Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/11/2023 in all areas

  1. Kao i uvijek, veliki sampion.
    26 points
  2. Gordon sa gadoscu preskace gajbu Jelena da dodje do police sa rakijom, Sombor 2023.godina kolorizovano
    21 points
  3. Toga smo se i plašili. Da sam smišlja ove poruke.
    19 points
  4. Cestitke na tituli, neko kaze nevazna ali meni je itekako vazna a Dusko je to lepo objasnio zasto... Jos jedan detalj sa utakmice, zaista je lepo videti da menadzmenti oba kluba zajedno prate utakmicu...
    16 points
  5. Cestitke Novakovim navijacima. Nema sta, sa ovom titulom GOAT👍
    14 points
  6. I KCP-u pokazuje da nabaci na Gordona
    14 points
  7. JEL IMA JOŠ NEKI TURNIR MITRA MIRIĆA DA TREBA DA SE POTVRDI GOAT STATUS?
    13 points
  8. Raspala se kompletna odbrana kod Velike Novosilke. Front je probijen i dosta brzo se napreduje. Ovo uopste nije mala stvar. Plus svi ti videomaterijali koji se objavljuju su od juce. A na njima se jasno vidi da je sitacija mirna, da nema borbi u okolini, ne cuje se pucanje, eksplizije. To znack da su ta mesta oslobodjena jos prekjuce, a mozda i jos ranije. Ocekujem da ce Rusi bezati do Novopetrivke i Heorhijevke, tu pocinje ta cuvema ruska utvrdjena linaja koju su pripremali skoro godinu dana. Kljucno je da Ukrajinci sto pre dodju do Staromlinivke i tamo se utvrde. To je kljucno mesto u ovoj fazi. Ponovo je do izrazaja dosla genijalnost ukrajinske komande. Svi su ocekivali da glavno pravac bude prema Tokmaku i tamo su skoncentrisali odbranu. Ispostavilo se da je to bio za sada samo manevar odvlacanje, a glavni udar je bio iz pravca Velike Novosilke. Kao sto sam pisao ranije. Sirski i ukrajinski komandanti za glavni pravac biraju deo fronta koji je mrtav, na kome nema aktivnisti vec dugo vremena. Tako je bilo i u Harkovskoj ofanzivi. Ovaj deo fronta je bio miran dugo vremena. Ranije je to bio glavni pravac koji su Rusi napadali, ali su odustali od njega odavno i prebacili se na deo fronta ja Vuhledaru. Rusi su opet bili iznenadjeni mestom glavnog napada iako je ofanziva najavljivana mesecima. Kada dostignu Staromlinivku treba ocekivati otvaranje jos nekog pravca za ofanzivu. Treba napomenuti, da onih devet brigada koje su spremane za kontraofanzivu jos nisu usle u borbu, tako da se ocekuje jos zesci udar. Sto se tice taktike ista kao u Harkovskoj kontraofanzivi, tj u Balaklaji. Prvo frontalni udar direktno na mesto koje je cilj. Protivnik misli da je uspeo da ga zaustavi, a onda idu udari po bokovima fronta koji se probijaju. Branilac je prinudjen da se povlaci da ne bi bio okruzen i onda grupa koje je napravila prvi udar nastupa frontalno i gazi protivnika. Ocekujem da ce vec sutra biti informacija da su Ukrajinci stigli do ruske defanzivne linije. Dolazak do te linije na ovom pravcu ce naterati Ruse da se povuku i na nekim drugim pravcima da ne bi dosli u opasnost od okruzivanja.
    12 points
  9. Svaka čast Dušku na izjavi posle meča, kao da je on došao u Srbiju da smiri tenzije, a ne neki drugi.
    12 points
  10. dobar je medjik, ali od njega se to i ocekivalo djems vorti je taj od koga je sve pocinjalo i zavrsavalo se
    12 points
  11. Cestitke svima u klubu na novoj tituli (one more to go), a danas je sve u znaku broja 23 😉
    11 points
  12. Doduše, ovo stvarno nije fer kako Nikola šutira za 3 u PO, čovjek u napadu ima sve, i onda još sa solidnih 35% u sezoni ode na skoro 50%, sa takvim šutem ga ni dva igrača ne bi sačuvala.
    11 points
  13. Eto tako. Trebaće mi nekoliko dana da procesuiram otkud ovo. Kad je došao na turnir samo sam se nadala da skupi što više bodova. Reči nemam. 23 i svaki po tri puta. Čudo mi je bilo i drugi RG kad je osvojio
    10 points
  14. Dusko izdominirao "Za mene posebno bitan trofej. Prvaci smo kosarkaske zemlje i sa velikom tradicijom"
    10 points
  15. WOOOW Cestitke Novaku a i svima nama Posebna zahvalnost @Drug Crni ( pliz otvaras i Wimbldon itd ... sve varijante glede otvaranja teme za GS su po tvojoj zelji, fenomenalno otvaranje kao prethodno ili samo minimum minimuma ...)
    9 points
  16. Један од спортиста чије име неће никада изблиједити након краја каријере. Ово што је направио у овако тешком спорту је нешто надреално. Још када се присјетимо читаве историје каријере гдје се задесио са још 2 гиганта овог спорта, кад се сјетимо избацивања, забрана…Каква способност, каква ментална снага да се враћа из најтежих момената. Ситним душама који су стално налазили неке глупости да га опањкавају је одговорио у побједничком говору:”Чим год да се бавите вјерујте у себе и радите”. Хвала људино!!!
