Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

On 12/17/2020 at 3:17 PM, đubrivo. said:

 

ja se sećam da sam nakon f4 cibone u bgdu plakao i da sam psovao radonjića u caps locku na forumu. ne znam da li to postoji ili je obrisano. kada ga vidim ovih dana i šeretski& zahvalno & sa osmehom namignem, obavezno imam na umu i to što sam mislio i pisao

 

to mi je i nekakav reality check da to što puno volim basket i zvezdu, ne znači obavezno da se razumem

---

tad kad sam plakao, malo mi se i povraćalo


Vise se ne secam se kako sam proziveo i sta sam radio nakon utakmice protiv Cibone ali ako se dobro secam mislim da mi je prvi post nakon te tekme nesto sto mi uvek daje za pravo da komentarisem rad Dejana Radonjica bez onog prizvuka svi su generali posle bitke.
Svakako da nisam bio bas zaljubljen u Radonju ali sam sad ponosan sto ga nisam terao 😄 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

To je samo košarkaška utakmica, za par dana igra se nova ... opuštencija. :classic_smile:

Nije to NBA da je samo jedna od mnogih utaimica u nizu. Ovo je EL i jos domaci teren, i ova utakmica bi tako dobro bilo da se pobedi i prekine niz poraza... Jbg, koliko god se ponasao opusteno, ne mozes da se ne nerviras. Cak i nakon pobede, dobre igre, nerviranje sledi jer smo par utakmica mogli da pobedimo a izgubili smo glupo😀

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Predragdjape said:

Nije to NBA da je samo jedna od mnogih utaimica u nizu. Ovo je EL i jos domaci teren, i ova utakmica bi tako dobro bilo da se pobedi i prekine niz poraza... Jbg, koliko god se ponasao opusteno, ne mozes da se ne nerviras. Cak i nakon pobede, dobre igre, nerviranje sledi jer smo par utakmica mogli da pobedimo a izgubili smo glupo😀

Suze gutati, pesma nek' se ori!!!

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Gudura said:

Pitao sam se isto...kako sebi da pomognem🤣

U kafanu ne mogu, u setnju- sugavo vreme, da se igram sa decom-to radim svaki dan, ne igramo bas toliko lose😀, da gledam seriju sa zenom - u kol'ko je utakmica?🤣🤣🤣

Tekma je u 19h. Ja se prijavio na online predavanje od 18.30h, tako da ću da propustim bar prvo poluvreme 😄

Tebi preporučujem da gledaš seriju sa ženom, pa ni Slagalica nije tako loša :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Nije u redu da se ovde ni latentno aludira na nezasluženo učešće KKCZ u EL. Prvo jer je ta odluka linearna a posebno ne dok u istom takmičenju ''zasluženo" nastupa zombi udruženje gradjana u košarkaškoj opremi predvodjeni grand masterom Aleksejem. Svaki put kada neko potroši pedesetak eura za njegov dres, pedesetak kadeta se navuče na lepak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, StephenBob said:

 

Ispade Covic neki veliki kosarkaski mag. Hahahaha. Jedino si zaboravio to da ne bi ni u plejof ABA lige usao sa bilo kojim klubom, pa ni Zvezdom, da mu nije bilo pomoci drzave. Covic je svoje limite dotakao i vreme je da se nastavi dalje, sa nekim drugim ljudima, ako Bog da srece da su iz sveta kosarke. Covic jednostavnno ne moze i ne zna bolje od ovoga, i to nakon odlaska Radonjica dokazuje svake nove sezone, on sad ni sa 25 miliona eura ne bi usao u plejof, jer je prosto izgubio kompas. Poceo je da donosi lose odluke. Onda losi ili osrednji treneri donose jos gore odluke oko tima, i to tako ide u krug.  Ko god dosao posle njega ja sam makar siguran da ce taj neko pokusati da vrati Radonjica, i da nece stavljati svog sina da bude prvi plejmejker.

Ja licno ne bih imao protiv, mislim protiv toga da predsednikov sin bude play ako nam bude predsednik matori Doncic

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sector said:

Ne zezajte, ove utakmice gdje znamo pobjednika unaprijed su uvijek opustencija. 

 

Tako i ja uvek mislim. Onda povedemo +14 i pali se nada. Pa posle mora da se gasi pivom i mangom. 

 

1 hour ago, pavijan2 said:

A kad, ako ne sad.

Večeras pobeda, pa kud puklo da puklo. Zakon velikih brojeva.

 

Nemoj, prijatelju, ako boga znaš. Ako već Valensija dobija, ne mora da prođemo +20-30 k'o Fener. 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, StephenBob said:

 

Sam otisao? Ti stvarno verujes u tu pricu? Pa druze, ajde ti da budes trener a ja da te ne placam, dam ti jednu platu u godinu dana, ne placam ti igrace po 6 meseci, ti pet puta sprecavas strajk igraca, pravis odlicne rezultate sa malo para, spavaju ti igraci na aerodromu, i na kraju ja hocu sve igrace da ti rasprodam, i onda kad tebi dojadi i kazes "ja vise ovako dalje ne mogu da radim", onda ja kazem kako si ti sam pobegao. Hahahahaha. Za Milojevica u FK bi mogao da kazes da je otisao sam, ali za Radonjica nikako. Radonjic je trener kao sto je Vujosevic, ne snalaze se dobro u inostranstvu na stranom jeziku, u drugacijim uslovima, sistemu zivota i rada, i tako dalje. Sto se tice uspeha Covica sa FMP. On je napravio uspeh sa malo para, sa drugacijom strategijom, sa mladim i talentovanim igracima. Sada je pokazao da sve sto vise para ima on se sve vise upetlja u greske, to je odraz sredine u kojoj je odrastao. Isto to radi i Terzic u FK. Evo vec cetvrta sezona prolazi a mi jos krckamo slavu koju smo stekli za vreme Radonjica, i svake godine polako padamo i tonemo. Meni se iskreno ne gleda ovaj tim, nema vise one energije i euforije kod naviajca, nema prepoznatljive igre, fanaticne odbrane, nema niceg. A vi sto pricate kako bi mi eto bili u TOP8 da imamo navijace, to su ciste gluposti i zamajavanja, tesimo sami sebe. Pa nije Zvezda jedina koja igra bez naviajca, Imala je navijace predhodnih par godina pa smo videli sta je bilo. I malo gubite iz vida da ni to navijanje nije kao nekad sto je bilo za vreme Radonjica, to je sad sve slabije i slabije. Prosle godine je bila pozorisna atmosfera. Uostalom da nije te Korone mi ne bi ni igrali Evroligu. A sad hocete navijace, pa ne moze i jare i pare. Ne menja se to na daljinski.

Eto vidis, bio sam igrac i plata mi je kasnila, ali sam je dobio, a mnogi je nisu ni dobili. Nikada to, osim u par zemalja nije na vreme i uvek kasni. Skoro je kasnila plata i u Feneru. Olimpijakos i Panata su poznati po tome, a na nasim prostorima to je tako normalno, pa pogledaj Partizan.  Da malo ne mistifikujemo to sa platama. Niko od njih ne igra za mesecnu platu, vec za ugovor koji je na kraju ta i ta cifra.

Da li je neko od tih igraca ostao bez para? Da li je sam Dejo bio isplacen za svoj ugovor? Znas, kada nesto neces, mozes naci hiljadu izgovora. Mozemo mi pricati o tome sta se desavalo, ali je istina da mu je ponudjen novi ugovor i on je odbio. Zasto, kako, ni on nije nikada izasao javno i rekao otisao sam zbog toga i toga, nego je sve rekla kazala.

 

Sto se TOP8 tice, igracemo TOP8 kada budemo imali stabilan i veliki budzet, a njega cemo imati kada nam neko bude garantovao Euroligu nekoliko godina, da bi neki privatnik koji placa reklamu mogao planirati svoje ulaganje. Ja licno nikada ne bih ulagao u neki tim koji sledece godine mozda nece igrati neko znacajnije takmicenje. A budzeti  za marketing se planiraju na vise godina unapred.

 

Navijaci su otisli kad je mali bata otisao, fudbalski klub krenuo da igra ligu sampiona(toliko o tome da smo kosarkaska publika), a Omic postao izgovor.

Sto se aviona tice, evo sada su imali carter, pa vidim da im je to bas pomoglo.

 

I necu vise da se macujem oko Radonjica. Njemu sve najlepse i hvala mu na svemu.

 

I da, niti je nas najtrofejniji, a pogotovo nije nas najbolji trener u istoriji. Nije istorija Zvezde samo poslednjih 8 godina. Bilo je tu i Zeravica, Pesic, Popovic, Aleksandar Nikolic,pa zamisli cak i toliko nam mrski Vujosevic.

 

Nadam se pobedi veceras, ali bice bas tesko. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hvala Lojdu i Džoniju. Veze ovo sa životom nema, večeras smo davali teške šuteve u 4/4, samo izolacija i nikakva ideja u igri. Večeras se Valensija raspala. Nikakav napredak u igri, samo smo odložili propast.

Edited by Boaće
  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...