JPM Posted August 17 Share Posted August 17 22 hours ago, Smrtokapa said: Što se tiče tih pogrešnih čitanja nikova, moram da se požalim forumašu @drgnk Ne znam šta znači drgnk, možda neki doktor ginekolog, ali nažalost moj mozak stalno ovo prepravlja u dgnrk. Malo mi je smešno a malo me grize savest zbog toga. Erik Degen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 17 Share Posted August 17 7 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Erik Degen? Baš on: https://www.researchgate.net/profile/Eric-Degen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted August 18 Share Posted August 18 On 8/16/2024 at 8:23 PM, DameTime said: Svaki put tvoj nick pročitam Malina23 Ja sam bila zacudjena da je uzeo to ime. Molina je glavni lik u romanu/filmu Poljubac zene pauka. Roman "Poljubac žene pauka" argentinskog pisca Manuela Puiga tiskan je prvi puta 1976. godine. Radnja romana prati dvojicu zatvorenika Molina i Valentina, i njihov odnos u zatvoru. Molina je feminizirani homoseksualac, dekorater izloga, koji je osuđen zbog zavođenja maloljetnika, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 18 Share Posted August 18 Nije ovo taj Molina, već jedan Kolumbijac koji je bio na privremenom radu u Beogradu pre petnaestak godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted August 19 Share Posted August 19 Molina je dosta cesto prezime u spanskom govornom podrucju, u znacenju mlinar, dakle Mlinaric 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 19 Share Posted August 19 1 hour ago, vilhelmina said: Molina je dosta cesto prezime u spanskom govornom podrucju, u znacenju mlinar, dakle Mlinaric 😁. Nadje se i varijanta Mulina (Zlatibore pitaj Taru) Slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted August 19 Share Posted August 19 18 hours ago, Smrtokapa said: Nije ovo taj Molina, već jedan Kolumbijac koji je bio na privremenom radu u Beogradu pre petnaestak godina. A, tako znaci, neki Gerd (Tomas) Miler?😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 19 Share Posted August 19 On 8/18/2024 at 5:52 PM, Smrtokapa said: Nije ovo taj Molina, već jedan Kolumbijac koji je bio na privremenom radu u Beogradu pre petnaestak godina. Nisam bas siguran. Voli on knjizevnost ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted August 20 Share Posted August 20 15 hours ago, A sad said: Nisam bas siguran. Voli on knjizevnost ma Nas Molina voili knjige, valjda mi je otuda i poznat ( za ovog Kolumbijca ne znam sta voli😁), a ja sam predmetnog Molinu zapamtila samo zbog meni jako dragog glumca, nazalost i pokojnog, jer je dobio Oskara za tu ulogu ( William Hurt), ali verovatno i zbog knjige koju sam kasnije citala. Obozovam ga jer je izgledao kao neki knjigovodja ili nastavnik geografije, a Molinu je odigrao kao recimo Robert de Niro taksistu i jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 28 Share Posted October 28 Quote Sta je ovo, zasto ovako, cemu tolika opsesija fecesom. @40Wins Frojd bi rek'o - analna faza... @Maharaja mojne se ljutiš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 28 Share Posted October 28 Dobio sam obavestenje da mi je MM nesto odgovorila na ovoj temi, ali upisa nigde... 11 hours ago, DameTime said: Frojd bi rek'o - analna faza... Frojd bi realno protumacio da u dubini duse zelis svoju majku, erotski i seksualno... ...stagod rekao ili sanjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted October 29 Share Posted October 29 2Ratzen Sigurno je obrisano jer je mozda protumaceno kao put u beskrajna nadmudrivanja Sto nije netacno ali opet sve zavisi od toga koliko je nekome zanimljivo ili koliko ima slobodnog vremena da se vrti u krug... Sad, sta god da sam napisala to nije bilo nesto neprimereno, ili ruzno ili besmisleno. Poznato je da ja pisem primereno (s primerima) prelepo zanosno i opasno smisleno. Ako neko tvrdi drugacije, zalicu se... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted October 30 Share Posted October 30 ...Red je da se prokomentarise onaj post koji je svojim 💩 sadrzajem prevazisao sve razloge za primenu tek nekog normalnog i obicnog bana. Ali kad vec ne postoji adekvatnija kazna onda neka bude to. Pritom je @40Wins pokazao, po meni, nevidjenu pomirljivost u objasnjenju tog bana - ono kao kad vidite nekoga da nije sav svoj i ponudite mu snickers da dodje sebi ali ste osim toga potpuno sokirani njegovim ponasanjem - kao sto sam bila ja kad sam procitala taj post. U momentu je smesno to sto je napisao, ali posle vam je zao zato sto je osoba sebe dovela u totalni nered i to zbog nekih komentara na temi o americkim izborima. Nepojmljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 30 Share Posted October 30 (edited) Dobro je da te je šokiralo pisanje jednog forumaša, ali te ne šokira rasističko baljezganje Trumpa. Edited October 30 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts