𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Mina D. Harker said: Nema s kim ovaj Epstin nije šurovao, izašao mi je video na yt o prijateljstvu sa aktuelnom danskom princezom 😵💫 Nego, naišla sam na jedno zanimljivo mišljenje iz podkasta kojeg pratim, a to je otprilike da fajlovi mogu da naštete mnogima, ne samo zbog trafikinga i zlostavljanja djevojaka i maloljetnica, nego zbog ko zna kakvih finansijskih marifetluka, masivnog pranja novca, trgovine moći i uticajima i ostalim stvarima zbog kojih silni bizmismeni, političari, članovi kraljevskih porodica stvarno brinu i koje mogu više da im naštete. U svijetu *Epstin klase* kojoj pripada i Tramp novac je bog, cilj i sredstvo, the be all and end all. Tip je bukvalno bio nista osim podvodac, a predstavljao se kao investitor i izgleda je samo na osnovu dilovanja decom u cilju prostitucije zaradio bilione. A mi onda pricamo kako jadni bilioneri previsoka im taksa, a spremni su da odvoje novac na seks sa decom i da zataskaju ovako nesto. Koliko je ovaj svet izopacen i bolestan. Sto rece neko, teze je naci nekog iz sveta ultra bogatih ko nije na listi i ko se ne spominje u fajlovima. Sto je najgore, oni najbogatiji ce ostati netaknuti jer zamrzavanjem njihovih sredstava budvalno mogu da ostete kompletnu ekonomiju, berze... Isto sto su radili sa Vatikanom, sve zataskano, samo izmeste ljude i plati cenu neko najmanje bitan da bi to izgledalo kao da su preduzeli nesto. Isto se radilo kod ratnih zlocina... Sta mislite zasto su odjednom svi u narandzastom taboru, a islo im je bolje nego ikada pod demokratama? Sad su spremni na sve i svasta, samo da budu izopsteni iz ovog svega (ogranicavaju slobodu govora i medija, prodaju sisteme za opresiju i kontrolisanje ljudi drzavi... nema sta nece uraditi) 1 1
Recommended Posts