ćušpajz Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 vassell >> toppin makar za knickse. kao što sam pledirao za onog lika iz sunsa pa su mi se smejali ne možeš sa svake draft pozicije uzeti generational plejera, bolje onda uzmi pokuševskog umesto toppina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Toppin je odlican igrac. Gledao sam Dayton redovno i bas su cepali ozbiljan basket. Mislim da nema neki ludacki plafon ili da je siguran all-star u buducnosti, ali vjerujem da ce biti odlican igrac u sistemu. Tacno se zna sta donosi, to sto zna radi na vrhunskom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Toppin je odlican igrac. Gledao sam Dayton redovno i bas su cepali ozbiljan basket. Mislim da nema neki ludacki plafon ili da je siguran all-star u buducnosti, ali vjerujem da ce biti odlican igrac u sistemu. Tacno se zna sta donosi, to sto zna radi na vrhunskom nivou. ako navijas za neki tim, uzmi ga pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Pa dobro, nije Kal nista spec, osim sto je zahvalan u ekipi u kojoj nema bas mnogo dobrih defanzivaca + winger u danasnjoj ligi. Toppinu je mana to sto ne moze da igra SF zbog manjka brzine, a za C jos nema skillset. Primetne su tendencije da se pocinje igrati sa 2 SF-a na parketu pa se gube pomalo te granice i zrtvuje neki skok i cvrstina da bi se trcalo u ledja, napadali slabi klouzauti i sutiralo cim se napravi neki visak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pa dobro, nije Kal nista spec, osim sto je zahvalan u ekipi u kojoj nema bas mnogo dobrih defanzivaca + winger u danasnjoj ligi. mikal bridges bi radio pos'o knicksima, a radi i sunsima. radio bi svakoj ekipi koja nije trenutno u šampionskim ambicijama, vrlo solidan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) 6 minutes ago, đubrivo. said: ako navijas za neki tim, uzmi ga pls. Svejedno mi je dje ce posto GSW vjerovatno trejduje pick. Mislim da bi Minesoti dobro legao. Ocekujem da ga forsiraju na PF u NBA, bice i na 5 sigurno u nekim small-ball postavama. Edited November 10, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 7 hours ago, đubrivo. said: pokuševski? pa nije to hot take, na tako malo kilograma i sa šutem koji lepo izgleda ali je procentualno loš, hot take je reći da će uspeti u ligi a ne da će propasti. ja bih birao radije njega nego gomilu averidžara na ovom draftu ali se ne zanosim da su mu šanse za uspeh velike. Da, Pokuševski. Ne kažem to samo što je tanak, nego sto nije pokazao veliki napredak u zadnje tri godine. I naravno, što ne dominira nad vršnjacima. Ja ga ne bi draftovao u prvoj rundi, ako bi ga uopšte i draftovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Meni dosta tužna činjenica razglabanje o potencijalu i polaganju nade u mladiće u odnosu na koje se jedan izdanak familije Ball vodi kao talentovaniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 Da prošli put kada je bio član te porodice među talentovanijima je isto baš ispalo tužno samo je jedan od boljih draftova u poslednjih 20 godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Inače tek sada vidim za Vassella da je okačio neki klip gde šutira katapult iza leđa pa su se ovi skauti timova uzjogunili™ hahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ne znam zasto je menjao kad je vec imao dobar sut za 3 poena, ali videcemo sta mu ovaj sut donosi. Ovaj sut se i teze brani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 ne mora da znači da je išta menjao kada gledaš video od 10 sekundi. možda se prosto zajebavao nešto pa ga snimili. zamisli da je šutnuo nogom 6 hours ago, Chaos Is Me said: Meni dosta tužna činjenica razglabanje o potencijalu i polaganju nade u mladiće u odnosu na koje se jedan izdanak familije Ball vodi kao talentovaniji. zato je pero i otvorio poseban topik, da ne zamaramo nba temu igračima koji nisu interesantni svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 longread The 2020 NBA Draft’s Safest Gamble Patrick Williams hasn’t shown a lot, but the flashes the Florida State freshman has displayed could be enough to make him a lottery pick. Will one of this draft’s biggest unknowns also prove to be one of its biggest steals? By Jonathan Tjarks Nov 10, 2020, 6:30am EST https://www.theringer.com/nba/2020/11/10/21556874/2020-nba-draft-patrick-williams-florida-state Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 @pero hayes, vassell, williams - ako izaberu nekoga od njih, ja sam zadovoljan to je moj konačan odgovor ( : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zelim uiniju da mu nyk naizad ispuni zelju i draftuje D&wingspan krilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 ako iyaberu hayesa, isteglicemo mu ruke i staviti ga na sg minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 A da se neko za*ebe za Simanica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 9 minutes ago, Kronostime said: A da se neko za*ebe za Simanica? ima nekih knicks fanova koji se lože da je to novi, niži porzingis. svi pejstuju isti yt video "borisa simanic nba ready" gde u tri minuta stoje isečci od pre 3-4 godine iz repke. probao sam da pojasnim tim likovima da boriša sada samo cepa trice i eventualno zalepi neku bandžu kada niko ne očekuje ali su mi rekli da nemam oko za prave talente. mislim, možda ga neko i izabere pred kraj druge runde pa ga bace u g-ligu da vide dal može da nađe g-spot. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Sad prvi put gledam malo ovog Patricka Williamsa nakon sto si ga spomenuo, nisam ga ni vidjao do skoro u lotteryu po mockovima ali vidim da su mu porasle akcije. Meni je ovo uzasno, olovne noge jbt. Gde ces sa takvim igracem uopste, ne moze ni jedno krilo u ligi da brani osim Porzingisa kad kampuje na 3 i ne zanima ga reket. Prednosti mu skok, odnosno dobar verticality i ovaj nastrebani sut sa visokog posta koji nece prolaziti kod protivnika koji mogu da mu pariraju sizeom. Znaci taman ce biti dobar za nekog PF/C-a u Evropi. Edit: Vassell, Bey, Nesmith pa i Toppin kog bas i ne mirisem mi bas mnogo bolje izgledaju. Gde gresim? Edited November 11, 2020 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) 24 minutes ago, đubrivo. said: ima nekih knicks fanova koji se lože da je to novi, niži porzingis. svi pejstuju isti yt video "borisa simanic nba ready" gde u tri minuta stoje isečci od pre 3-4 godine iz repke. probao sam da pojasnim tim likovima da boriša sada samo cepa trice i eventualno zalepi neku bandžu kada niko ne očekuje ali su mi rekli da nemam oko za prave talente. mislim, možda ga neko i izabere pred kraj druge runde pa ga bace u g-ligu da vide dal može da nađe g-spot. dobar klip ovog borisu bih i ja draftovao za kkcz Edited November 11, 2020 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 (edited) Ne bi me čudilo ni Denver da proba da odradi neki trade down pošto su ostali bez pika 2. runde , stavio sam u rugalici Petruševa na njihovo mesto i ne bi me čudilo da uzmu jednog od ovog dvojca iz Mege ali pošto im po meni treba neki na spoljnim pozicijama što pre spreman za nba moguće je da npr. daju Bostonu #22 za #26 i #47 i uzmu nekog Desmonda Banea sa #26 i Petrušev ako ostane ili verovatnije Simonović sa #47 Edited November 11, 2020 by oɹəd™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Culver i #17 je baš optimistično sa njihove strane ako je to tačno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 hours ago, oɹəd™ said: Ne bi me čudilo ni Denver da proba da odradi neki trade down pošto su ostali bez pika 2. runde , stavio sam u rugalici Petruševa na njihovo mesto i ne bi me čudilo da uzmu jednog od ovog dvojca iz Mege ali pošto im po meni treba neki na spoljnim pozicijama što pre spreman za nba moguće je da npr. daju Bostonu #22 za #26 i #47 i uzmu nekog Desmonda Banea sa #26 i Petrušev ako ostane ili verovatnije Simonović sa #47 Petrusev se povukao sa drafta, meni potpuno nejasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 8 minutes ago, Manu said: Petrusev se povukao sa drafta, meni potpuno nejasno. Da sad sam video ne mogu da verujem da mi je promaklo to... dobro ostao im je jedan hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts