Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
57 minutes ago, fancy said:

Ne, obično sam oštriji prema onima koji glasaju za režim.

Ispratio sam celu tu diskusiju i zaista očekivao u narednim stranicama neku vrstu izvinjenja čoveku i od tebe i od Robespierre, uprkos neslaganjima u raspravi po nekim drugim pitanjima, jer, ljudski je.. Čini se da usled ličnog animnoziteta nije uloženo zrno truda da se razume kontekst, koji je pritom bio pojašnjen nakon potpuno omanutog tumačenja napisanog.

Osoba A - Ne znamo još ništa o studentskoj listi. Ne očekujem puno, osim da ne dominiraju Lompari i slične budaletine, jer onda neće dobiti moj glas.

Osoba B - Svestan si da u tom slučaju glasaš za režim?

Osoba A - To bi bio slučaj kad bi bilo samo dve liste na izborima.

Upisi su uvezani replikama, te zaista ne bi smelo da se tumači nikako drugačije, a došli smo do toga da se osobi A imputira da bi na referendumu glasao za režim, ubacuje se u 'foldere ljudskog beščašća', itd itd. Jbg, ružno je, čak i uvredljivije od mnogih stvari za koje ljudi ovde geknu, možete vi to bolje..

Edited by fillam
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

Jel ima neki drugi moderator da se uključi ovde, ili @MetalHead? Ovde stoji crno na belo bezobrazluk moderatora. Ja mislim da je osnovna stvar za moderatora da bude funkcionalno pismen ali to ovde nije slučaj.

@fancy ovde piše romane o tome kako je Eddard dobio ban za "ne seri" zbog... checks notes... Eddard mu nije odgovorio na pitanje pre 3 meseca. Da ne pričam kako su dva moderatora @fancy i @robespierre vređali forumaša zato što nisu razumeli jasan tok misli, naravno prođe sve bez ikakvih posledica.

Edited by Nicklord
Posted
1 hour ago, fancy said:

Nema veze s tim. Predlog čak nije ni bio moj.

(btw, tih dana - kad je taj post nastao, tj. kad se Gotivni pojavio sa svojim rešetanjem po temama sam bio duže vreme van Beograda i van foruma)

Kontaktiraj svoje bivše kolege ako meni ne veruješ.

Ne, nema razloga niti mi je nešto stalo do toga.

Precenjuješ značaj jednog foruma u mom životu.

Za odgovor na post u kome piše:

Ne, obično sam oštriji prema onima koji glasaju za režim.

Ovo je zaista tendeciozno tumačenje napisanog. Dovoljno je ispratiti tok rasprave i shvatiti šta je smisao rečenice u kontekstu rasprave pa makar bila nemušto napisana. Smatram da bi moderator morao da ima malo više integriteta i nepristrasnosti, kao i sposobnosti razumevanja napisanog. Da imaš trunku integriteta prvo bi se izvinio a zatim "dao ostavku" na mesto moderatora.