Helena Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 7 minutes ago, mrd said: Verovatno ce i sada. No bitno je da, ne americki narod, vec svet gleda jednu polarizaciju, koja vrlo lako moze da napravi lep i veliki rascep na sveCkom nivou. @Baby ima li nekih grskica u SrBskom? ...i da na čelo tako jake države može doći čovek takvog mentalnog sklopa, sitni šibicar krupnog kapitala, potpomognut najbogatijim ludakom sveta-prizor veoma sličan svetu fantazije, koji Amerikanci toliko vole. (Ovde sad ako fale boxcube i brat mu blizanac po forumskom pisanju). Ne znam za Baby I tebe i pravopis, jel to neka vaša šala koju be razumem, ali ima i Baby svojih propusta, ali ne znam što je to bitno na ovoj temi, ako je čovek dugo vanka, gubi dodir sa jezikom (trenutno vrlo popuralan i viralan klip o jednoj našoj glumici govori o tome ) Ali fancy ne reaguje, s toga...😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 28 minutes ago, RatzenStadt said: A dobro, ovo ne moze biti realno... Niko ne bi pokusaj varanja odradio tako transparentno xD Sigurno postoji neki sigurnosni inspektor na glasackom mestu kojem se mozes obratiti u slucaju lose kalibrisanog ekrana osetljivog na dodir xD Da su hteli da varaju, isprogramirali bi UI tako da prikazu glasacu da je njegov glas upesno dodat odabranom kandidatu, a pri brojanju izvrsili neki marifetluk xD I da, ne bih nikada zamenio glasacke listice sa masinom. Valjda postoji. Nesto pisu kako su u Koloradu ostavili bukvalno lozinke otkljucane za aparate za glasanje... Ne znam, sve totalno deluje irealno i nenormalno. Jbt ne mogu da se dogovore oko normalnih standarda glasanja nego svako vuce na svoju stranu. Bas onako deluje ujedinjeno... iz imena. Stalno mislim jedva cekam utorak da se cirkus zavrsi, a ustvari ce cirkus tek tada da pocne. 22 minutes ago, Helena said: Ne znam za Baby I tebe i pravopis, jel to neka vaša šala koju be razumem, ali ima i Baby svojih propusta, ali ne znam što je to bitno na ovoj temi, ako je čovek dugo vanka, gubi dodir sa jezikom (trenutno vrlo popuralan i viralan klip o jednoj našoj glumici govori o tome ) Ali fancy ne reaguje, s toga...😇 Ma sala. Morala sam da ga pecnem jer je napisao reci koja je ustvari sasvim suprotnog znacenja, ali nista bitno, svi razumeju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts