fancy Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 C.G. je odavno super u odnosu na Srbiju, a polako ide ka tome da bude "samo" super. 5 minutes ago, Devil In My Pants said: Daj Boze da je tako.. Pa imao si najmanje 2 godine da ispratiš aktere političke scene u C.G. Nisu svi ti ljudi od juče. I definitivno nisu produžena ruka AV. AV šuruje sa obe "ekstremne" strane u C.G. (DPS - kriminalni partner - / DF - političke marionete -) jer mu jedino održavanje nestabilnosti "dole" donosi maneverski prostor i uticaj u Crnoj Gori. Ali nisu ni Crnogorci (u smislu državljani Crne Gore) blesavi, hvala bogu gledaju u svoj novčanik i ne treba im takav kamen oko vrata. EU, NATO, to je put napred za C.G. i u jednom smeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 4 minutes ago, fancy said: C.G. je odavno super u odnosu na Srbiju, a polako ide ka tome da bude "samo" super. Pa imao si najmanje 2 godine da ispratiš aktere političke scene u C.G. Nisu svi ti ljudi od juče. I definitivno nisu produžena ruka AV. AV šuruje sa obe "ekstremne" strane u C.G. (DPS - kriminalni partner - / DF - političke marionete -) jer mu jedino održavanje nestabilnosti "dole" donosi maneverski prostor i uticaj u Crnoj Gori. Ali nisu ni Crnogorci (u smislu državljani Crne Gore) blesavi, hvala bogu gledaju u svoj novčanik i ne treba im takav kamen oko vrata. EU, NATO, to je put napred za C.G. i u jednom smeru. Ruku na srce, ima Vucic dobre odnose i sa Abazovicem u poslednjih godinu dana. Dritan nije napadan u nasim toaletoidima ni pet posto koliko Zdravko i Becic pre. Pa i URA ima prilicno bolje odnose sa DF u ovom trenutku nego sa Demokratama npr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 14 minutes ago, Kosjan Willavić said: @Devil In My Pantsza koga li je nas Dejo? 😄 On je za najjaču političku struju u CG: alternativnu struju 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 12 hours ago, erwin said: Jaki su i ovi Milovci na Gradskoj, kao da su na sahrani. Pa na sahrani ko na sahrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 jutrosnji naslovi:Ljubomir Filipović Deset do Osam – Kraj Jedne EreDragan Bursać Podgorice, dobrodošla u srpski svet!Andrej Nikolai dis Apokalipsa sad boli baš mnogo boli kad se izgubi siguran prihod😄 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Fini su ovo rezultati za Crnu Goru i njene gradjane. Posebno me "raduje" dobar rezultat za Evropa sad. Oni mi se cine kao jedna zdrava i racionalna prica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Ruku na srce, ima Vucic dobre odnose i sa Abazovicem u poslednjih godinu dana. Dritan nije napadan u nasim toaletoidima ni pet posto koliko Zdravko i Becic pre. Pa i URA ima prilicno bolje odnose sa DF u ovom trenutku nego sa Demokratama npr. Meni sad nešto pinkla u glavi da Brnabićkin brat i neko Dritanov imaju nekakav bizMis ovde... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) 6 minutes ago, Helena said: Meni sad nešto pinkla u glavi da Brnabićkin brat i neko Dritanov imaju nekakav bizMis ovde... Eto ti ga sad 🙂 Dritanov brat ima kliniku na kojoj je zaposlena partnerka Ane Brnabić. Mislim da je to bio neki pokušaj da se pokažu uzročno-posledične veze, ali iskreno pucanj u prazno. Edited October 24, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 I ko je sad na gubitku....? Kavčani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) dje je draginja oviijeh dana, da ne kupuje stan na vračaru kao ostli depesovci Edited October 24, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 38 minutes ago, Don Juan said: Eto ti ga sad 🙂 Dritanov brat ima kliniku na kojoj je zaposlena partnerka Ane Brnabić. Mislim da je to bio neki pokušaj da se pokažu uzročno-posledične veze, ali iskreno pucanj u prazno. Ne mora da bude, u politici ništa nije slučajno. Zato ga nisu razvlačili po tabloidima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 41 minutes ago, Helena said: Ne mora da bude, u politici ništa nije slučajno. Zato ga nisu razvlačili po tabloidima. Ma daj, čovek ima kliniku sto godina i to mnogo pre nego što je Dritan postao poznat. Možda je on uticao na Dritanovu popularnost, a teško da je obrnuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Polako ti Don žuane, možda ti znaš nešto što ja ne znam. I šta se pališ tako, ko da sam za tebe nešto napisala. U Srbiji sve blatnjavo, "samo čovek ima kliniku sto godina" . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 9 minutes ago, Helena said: Polako ti Don žuane, možda ti znaš nešto što ja ne znam. I šta se pališ tako, ko da sam za tebe nešto napisala. U Srbiji sve blatnjavo, "samo čovek ima kliniku sto godina" . Kako to misliš....palim se? Jednostavno sam ti odgovorio da tvoje razmišljanje ide u pogrešnom smeru. Dritanom brat je svetski priznati stručnjak u oblasti medicine kojom se bavi. Zašto bi se ljudi koji nemaju veze sa politikom blatili na taj način, a to jeste na neki način bacanje mrlje na njihov rad i karijeru? Zbog par političih poena? Ružno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Dobro sad bas, svetski priznat a niko nije cuo za njega do brata. Verovatno jeste dobar, ali ne treba preterivati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 48 minutes ago, Devil In My Pants said: Dobro sad bas, svetski priznat a niko nije cuo za njega do brata. Verovatno jeste dobar, ali ne treba preterivati. Devil=niko? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Quote DPS nije na vlasti u 20 od 25 crnogorskih opština Demokratska partija socijalista (DPS), nakon lokalnih izbora koji su 23. oktobra održani u Podgorici i još 13 opština, na vlasti je u pet lokalnih samouprava. Bijelo Polje, Bar i Plav od juče su tri opštine u kojima je na vlasti opstala Demokratska partija socijalista. U Gusinju i Petnjici ta partija je na vlasti na osnovu rezultata izbora koji su održani ranije. https://www.rtcg.me/vijesti/politika/383208/dps-nije-na-vlasti-u-20-od-25-crnogorskih-opstina.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) BP je opština sa najvećim brojem stanovnika na sjeveru CG a Bar na jugu. Ove ostale tri opštine su minijaturne i nemaju neki poseban značaj, možda Plav jedino. Edited October 24, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 8 hours ago, Don Juan said: Kako to misliš....palim se? Jednostavno sam ti odgovorio da tvoje razmišljanje ide u pogrešnom smeru. Dritanom brat je svetski priznati stručnjak u oblasti medicine kojom se bavi. Zašto bi se ljudi koji nemaju veze sa politikom blatili na taj način, a to jeste na neki način bacanje mrlje na njihov rad i karijeru? Zbog par političih poena? Ružno. Mislim kao što sam i napisala. A odgovorio si kao da ga poznaš lično. I nisam ga blatila, rekla sam zbog čega su Dritana možda manje napadali po tabloidima. Smer mog mišljenja sigurno neće promeniti tvoja tvrdnja...pa da ima kliniku i 200 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 24, 2022 Author Share Posted October 24, 2022 On 10/23/2022 at 10:25 PM, erwin said: Jaki su i ovi Milovci na Gradskoj, kao da su na sahrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 33 minutes ago, Helena said: Mislim kao što sam i napisala. A odgovorio si kao da ga poznaš lično. I nisam ga blatila, rekla sam zbog čega su Dritana možda manje napadali po tabloidima. Smer mog mišljenja sigurno neće promeniti tvoja tvrdnja...pa da ima kliniku i 200 godina. Zato što se tvoj stav bazira na pretpostavkama, a ne na činjenicama ne znači da je tvoj stav ispravan, nego da je tvoja logika pogrešna. Prvo si napisala nebulozu o bratu koji je otvorio firmu sa drugim bratom, a onda kada si pročitala da si napisala budalaštinu, staješ u neki gard i napadaš onog koji te upućuje na grešku. Kada se sve na to gore pomenuto doda i manjak mogućnosti normalne rasprave i vređanje sagovornika sa kojim stavom se ne slažeš, bez ikakvog povoda, onda se javlja još veći problem. Nije mudar onaj koji drži svoj stav i ako je logički pogrešan i nema nikakvu potporu u realnosti, nego onaj ko je spreman da svoje stavove koriguje ili na koncu prizna grešku. Sve to dovodi do zaključka da je diskutovanje sa tobom o bilo kojoj temi suštinski samo gubljenje vremena. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 @Beonegrojesi siguran da je Luka Rakcevic bratanac Zarka Rakcevica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 49 minutes ago, Don Juan said: Zato što se tvoj stav bazira na pretpostavkama, a ne na činjenicama ne znači da je tvoj stav ispravan, nego da je tvoja logika pogrešna. Prvo si napisala nebulozu o bratu koji je otvorio firmu sa drugim bratom, a onda kada si pročitala da si napisala budalaštinu, staješ u neki gard i napadaš onog koji te upućuje na grešku. Kada se sve na to gore pomenuto doda i manjak mogućnosti normalne rasprave i vređanje sagovornika sa kojim stavom se ne slažeš, bez ikakvog povoda, onda se javlja još veći problem. Nije mudar onaj koji drži svoj stav i ako je logički pogrešan i nema nikakvu potporu u realnosti, nego onaj ko je spreman da svoje stavove koriguje ili na koncu prizna grešku. Sve to dovodi do zaključka da je diskutovanje sa tobom o bilo kojoj temi suštinski samo gubljenje vremena. Pozdrav. Inače ti držiš činjenice u malom prstu... Ja sam napisala da mi nešto pinkla po glavi, to znači koliko me uopšte i interesuju, no ispalo je da veze ipak ima, dakle nije nikakva budalaština... ...i kako sam ja to tebe napala? I sad pročitaj drugi deo svog posta, pa vidi ko koga vređa i kako komunicira...i taj patronizirajući ton...ko je mudar a ko ne... Dakle, budi mudar, ne gubi vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 8 hours ago, Drug Crni said: @Beonegrojesi siguran da je Luka Rakcevic bratanac Zarka Rakcevica? Lukin otac i Žarko su braća od stričeva, tako da da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Brat o’ strica je najblizi rod u CG. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts