ciao Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM On 6/25/2025 at 5:55 PM, DameTime said: Ja sam pitala i ChatGPT (bez zajebancije). Kaže: Drug ChatGPT izuzetno dobro komunicira i na srpskom nema potrebe da mu se obracas na engleskom 😉 1
Constantin Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago On 6/26/2025 at 10:01 PM, ciao said: Drug ChatGPT... Uhvatio sam ga, već drugi put, da nešto ne zna...poserko 1
ciao Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 26 minutes ago, Constantin said: Uhvatio sam ga, već drugi put, da nešto ne zna...poserko Takodje mi se desilo - ladno mi odgovorio da nije specijalista i da ipak treba da pitam specijalistu a nije ni bilo nesto tesko bilo iz medecine ali zavrsio je valjda vise fakulteta iz medecine i specijalizacije razne i nije ga sramota da kaze da nije siguran
Eddard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Samo se ti leči kod DrGPT-a, pa ćeš posle meni da dođeš... Spoiler Ili ću ja da ostanem bez posla 🤣.
mrd Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bezobrazan je ja sam više puta morao da ga ispavljam. Jeo da vidim zašto svi kukaju da im đaci koriste gptChat da napišu zadatke. Tražio sam da mi napiše program za jedan zadatak koji dajem đacima. Uradio je tek posle 5 iteracija. Morao samo da mu objasnim kako se pišu funkcije i kako da pristupi problemu. Trt od tvoje medicine. Morao bih i bubreg da mu crtam.
Klotzen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja pre par nedelja slučajno na TV kliknem na onu glasovnu pretragu i popizdim i viknem "Fuck off" a TV odgovara "I'm sorry you feel that way" 🙂 1
Constantin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Meni je objašnjavao pola sata sastav benzina Okta 95 i kako nije potrebno da bacam pare na njega, a inače gorivo Pita 95 ne postoji kod nas, već Okta 100.....a takodjer mi je objašnjavao granični režim na prelazu Kulata-Prohamonas (Begarska-Grčka) kad radi, šta sme da se prenese itd..itd...granični prelaz praktično od 01.01. ne postoji 😊
Recommended Posts