Cavani Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ne moze se igrati ozbiljan basket bez pleja i centra. Od centara jos nesto i izvucemo, od plejeva nista. Hall koji 'donosi balans i stabilnost' u stvari samo ne smeta, umesto da daje doprinos. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 (edited) Plejmejkeri rak rana tima. Steta, ali sa ovakvim ucinkom plejmejkera i centara iz utakme u utakmicu tesko moze bolje. Edited November 13, 2020 by Sector 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ne moze se previse zameriti. Kuridza i Rocesti potpuni kanal. Izgubili smo mec sistemskim greskama u odbrani, 2 trojke Tompkinsa gde ostaje sam zbog potpuno nepotrebnih pomaganja. Mali faul skroz u pravu, pusti nek dodje do Tavaresa pa sekira. Inace su oni postigli 14 trojki, na ovaj broj poena, ozbiljna brojka. Mi samo 5. Peglaj dalje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Just now, Laki21 said: Ne da se usranom do potoka. Pre će biti ... ne da se siromi sitno samleti ... Bolji pobedio, Real jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 (edited) Previse konfuzno i neorganizovano smo odigrali poslednjih 5-6 minuta, previse promasenih zicera kada se lomio rezultat... sa takvom igrom ne moze da se dobije Real. Prebili su nas u IIp, posebno u raketu.Necu o sudijama 😄 One dve trojke Tompkinsa su prelomile utakmicu... Campazzo iritantna peezda u rangu Rudija. Edited November 13, 2020 by John Dies at the End 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Zadovoljan. Borili smo se. Ovaj tim bez ovakvog Rocha sa nekim ko moze nešto da donese ovom timu, i sa još malo razigranijem O Brajantom može sa svakim. Protivnik iskusniji zategao odbranu kad treba. Hall malo posustao večeras mada nije lako igrati protiv onog kepeca. Sve u svemu raduje igra i nema neke depresije u napadu kao pre. Samo rad i biće ovo kako treba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Већ је симптоматичан овај распад у завршници, ако не преломимо меч на вријеме, шансе нам баш падају. Јбг, није срамота изгубити од Реала, али ово је 4 меч ђе смо били ту, близу, али опет миљама далеко. Одбрана заиста врхунска, али 25 поена за 2/2 је бол у очима. Слаб, очајан допринос Роча и Хола. Они не могу да остваре предност на овом нивоу, ни брзином, ни дриблингом, а ни шутем сви су изгледи. Баш сам попиздио 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Razocaran sam! Sramota je da na trecini sezone igramo sa Holom koji je bekap plej u najvecu ruku. Jel treba da se ceka da istekne ugovor Rocestiju? Kuridza razocarao, Volden koji nas je unistii driblajuci sebi u nogu, zatim jos jedna izgubljena, zatim sam na 3 i masi, ne znam jako razocaravajuc tim bez dovoljno inteligencije i sa malim mudancima. Sezona sto se tice Evrope je zavrsena, neka igraju za statistiku da zabodu bolje ugovore. Pun mi je Hol i Obradovica. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Greh je ovom timu ne dovesti prvog pleja. Izgubili smo jer su se drugopozivci (Kuridža, Rit, Hol) usrali od imena Real. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Bas bi imalo smisla da se ne produzi sa Rocestijem, da se umesto njega dovede neki plej a Hall da bude bekap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Sve je u pravu sektor. Pilicarenje sa pozicijom pleja dolazi na naplatu. Mi gotovo nista ne dobijamo od pozicije 1 i 5, nisam siguran da postoji takva ekipa u EL sem nas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Valjda ce se smirit Kovid do 13. januara, da skoknem do Madrida 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 A ova dezorganizacija i potpuni raspad u završnicama koja nam je sada već bukvalno ™ rezultat je isključivo nepostojanja prvog pleja. Hol i Volden nemaju kvalitet da tada organizuju nešto smisleno, a Roč je jednostavno bivši igrač na nivou rekreativca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Roc je opasan promasaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Tandem Regland - Guzonjin sin mi djeluje kao luksuz u odnosu na sadasnji dvojac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 (edited) Dobro kad je Lazić došao do svojih 15 minuta u proseku, uplašio sam se na poluvremenu kad je odigrao samo 4,5 minuta. Edited November 13, 2020 by Boaće 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, Sector said: Tandem Regland - Guzonjin sin mi djeluje kao luksuz u odnosu na sadasnji dvojac. Nikako.I tandam Kris Pol-Guzonjin sin bi bio los. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Rit masi dve ciste trojke, a pre njega Rudi sa jednom nogom u grobu daje kos pod nemogucim uslovima...kad smo dosli vec do toga, onda nije cudo sto nas svi gaze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 14 minutes ago, Vamos Laki said: Ne moze se previse zameriti. Kuridza i Rocesti potpuni kanal. Izgubili smo mec sistemskim greskama u odbrani, 2 trojke Tompkinsa gde ostaje sam zbog potpuno nepotrebnih pomaganja. Mali faul skroz u pravu, pusti nek dodje do Tavaresa pa sekira. Inace su oni postigli 14 trojki, na ovaj broj poena, ozbiljna brojka. Mi samo 5. Peglaj dalje. 14/39 Reala, za našeg navijača ... divljina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Crni brate mnogo su ti crni postovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 17 poena i 10 asistencija Halla i Rochestija zajedno, zadnje 3 utakmice u EL. Mislio sam da je i gore... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 nema leba od joba.. kad je sam i kad treba da sutne, propusti sut, a kad ga utroje u 5-oj sekundi napada on sutira preko 6 ruku iz okreta.. :facepalm: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Jako dobar mec za nas rekao bih, ali bolja i srecnija ekipa je pobedila. Prvenstveno sam zadovoljan raspodelom uloga na ovoj utakmici, uplasio sam se da ce Walden da se vrati u pasivnost, ali osetio je najzad da moze da igra na ovom nivou i bice nam veoma znacajan ako bude drzao ovaj nivo. Tavares je ocekivano bio kljucni igrac meca, nisam siguran da li je bitniji Realu kao stvarno prisustvo ili zbog psihicke blokade koju nanosi protivnicima. U kombinaciji sa dozvoljnenim igranjem odbrane rukama bekovima Reala bilo je dovoljno da nas zaustave u drugom poluvremenu. Odbrana celim tokom utakmice impresivna, vredna jednog posebnog posta. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 16 minutes ago, Crni said: Razocaran sam! Sramota je da na trecini sezone igramo sa Holom koji je bekap plej u najvecu ruku. Jel treba da se ceka da istekne ugovor Rocestiju? Kuridza razocarao, Volden koji nas je unistii driblajuci sebi u nogu, zatim jos jedna izgubljena, zatim sam na 3 i masi, ne znam jako razocaravajuc tim bez dovoljno inteligencije i sa malim mudancima. Sezona sto se tice Evrope je zavrsena, neka igraju za statistiku da zabodu bolje ugovore. Pun mi je Hol i Obradovica. Ma koj' qrac i igramo EL...daj trošimo vreme i novac na putovanja i utakmice, ionako je vec sezona pri kraju. Da se na vreme pripremimo za KLS i kup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ne može se pteviše toga zameriti. Možda Obradoviću na mehaničkim izmenama. Prvi plej pod hitno. Hol je zamenik pomoćnika pleja. Obrajant nam neće doneti ništa. Kuridža i Rit igraju koliko znaju i umeju. Zanimljivo je pratiti Zvezdu ove sezone. Idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts