Helena Posted Tuesday at 09:02 PM Share Posted Tuesday at 09:02 PM 1 hour ago, RatzenStadt said: Ovaj upis najbolje oslikava woke politiku xD. 😄 Prva levicarska zapovest: "Svet oko sebe gledaj iskljucivo kroz objektiv rase i roda" Možeš da zoveš kako hoćeš, to je i dalje mizoginija i rasizam. Jedina MAGA zapovest-ponizi, ukradi, slaži, otmi, narugaj se i budi beo muškarac. A gle mene glupave, to je ipak više...žene, šta ćeš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted Tuesday at 09:17 PM Share Posted Tuesday at 09:17 PM 3 hours ago, Nicklord said: Šta imaju crnci da se žale u Americi realno. Nema veze što i dalje postoje babe i dede koji nisu smeli da piške na istom mestu kao svi ostali Aha, znaci u secanju. Ali ja sam pitala na sta crni studenti treba da se zale na univerzitetima? 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Odgovoricu ti upotrebom @ters -ovog posta. Ako razumes... shvatices Opet, to nije odgovor na pitanje. Ovo zvuci ko razgovor sa Kamalom, svasta ces reci samo ne odgovoriti direktno na pitanje, da bi onda tvrdila da ako ja razumem....shvaticu. Znaci sve je to lepo, svi treba da budu zasticeni, I mir u svetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Tuesday at 10:36 PM Share Posted Tuesday at 10:36 PM 1 hour ago, Angelia said: Aha, znaci u secanju. Ali ja sam pitala na sta crni studenti treba da se zale na univerzitetima? Opet, to nije odgovor na pitanje. Ovo zvuci ko razgovor sa Kamalom, svasta ces reci samo ne odgovoriti direktno na pitanje, da bi onda tvrdila da ako ja razumem....shvaticu. Znaci sve je to lepo, svi treba da budu zasticeni, I mir u svetu. Odgovor na pitanje ti je dat. Ali tipicni republikanski sistem je da kukaju onda samo kad zakuca na njihova vrata (ili kada progutaju mamac), a da dok im drugi ukazuju da postoje ljudi sistemski diskriminisani odmahujete rukom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Tuesday at 10:44 PM Share Posted Tuesday at 10:44 PM 1 hour ago, Angelia said: Aha, znaci u secanju. Ali ja sam pitala na sta crni studenti treba da se zale na univerzitetima? Opet, to nije odgovor na pitanje. Ovo zvuci ko razgovor sa Kamalom, svasta ces reci samo ne odgovoriti direktno na pitanje, da bi onda tvrdila da ako ja razumem....shvaticu. Znaci sve je to lepo, svi treba da budu zasticeni, I mir u svetu. Znam da pitanje nije bilo meni upuceno, ali evo odgovora koji poredi prijetnje ugrozenim grupama u posebno burnim periodima - i rekao bih da je rijec o vrlo slicnoj izlozenosti nasilju, govoru mrznje i neprijatnostima. 3 hours ago, ters said: Jewish Students (2023-2024 - after Gaza escalation) Over 100 incidents (preliminary estimates), primarily verbal or symbolic harassment Several physical assaults De Paul University - November 2024, two Jewish students assaulted, University of Michigan - Sep 2024, Jewish student assaulted, Columbia University - October 2023, Israeli Jewish student assaulted. Other Examples: Cornell University (violent online threats), University of Rochester (accusatory posters), UCLA (svastikas on chalkboard) No immediate physical danger in most cases, but significant emotional distress. Black Students (2021–2022 - after BLM escalation post George Floyd murder) 50+ bomb threats in 2022 alone targeting HBCUs. Physical assaults on black students University of Kentucky November 2022 - black student assaulted, San Jose State - October 2021 - black student assaulted, bike lock placed around his neck, University of Massachusetts Amherst - September 2021 - black student assaulted, University of Iowa (March 2022) - black student assaulted Dozens of incidents involving racial symbols (nooses, Confederate flags). High physical danger from bomb threats, requiring federal intervention. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 11:21 PM Share Posted Tuesday at 11:21 PM (edited) 5 hours ago, RatzenStadt said: Ovaj upis najbolje oslikava woke politiku xD. 😄 Prva levicarska zapovest: "Svet oko sebe gledaj iskljucivo kroz objektiv rase i roda" Mhmmm protivljenje rasizmu i mizoginiji su woke otkad tačno? edit: Mislim u tom pogrdnom smislu u kom se izraz obično koristi. Edited yesterday at 01:12 AM by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Tuesday at 11:40 PM Share Posted Tuesday at 11:40 PM Gosbode boze... 6 miliona za 500 knjiga, 12 hiljada po knjizi?! Nemaju para da plate nastavnike nauke, pa onda neke skole nemaju nauku... jbg tak'a tura. Ona mu kaze da su 48 po obrazovanju, a on odgovara da ce negovati kulturu izuzetnosti, po Trampovom sistemu, a ne tamo neku woke. Cekic bi pokvarili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Tuesday at 11:47 PM Share Posted Tuesday at 11:47 PM "We recently learned that Boeing overcharged the Air Force by 8,000% for cargo plane soap dispensers 8000% !!!" "Biological & objectively attractive women are allowed to win beauty pageants again. WE ARE SO BACK!!!" Ovo stoji na tranp junior profilu, ali Elonija vrišti iza ovoga. Vitalne stvari😁 Pa se još preti i preti i tako... Vans će u ovoj cirkusijadi biti Ana ali bez glasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Tuesday at 11:47 PM Share Posted Tuesday at 11:47 PM (edited) 10 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Gosbode boze... 6 miliona za 500 knjiga, 12 hiljada po knjizi?! Nemaju para da plate nastavnike nauke, pa onda neke skole nemaju nauku... jbg tak'a tura. Ona mu kaze da su 48 po obrazovanju, a on odgovara da ce negovati kulturu izuzetnosti, po Trampovom sistemu, a ne tamo neku woke. Cekic bi pokvarili. OOOOOO - klahoma Edited Tuesday at 11:51 PM by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 03:00 AM Share Posted yesterday at 03:00 AM Ko misli da ce Tramp biti predsednik zeznuo se. Danas je za kabinet izabrao Dr Oz, za kabinet Medicaid i Medicare. Rijaliti zvezdu. Jeste da je diplomac, ali je senut i veoma odan. Ovo nije samo izbor kabineta, nego hoce da vidi koji republikanci ce se suprotstaviti izboru da bi se obrusio nad njima. Vans ce biti predsednik moze da izdrzi i da se pravi fikus naredne dve godine, a kroz njega ce Piter Til i Elonia da (nastave da) vladaju. Meni se sve nesto cini da Tramp ili nije uopste svesan sta se oko njega desava ili je bukvalno ucenjen i sad mora da cuti i radi sta mu kazu. Mask se ne odvaja od njega, samo mu sipa i sipa u glavu. Jr kaze naglas ono sto cuje od njih (drama oko soap dispenser-a, overpay 1M, a nije drama oko 6M za Trampovu bibliju, na amazonu mogu da kupe istu bibliju za 5 dolara). Sve sto je odobrano za kabinet su da ukinu nesto, a ogromna vecina njegovih glasaca ce biti zestoko pogodjena. Neko sada vec kapira to, drugi ce ukapirati, a opet ce biti onaj deo koji ce se praviti da je sve super (buyers remorse). Bice ovde veliki cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted yesterday at 04:12 AM Share Posted yesterday at 04:12 AM (edited) Dokle Dr. Phil ne dobije neki kabinet specijalno izvucen iz Trampove zadnjice dotle je sve pod kontrolom, nemojmo talasti bzvz. Edited yesterday at 04:16 AM by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 04:13 AM Share Posted yesterday at 04:13 AM 5 hours ago, ters said: Znam da pitanje nije bilo meni upuceno, ali evo odgovora koji poredi prijetnje ugrozenim grupama u posebno burnim periodima - i rekao bih da je rijec o vrlo slicnoj izlozenosti nasilju, govoru mrznje i neprijatnostima. Rekla bih, relativizacija. Nismo videli neke masovne proteste na univerzitetima gde se AA studentima kaze da idu u Poljsku, nije bilo blokiranja casova zbog BLMa, osim ako to nisu radili oni koji su podrzavali BLM. Nisu se pozivali da se izjasne dal su za BLM ili ne, na casovima I terani da stoje u cosku da se pokaju za svoju etnicnost ili slicno. Mozda je bilo pojedinacnih incidenata I pretnji, ali ne masovno. Najverovatnije I da su takvi slucajevi bili tretirani kao hate crime, dok smo za jevrejske studente culi od vodja univerziteta da poziv na genocid treba "uzeti u kontextu". Znaci videli smo svojim ocima sta se desavalo, a ti mi sad kazes da ne verujem svojim ocima. Da je postojao takav masivni napad na AA studente, pa mediji bi brujali o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 04:33 AM Share Posted yesterday at 04:33 AM 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Odgovor na pitanje ti je dat. Ali tipicni republikanski sistem je da kukaju onda samo kad zakuca na njihova vrata (ili kada progutaju mamac), a da dok im drugi ukazuju da postoje ljudi sistemski diskriminisani odmahujete rukom. Ko je to "sistemski diskriminisan" u USA? Gde postoje ti sistemski zakoni koji diskriminisu odredjene grupe vec vise decenija? Pa nigde, osim sto su neki usvojili novu, izmisljenu definiciju, sistemske diskriminacije, da ako odredjena "grupa" nema jednak rezultat, onda je to sistemska diskriminacija, ili intersectionalism. A da se uopste ne ulazi u druge objektivne razloge zasto razlike postoje. Recimo, zasto su Nigerijci u USA izuzetno uspesni. Visoko obrazovani, iako po narativu, trebalo bi da budu diskriminisani I neuspesni. Zasto su Azijati, generalno uspesni? Ako je US ksenofobicna, kako je moguce da neke "grupe" krse ta pravila? Odgovor nisi dala, I nikad neces, jer znas da odgovor ne postoji, pa generalno mrsomudis. Umesto da kazes "evo Angelia, na ovo treba da se zale: 1, 2, 3..." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 04:40 AM Share Posted yesterday at 04:40 AM Teksas uvodu ucenje biblije u skole... Ovaca nikad dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted yesterday at 05:48 AM Share Posted yesterday at 05:48 AM Ovaj slucaj u NYC koji je osudio Trampa za 34 prekrsaja za placanje NDA za Stormy, ode niz vodu. Presude nece biti za narednih 4 godine izgleda. Izgleda da je predsednik, ipak izuzet, mogli su to da kazu odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted yesterday at 08:19 AM Share Posted yesterday at 08:19 AM Donald Trump has picked World Wrestling Entertainment (WWE) co-founder and his transition co-chair, Linda McMahon, as his nominee for education secretary. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted yesterday at 09:28 AM Share Posted yesterday at 09:28 AM 14 hours ago, Mama_mia said: Pa jeste, kad si belac mozes da vrsis nuzdu na sred raskrsnice Broadway i 33rd street, ali kad si crnac ne smes ni u svom kupatilu u nekom getu. Medjutim dobro kazes to je vazilo za bake i deke, a sada vec smes gde stignes..... Vremena se menjaju. Ali ipak sada smo konacno otkrili tu mracnu tajnu Amerike u vezi piskenja i rasizma. Bar da su uvek bili liberalni da ljudi mogu da piske gde zele kao i svi ostali koji piske gde zele. No, Trimp will fix it. Ne brinuti. Svi cemo zajedno vrisiti nase raznobojne nuzde, nasmejani drzeci se za ruke....kao kod Formana. Milosa Formana. Krajnje je vreme da ovde predjemo i na Indijance, njihove rezervate i sta i kako se njima desava na univerzitetima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 hour ago, Dragan said: Donald Trump has picked World Wrestling Entertainment (WWE) co-founder and his transition co-chair, Linda McMahon, as his nominee for education secretary. Reveal hidden contents Kakve veze ima drzavni sekretar za obrazovanje ako Texas uvodi u skole Bibliju po svom nahodjenju. Obrazovanje je u federalnim drzavama prica za sebe, nema veze sta Vasington ili Berlin ili Otava kazu i misle i hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 hours ago, Dragan said: Donald Trump has picked World Wrestling Entertainment (WWE) co-founder and his transition co-chair, Linda McMahon, as his nominee for education secretary. Reveal hidden contents Vince and Linda McMahon Named in New ‘Ring Boy’ Sex Abuse Lawsuit Against WWE Draining the swamp i onda pravo sve u belu kuću 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 13 hours ago, DameTime said: Mhmmm protivljenje rasizmu i mizoginiji su woke otkad tačno? edit: Mislim u tom pogrdnom smislu u kom se izraz obično koristi. Pa upravo ta prekomerna i neosnovana labeliranja, inflatornom upotrebom je isprala svu tezinu ovih izraza. Na prethodnoj strani vidim savrsen primer toga. Ja ne vidim nikakav rasizam, niti mrznju prema zenama u posteru koji je clanica Helena postavila, koji je objavio Donald Jr. Ako ti se ne svidja sala, mozes je nazvati losim humorom, neukusnim, ili jeftinim postapanjem, ali rasisticki i mizogeni? Kao da je nedozvoljeno nasaliti se na racun zene, ili nebelih ljudi, da dobijes tako ozbiljnu optuzbu. Uostalom, autor mima je Antonio Braon, bivsi NFL igrac, afroamerikanac, Donald Jr je samo podelio. Jel Antonio Braon gaji mrznju prema "obojenim"? Cisto sumnjam. Edited 20 hours ago by RatzenStadt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 5 minutes ago, RatzenStadt said: Kao da je nedozvoljeno nasaliti se na racun zene, ili nebelih ljudi, da dobijes tako ozbiljnu optuzbu. A možda, samo možda, nije bitno samo šta se kaže, već i ko nešto kaže i ko je taj koji se šali. Da je to neko s foruma, tipa Smrtokapa za kog znam da je super lik, rekla bih mu da je ovog puta loš humor. Međutim to deli Trump Jr koji podržava svog ćaleta, sex offendera, dokazanog rasistu i mizoginu budalu. Samim tim je i kvalifikacija drugačija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 4 minutes ago, RatzenStadt said: Pa upravo ta prekomerna i neosnovana labeliranja, inflatornom upotrebom je isprala svu tezinu ovih izraza. Na prethodnoj strani vidim savrsen primer toga. Ja ne vidim nikakav rasizam, niti mrznju prema zenama u posteru koji je clanica Helena postavila, koji je objavio Donald Jr. Ako ti se ne svidja sala, mozes je nazvati losim humorom, neukusnim, ili jeftinim postapanjem, ali rasisticki i mizogeni? Kao da je nedozvoljeno nasaliti se na racun zene, ili nebelih ljudi, da dobijes tako ozbiljnu optuzbu. Uostalom, autor mima je Antonio Braon, bivsi NFL igrac, afroamerikanac, Donald Jr je samo podelio. Jel Antonio Braon gaji mrznju prema "obojenim"? Cisto sumnjam. Mim je u lošem ukusu, ali si pogodio u centar ovde - ima 5 muških belaca koji se smeju jednoj ženi, znači automatski mora da je rasizam i seksizam, što je projekcija. Just now, DameTime said: Da je to neko s foruma, tipa Smrtokapa za kog znam da je super lik, rekla bih mu da je ovog puta loš humor. Međutim to deli Trump Jr koji podržava svog ćaleta, sex offendera, dokazanog rasistu i mizoginu budalu. Samim tim je i kvalifikacija drugačija. Jebi ga, nije na tebi na pripisuješ motive nekom drugom, iako je moguće da si u pravu. Kao sto je @RatzenStadt spomenuo, autor mima je AB - crnac, DT Jr je samo podelio. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Znači lik deli takav sadržaj i ja treba da se pravim toša da mu ne bih nedajbože pripisala motive (koje btw on sam sebi pripisuje, deleći problematičan sadržaj). Kakva fenomenalna ideja da se takvi likovi potpuno operišu od bilo kakve odgovornosti. Ne zajebavaj... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 14 minutes ago, Darko said: Mim je u lošem ukusu Zašto misliš da je mim neukusan? (Osim što je hrana iz Meka u pitanju.) Pretpostavljam odgovor, ali čisto da proverim, možda ima nešto što sam prevideo. 14 minutes ago, Darko said: Kao sto je @RatzenStadt spomenuo, autor mima je AB - crnac, DT Jr je samo podelio. Ako se već zalažemo da budemo color-blind, zašto je bitno to što je autor mima crnac? Btw, možeš npr. sresti gomilu žena koje su seksisti (seksistikinje? 😁), i to mislim u "klasičnom" smislu, negativne predrasude prema ženama, ne mislim na radfem likuše sa tezom da je Y hromozom genetski poremećaj. Edited 20 hours ago by Smrtokapa slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Antonio Brown je mentalno poremecena osboba (bez imalo pretjerivanja) sa dugom historijom problema sa zakonom. Hapsen je recimo vise puta za neplacanje alimentacije. Vrlo je jasno sta je jedan takav lik htio poruciti tim mimom, nemojmo se praviti grbavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 25 minutes ago, DameTime said: Znači lik deli takav sadržaj i ja treba da se pravim toša da mu ne bih nedajbože pripisala motive (koje btw on sam sebi pripisuje, deleći problematičan sadržaj). Kakva fenomenalna ideja da se takvi likovi potpuno operišu od bilo kakve odgovornosti. Ne zajebavaj... Tvoja percepcija je samo tvoja - to hoću da kažem. Da li je realnost ili nije - e to je već drugi par cipela. 22 minutes ago, Smrtokapa said: Ako se već zalažemo da budemo color-blind, zašto je bitno to što je autor mima crnac? Nije. Koristim logiku (ako se tako može nazvati) onih koji svudge vide rasizam i seksizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts