Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni npr nije jasno da preob inteligentan čovek može da gleda režiranu bedu od humora kao što je stand up. To mi je kao kad se neko loži na WWA "kečere". I jedno i drugo su režirane fejk nebuloze i samo govno na cipeli američke mas kulture. 1
Nicklord Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni npr nije jasno da preob inteligentan čovek može da gleda režiranu bedu od humora kao što je stand up. To mi je kao kad se neko loži na WWA "kečere". I jedno i drugo su režirane fejk nebuloze i samo govno na cipeli američke mas kulture. Mislim da samo nisi gledao neki zaista dobar stand up 😄 Veći % je đubre nego kod bilo kog drugog vida umetnosti, verovatno jer apsolutno svako može to da radi i proba ali sam vrh stand upa je isti nivo kao vrhunski film ili album. Edited 5 hours ago by Nicklord
Dragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opet ovi ekstremno radikalni woke teroristi. Nakon presude protiv Trampa – vila američkog sudije izgorela Samo nekoliko nedelja nakon presude protiv administracije američkog predsednika Donalda Trampa, kuća na plaži savezne sudije Dajane Gudstin je izgorela. Vatra je u ponedeljak potpuno uništila vilu vrednu više miliona dolara u Edisto Biču, Južna Karolina. Prema policiji, sumnja se da je podmetnuta paljevina. ... Požar dolazi samo nekoliko nedelja nakon presude koja je izazvala uzbunu u Vašingtonu: Gudstin je u septembru presudio da država Južna Karolina ne može da deli osetljive podatke birača sa saveznom vladom. Trampovo Ministarstvo pravde zahtevalo je objavljivanje ličnih podataka o više od 3,3 miliona registrovanih birača - uključujući imena, adrese, datume rođenja, brojeve vozačkih dozvola i delove njihovih brojeva socijalnog osiguranja. Gudstin je opravdala svoju presudu tvrdeći da bi deljenje kršilo zakone o privatnosti i povećalo rizik od zloupotrebe političkih podataka.
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, fancy said: Ovakve ludake (Charlie K.) ne da ne tražim po netu da gledam, nego bih verovatno bez njegovih video uradaka mogao kao i bez rupe u glavi. Video sam samo tu i tamo postovane "citate" (transkribovane, dakle ne "iz njegovih usta") tih njegovih priča i stvarno mi deluje da je čovek prvoklasni licemerni kreten. E, sad... pošto se ovde suprotstavljaju dva dijametralno suprotna tumačenja njegovog opusa, bilo bi dobro, diskusije radi, da neko (tj. "obe strane") postave originale tih njegovih "debata", dakle video materijal gde će svako moći da pogleda za sebe da li je dotični "fenomenalan izuzetno inteligentan mladić" (*) ili je jednostavno još jedan republikanski ološ. (*) meni je npr. sâma činjenica da je "više religiozan" dovoljna da ga smestim na đubrište istorije...ali to sam samo ja. Kad imam vremena potrazicu.
Recommended Posts