    9 points
  17. 9 points
  18. Novak u TB na ovom turniru, kao kad Erik pojede bananu Zastrašujuće.
    9 points
  19. Cestitke našem dugogodišnjem treneru mladjih kategorija za poziciju glavnog trenera Toronte.
    9 points
  20. Rud mnogo dobar momak,kulturan,fin..mislim da mu je to malo i minus. Fali mu malo sportske drskosti,da bude otresitiji..bio sam vrlo zadovoljan kad je eliminisao Runea..sa Runeom bi Novak možda i imao nekih problema danas.. Ako izuzmemo prvi set,Kasper je dosta grešio..dosta i poklonio Novaku. Imao je par momenata kada je uspevao da podigne igru,ali nije ovo ni blizu dovoljno za finale jednog GS.
    8 points
  21. 8 points
  22. Čestitam nam novu titulu šampuona naše jedine Srbije, uz nadu da će sledeće godine imati poštovanje kakvo zaslužuje i da se prednost neće davati ABA ligi. Nadam se i povratku komšija u ligu.
    8 points
  23. Ja ne mislim da SNS može da se sruši jednim udarcom. Treba biti spreman da ih grickaš postepeno, tokom nekoliko godina. Uostalom, opoziciji treba nekoliko godina i da izgradi infrastrukturu koja će da vrši vlast kad se jednom pobijede ovi, jer vlast nije cilj sama po sebi, nego mora da bude sredstvo da se uradi nešto korisno. Konkretno, to znači da treba da postoji plan i program kako da se kontinuirano poboljšavaju izborni uslovi i monitoring istih, da u skupštini bude sve više normalnih ljudi koji će stalno da igraju na ovu kartu zlorađenja sns-a i njihovog kriminalnog ponašanja i da im se uzima opština po opština, institucija po institucija, strani pokrovitelj po strani pokrovitelj. Protesti i šetnje neće sami dovesti do pada, a bez jasnog plana iza njih će se vremenom i ugasiti, već smo to vidjeli npr. sa čuvarima vatre (za koje na ličnom nivou imam baš duboko poštovanje, baj d vej). Energiju protesta je opozicija dužna da sačuva tako što isti treba da se prorijede, da se održavaju jednom mjesečno u subotu najbližu datumu zločina u Ribnikaru, kao podsjetnik tome da zlikovci nisu ništa uradili i zato smo mi još uvijek tu, i bićemo tu koliko god da treba, prošarano ad hoc akcijama koje će da sprovode aktivisti, pa možda i opozicioni poslanici (neko pomenu blokadu gastarbajtera na auto-putu, ja mislim da bi mogo ljepši prizor bio da se na po pola sata - sat prekida saobraćaj, da se propuštaju po jedna kola i da im se daje po flaša vode i letak na kome piše THANK YOU FOR HELPING FREE SERBIA FROM DICTATORSHIP ili nešto u tom fazonu, može - bez zajebancije - isto napisano i na grčkom i turskom). Takođe mislim da treba targetirati sportiste i estradu, i domaće i strane, treba pridobiti te ljude koje prate mase da poneko od njih pokaže da ima života i van vučića, npr. Dulo opet očinski dohvati Bogdana i zamoli ga da kaže da sajko ne umije da vodi ni loptu, a kamo li državu.
    8 points
  24. Možda ima i do toga što Novak o svom telu vodi računa kao malo ko u svetu sporta? Kada se samo setim na šta je ličio sa 19.20 godina, nije mogao da diše, vrućene mu smetale itd. Sada kada ga gledaš, izgleda kao da ima još minimum 5 godina na vrhunskom nivou.
    8 points
  25. HEAD pokid'o, a vredelo je čekati i Lacoste objavu :')
    7 points
  26. Toliko toga je stalo u period od prvog slema do ovog danas. Radosti, srece, tuge, osporavanja, sumnji, niskih udaraca, trofeja, poraza, mrznje stranih i domacih pljuvača... Melcera, Nišikorija, Medvedeva Pecanja,,diskvalifikacije, kovid zabrane, izbacivanja iz zemlje kao nakveceg kriminalca...Tod Martina, Agasija, lepog Radeka... Ne za film, vec za seriju od desetak sezona. I nije slučajno da je broj 23 sada tu. M.Jordan i N.Djokovic!!!!
    7 points
  27. Easy - peasy! 23 Grand Slama Svaki slem po tri puta Svaki masters po dva puta 400 nedelja na no.1 u najavi Pozitivan skor protiv najvecih rivala. Buducnost, lepo je pricati o buducnosti i moze toliko toga da se kaze, moze toliko toga da se smisli. Ali svi mi znamo sta je sledeci cilj, znamo sta fali. Ona najsjajnija medalja, okacena oko vrata najboljeg sportiste u istoriji pod senkom Olimpijskih krugova i pored vecne olimpijske vatre. Neka ovo bude priprema, stao je na presto i svirala se himna. Neka bude ovako isto za godinu dana. 2/4 Idemo dalje za status najboljeg sportiste u istoriji, idemo po Wimbledon!!!
    7 points
  28. Kosiii tataaa, kosim jaaa ❤️
    7 points
  29. Bog tenisa. Eonima ispred ostalih.
    7 points
  30. taman moze i da glumi mada bi meni bilo vrj da giannis glumi lebrona a tristan thompson bude dubler za opasne scene, kod padova.
    7 points
  31. Kakav cringe, majko mila. Inače Janis mi sve više i više postaje antipatičan kao lik, a baš sam ga gotivio. Ko da je unajmio neku brand management kompaniju kao u onoj nedavnoj South Park epizodi.
    6 points
×
×
  • Create New...