Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

Za sve, ja razumem da je US bitna sila za svet (i Tramp to zna), I razumem da svakog interesuje gde je US. Ali molim vas da ne pricate o zakonima u US koji su doneseni sa vecinskom podrskom decenijama, zvuci extra glupo. Nekoliko nas su iz US, mozemo da se raspravljamo sta nam se svidja a sta ne. Imam ja sta mi se ne svidja. Ali ako hocete da krivite Trampa, drzite se njegovih EO ili izazova zakona.

Vidim lepu raspravu o spoljnoj politici US, nekoliko forumasa.

Ali generalno, nikog nije briga sta vi mislite o 2A, ili sta mislite o ICE, bukvalno kao sto moje misljenje o Nigeriji nije bitno. Podrzavam da ga izrazite, ali je potpuno nebitno, gubite vreme. Mislim ne razumem, cak I da se slozim da je zakon los, niko nista ne dobija, potapsacemo se po ramenu.

Ako imate problem sa imigracionim zakonima, ili 2A, i nisi americki gradjanin koji glasa, nikog ne interesuje

Posted
On 1/18/2026 at 7:13 PM, Helena said:

Suviše se često pominje bela rasa da bi se prelazilo preko izraza nacizam.

I ne samo pominje.

Yes, imam srece sto mi je cerka povukla na ocevu stranu, beo ten, plave oci, svetlosmedja kosa.... kao da je 14 generacija rodjenih u USA. Da mi je sin otisao u USA, onako kosmat, maslinastog tena i okat, ne bih mirno spavala. I ovako brinem, zavadice mi decu, jedno je u USA, drugo u EU....Sto se mene tice, bauk fasizma kruzi svetom...a liberalna javnost sveta kupila kokice i iz prvog reda gleda sumrak civilizacije. 

Posted

Znači već su na red stigle i wet dream “call me Daddy” fantazije - verovatno omiljeni dirt talk svakog random pedofila. Od podsvesti i alter ega se zaista ne možemo sakriti. :classic_rolleyes:

Nego, biće da je pajac ipak savio rep, ovo blebetanje o “zlatnim kupolama” iznad Arktika su gomila lupetanja za MAGA raju kući, jer sve i da jeste plan instalacija tog obima, na tolikoj površini i pod lokalnim klimatskim uslovima je tolika logistička noćna mora da bi trajala godinama ako ne decenijama. Ali, šta mu teško da laže, kao da bilo ko normalan od njega uopšte očekuje nešto bolje…

Thank you for your attention to this matter!  🤣 🤣