Jump to content

Forumas forumasu

Amigo

Recommended Posts

22 hours ago, Smrtokapa said:

Što se tiče tih pogrešnih čitanja nikova, moram da se požalim forumašu @drgnk

Ne znam šta znači drgnk, možda neki doktor ginekolog, ali nažalost moj mozak stalno ovo prepravlja u dgnrk. Malo mi je smešno a malo me grize savest zbog toga.

Erik Degen?

On 8/16/2024 at 8:23 PM, DameTime said:

Svaki put tvoj nick pročitam Malina23

spacer.png

Ja sam bila zacudjena da je uzeo to ime. Molina je glavni lik u romanu/filmu Poljubac zene pauka.

Roman "Poljubac žene pauka" argentinskog pisca Manuela Puiga tiskan je prvi puta 1976. godine. Radnja romana prati dvojicu zatvorenika Molina i Valentina, i njihov odnos u zatvoru. Molina je feminizirani homoseksualac, dekorater izloga, koji je osuđen zbog zavođenja maloljetnika,

18 hours ago, Smrtokapa said:

Nije ovo taj Molina, već jedan Kolumbijac koji je bio na privremenom radu u Beogradu pre petnaestak godina.

A, tako znaci, neki Gerd (Tomas) Miler?😁

• Like 1

On 8/18/2024 at 5:52 PM, Smrtokapa said:

Nije ovo taj Molina, već jedan Kolumbijac koji je bio na privremenom radu u Beogradu pre petnaestak godina.

Nisam bas siguran. Voli on knjizevnost ma 

15 hours ago, A sad said:

Nisam bas siguran. Voli on knjizevnost ma 

Nas Molina voili knjige, valjda mi je otuda i poznat ( za ovog Kolumbijca ne znam sta voli😁), a ja sam predmetnog

Molinu zapamtila samo zbog meni jako dragog glumca, nazalost i pokojnog, jer je dobio Oskara za tu ulogu ( William Hurt),

ali verovatno i zbog knjige koju sam kasnije citala. Obozovam ga jer je izgledao kao neki knjigovodja ili nastavnik

geografije, a Molinu je odigrao kao recimo Robert de Niro taksistu i jos bolje.

William-Hurt-2005-crop.jpg

• 2 months later...

Dobio sam obavestenje da mi je MM nesto odgovorila na ovoj temi, ali upisa nigde...

11 hours ago, DameTime said:

Frojd bi rek'o - analna faza... :classic_tongue:

Frojd bi realno protumacio da u dubini duse zelis svoju majku, erotski i seksualno...
...stagod rekao ili sanjao.

2Ratzen

Sigurno je obrisano jer je mozda protumaceno kao put u beskrajna nadmudrivanja :classic_biggrin:

Sto nije netacno ali opet sve zavisi od toga koliko je nekome zanimljivo ili koliko ima slobodnog vremena da se vrti u krug...

Sad, sta god da sam napisala to nije bilo nesto neprimereno, ili ruzno ili besmisleno. Poznato je da ja pisem primereno (s primerima) prelepo zanosno i opasno smisleno. Ako neko tvrdi drugacije, zalicu se...

• Love 1

...Red je da se prokomentarise onaj post koji je svojim 💩 sadrzajem prevazisao sve razloge za primenu tek nekog normalnog i obicnog bana. Ali kad vec ne postoji adekvatnija kazna onda neka bude to.

Pritom je @40Wins pokazao, po meni, nevidjenu pomirljivost u objasnjenju tog bana - ono kao kad vidite nekoga da nije sav svoj i ponudite mu snickers da dodje sebi ali ste osim toga potpuno sokirani njegovim ponasanjem - kao sto sam bila ja kad sam procitala taj post. U momentu je smesno to sto je napisao, ali posle vam je zao zato sto je osoba sebe dovela u totalni nered i to zbog nekih komentara na temi o americkim izborima. Nepojmljivo.