Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Iako mi se ništa ne sviđaju nedavne odluke moderacije, zapravo više naginjem robespierre-ovom tumačenju po kojem ove nesuglasice imaju ideološki koren. Nije se moderacija pokvarila nego su im i ranije odluke bile arbitrarne i nedosledne, u smislu da je pravilnik više neki grubi guideline poput Ustava Srbije, a ne striktno uputstvo (Sve ovo je naravno posledica sistema "ne mogu ja toliko loše da radim koliko Metalni može malo da me plati". Ili se kaže obrnuto?) Samo u međuvremenu dolazi do novih događaja koji dovode do novih ideoloških razmimoilaženja, dinamički se uspostavljaju novi nepisani malkolmbrogdonovski postulati, pa se sada dešavaju i bliski susreti nekih drugih dupeta sa modovskom čizmom. Npr. na famoznoj USA temi je moderacija za sada dosta dosledna, manje-više isti forumaši pišu na manje-više isti način otkako ja čitam ovaj forum i rezultati su manje-više isti.
tomas.hokenberi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 hours ago, Malkolm Brogdon said: Izuzetno je bizarno ovo napisati na temi gde je vecina ljudi koji se zale registrovano prakticno prvog dana nastanka foruma. Mislim da je većina bila i na starom forumu b92. Ja sam tamo bio sigurno barem 10 godina pre prelaska na novi forum.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 hours ago, Div said: Čak i da je ono najgluplje do sada napisano, prevaziđeno je odmah. Ovako obraćanje forumašima,a uobičajeno je, ponižavajuće, pokazuje da se smatra da je tojedna rulja, neodgovorna masa džabalebaroša i zgubidana, i samo zahvaljujući mudroj moderaciji i samopregornom, radu administratora ostalo je ovo što je ostalo, a šta je sa onim što je nestalo, zašto, je limoralo, to se ne pominje. Neodoljivome podseća na nešto. Postojimo zahvaljujući mudrom vođstvu, bez nas propast, sve odluke donosimo jednoglasno. Najviše volim jednoglasnost kao dokaz ispravnosti odluke. Omiljeni forumaš sa savršenim avatarom ❤️ 1
Recommended Posts