbog ovog Hola i "bonusa" je zaslužio da mu se vrata zauvek zatvore.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Jbg Laki, kad igra odlično 39 minuta i promaši polaganje, onda je choker, džaba mu sve prethodno, bitna je završnica tekme.

Sad je promašivao u trećoj četvrtini, nije uopšte bila završnica i nije da nema popravnog pa se gleda choke kroz svih 40 minuta.

 

On je imao ovakvih partija i serija grešaka i tokom sezone, posebno kad ceo tim čeka da on sam nešto iskreira. 

 

Zašto bi se jedan Loyd usrao u ovoj utakmici i bio choker? Pod kakvim pritiskom on može da bude, pa da ga to sputava?

Lojd je odigrao odlicnu utakmicu u oba pravca. Nas je problem, jer imamo dva igraca koji mogu nesto da pogode spolja. Ni jedan igrac ne pogadja u visokim procentima sve vreme. Dakle uzasno je tesko pogadjati ako igras jako odbranu i dok je bio svez ulazilo je, a kako se priblizavao kraj to je bio sve umorniji.

Inace sticem utisak da je Miloje razvalio buducnost. Apic je izgubio svoje mesto, a igrao je solidno. Svoje mesto je izgubio i Sehovic, a on je dusa tog tima.

2 minutes ago, Cavani said:

Eventualna peta se igra tek za desetak dana, sto u nasoj situaciji sa povredama nije ni malo zanemarljivo.

Nece se igrati peta.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, VISOKOLETAC said:

 

Da ne bih objasnjavao zasto jesu, a zasto nisu, pogledaj od 3:15 kada nisu, a odmah zatim i slucaj kao sto je uradio Edzim.

Ejim je bukvalno uradio ono na 3:15 sto je i na tvom videu legalno.

Link to comment
Share on other sites

Jbg Laki, kad igra odlično 39 minuta i promaši polaganje, onda je choker, džaba mu sve prethodno, bitna je završnica tekme.

Sad je promašivao u trećoj četvrtini, nije uopšte bila završnica i nije da nema popravnog pa se gleda choke kroz svih 40 minuta.

 

On je imao ovakvih partija i serija grešaka i tokom sezone, posebno kad ceo tim čeka da on sam nešto iskreira. 

 

Zašto bi se jedan Loyd usrao u ovoj utakmici i bio choker? Pod kakvim pritiskom on može da bude, pa da ga to sputava?

Verovatno misli na trenutke kad se lomi utakmica, ne mora nužno biti zadnji minut, dva, kada nema ko, kada mora on da uzme.. I da obično tada zna da uđe u konfuziju, stihiju.. Dobar igrač, ali baš je trenerski zahtevno i zajebano dobro ga iskontrolisati i usmeriti.

Ja ga dodatno cenim što ne glumi neku zvezdu, ne štedi se ..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, drakon1 said:

Ejim je bukvalno uradio ono na 3:15 sto je i na tvom videu legalno.

Mozes li da mi objasnis kako je mogao da ne podigne prvo pivot nogu, a to je u ovom slucaju leva, ako je kretao dribling u desnu stranu? Inace Belosevic je sudio korake tek kod polaganja, kada su svi skocili, jer su koraci bili ocigledni.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, mmajstor said:

 

Mozda ne bi ni igrao ovako da nije bio 'riban' ako je uopste bio riban. Mnogo vece face od Dobrica su bile ribane. Nije bio ni mahac peskira to je takodje laz, imao je solidnu minutazu koja se povecala od one utakmice sa Zenitom kada smo ostali i bez Hola (povreda) i bez Lojda (korona). Nakon toga je jedino Dobric taj koji se svojim igrama nametnuo da mu ta minutaza i ostane i nakon korona perioda, i nikakav Salo niti Radonja nisu zasluzni za to niti u jednom niti u drugom pravcu. Dosta mitomanije i serendanja. 

Uf od svih postova nadjes taj da komentarises. :D

 

Pati.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Takeshi_Kovacs said:

 

Pozdrav svima, pratim forum vec duze vreme jer jako gotivim neke analize igara i samu sprdnju koju imate. Medjutim, sad sam morao da se registrujem samo iz prostog razloga sto zelim ovog MMajstora da stavim na ignor listu, pa bih vas molio da mi objasnite kako to da uradim. AKo budem morao jos da citam ovakve postove iskopacu sebi oba oka. U zivotu nisam sreo nekog ko ovoliko ne razume sport pa i donekle zivot i koji je u stanju da bez prekida izbacuje neku gomilu glupih floskula i tera neku kontru..  Izvinite i zbog losih kvoutova, jbg, dok se priviknem..Nne znam zasto mi je kvoutovao Takeshija..

Edited by Redstar0356
  • Like 3
  • Love 1
  • Thanks 3
  • Ha-ha 17
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Mozes li da mi objasnis kako je mogao da ne podigne prvo pivot nogu, a to je u ovom slucaju leva, ako je kretao dribling u desnu stranu? Inace Belosevic je sudio korake tek kod polaganja, kada su svi skocili, jer su koraci bili ocigledni.

Ne, Belosevic je sudio korake u polasku. Leva noga je Ejimu bila stajna noga, desna je bila pivot. Ali ni to nema veze. Ejim je pustio loptu iz ruke na dribling PRE nego sto je krenuo korakom (bilo koje noge) u prodor.

 

Edit: Mozes na to da gledas kao da je otapkao u mestu. Lopta je napustila ruku pre pravljenja zakoraka. Klasicna greska je da se igrac (pogotovo oni iz USA) praveci zakorak zalece noseci loptu, koju ispusta iz ruke tek nakon sto je napravio zakorak stajnom nogom. Ali, toga ovde nije bilo.

 

Belosevic je svirnuo i odgledao gestikulaciju Radonjica i tek onda pokazao da su koraci. Ali, svirnuo je u polasku, a ne nakon driblinga ili kod polaganja. To nije imalo vise nikakve veze.

Edited by drakon1
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, drakon1 said:

Ne, Belosevic je sudio korake u polasku. Leva noga je Ejimu bila stajna noga, desna je bila pivot. Ali ni to nema veze. Ejim je pustio loptu iz ruke na dribling PRE nego sto je krenuo korakom (bilo koje noge) u prodor.

Kako god. Imam ja par drugara koji vole da su uvek u pravu, pa razumem i tvoj problem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...