Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/26/2023 in all areas

  1. Najjaci nick trenutno na forumu.
    36 points
  2. Ja Morant before every game next season.
    31 points
  3. Šta znam, ja mislim da Srbija ima dobro opremljenu vojsku koja je spremna u svakom trenutku da zaštiti gradjane na KiM ali ne sme da predje granicu na Kosovu.
    24 points
  4. isao sam od usca do kalenica i kezio se totalno mokar posred dzade, dok je ekipa bezala ispod mosta i nadvoznjaka, u kafice i ispod bilo kakve strehe, kao golubovi. znam da cu goreti u paklu ali bas mi je bilo lepo
    18 points
  5. Miting - Kolorizovano 😄
    16 points
  6. Dirkova titula je nesto legendarno. Nije tu samo finale vec i koga su na putu do finala izbacili. Portland pa b2b sampioni Lejkersi i onda OKC sa KD, Russom, Hardenom, Ibakom i na kraju Big 3 Majamiju koji su svi u prajmu bili. Ono podjebavanje Lebrona i DWade-a se ne zaboravlja. Bas jadno.
    15 points
  7. Bravo za Kragujevčanke.... Jutros...nerbi Kg... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
    14 points
  8. samo da bude epska oluja popodne, mnogo bih uživao u rasulu koje bi nastalo, priznajem što kaže u kenguru, brate, ovaj bože, pogledaj nas danas pa ne moraš više nikad
    14 points
  9. B1: Pa to je baš tanak kontraargument, jer sa druge strane imaš bolju individualnu statistiku i bolji položaj tima na tabeli, i to u jačoj konferenciji. B2: Bezobrazno je to što umećeš ljudima ovde da imaju dvostruke aršine i standarde, a nije tako. Jako je bitan kontekst u celoj priči. Potpuno je logično da ljudima kojima je valjalo glasanje prethodne dve godine sada ne valja, jer nije izglasan uprkos tome što je još bolji nego u sezonama kada je zvanično bio najkorisniji igrač. Činjenica da je osvojio prethodne dve godine, a sada nije, iako je nadmašio svoje MVP sezone, to je zapravo odsustvo cele logike i ono što je trigger za diskusiju već neko vreme. Znači nije izglasan, ne zato što nije najbolji, nego je nekome bilo puno da bude treći put za redom nagrađen (zasluženo), nekoga je smorilo, neko je pao na Joelovu kampanju, a neko je popio Perkinsovu rasističku baljezgariju. B3: Pa vrtimo se u krug, gde ćeš bolje pobijanje nekog učinka nego jačim učinkom. To definitivno nije stvar mišljenja. Ljudi strastvenije doživljavaju ovo jer se radi o domaćem igraču koji je pritom evidentno trenutno najbolji košarkaš tamo. Način na koji verbaliziješ neke rečenice pokazuje da očigledno osećaš neki animnozitet prema novonastaloj Jokićevoj fan bazi, i čini mi se da biraš drugu stranu debate isključivo da bi im terala kontru.
    13 points
  10. 12 points
  11. Možda je njena muzika trash, što ću uvek tvrditi, ali je u poslednjih nekoliko dana iskazala visok nivo građanske svesti i moralnih vrednosti. Pošto se bavi muzikom i od nje zarađuje, debelo zavisi od medija kao što je Pink, a upravo im je gurnula prst u oko. Pre nekoliko dana je pomogla onom diskriminisanom detetu i očitala lekciju školama, kojekakvim timovima za prodaju magle i pisanje ćirilicom, a sada je jasno stavila do znanja da je protiv ološa. Keruša Karleuša je imala moje poštovanje kada se zalagala za LGBT zajednicu, ali to što se slizala sa onima koji su toj istoj zajednici pljunuli u lice je poništilo njene zasluge.
    12 points
  12. Meni je ovo solidan blamage Tanak Vucic iskreno, kao i da je zbrzao, neuverljivo, ispuhao se covek. Sutra pada berba usiju za koordinatore zbog odbeglih ljudi.
    12 points
  13. Morace svi da zatvore obozavao bih
    12 points
  14. Prezirem Janisa kao igrača ali on zapravo dosta dobro taba loptu za nekog te visine, nikad ne bi postao ovaj igrač koji je danas da to nije savladao već bi bio klasična centrina.
    12 points
  15. 11 points
  16. Okačeno je nešto od onog što je pisano, a bilo je toga još. Što reče kolega, stvarno neće niko ići kroz 800 strana. To što ovakve upise prema šta znam, Janisu smatraš omalovažavanjem a kad su upućeni prema Denveru i Jokiću onda ih gledaš drugim očima nije na meni da rešavam. Tražila si postove, dobila ih na izvolte i opet nije dovoljno. Svako treštokovanje je većim ili manjim delom omalovažavanje. Ako ništa drugo, bar je generalno isti odnos na ovom topingu prema svim igračima i timovima, svako bude (preterano) provučen kroz blato, u svoje vreme.
    11 points
  17. Jel postoji neko pravilo na forumu koje zabranjuje da se pise o potecijalnim pojacanjima i kad nema utakmice da se smanji pisanje ili si samo ti odlucio da bude tako? Pisale su se mnogo gluplje stvari ovde, ne vidim sta smeta jedna analiza igraca Naravno ne treba ni da se prenosi svaka glupost koju napisu insajderi ali ne treba ni da uskracujes drugim forumasima sta ce da pisu. Nista licno ali malo preterujete vi moderatori.
    10 points
  18. Jel hospitalizovan Knežević nakon mitinga, zna li se šta
    10 points
  19. 10 points
  20. To je to? Debakl. Mislim da mi se vratio optimizam. Ovo mora da se nastavi, borba mora da traje do izbora. I tamo im nikako vise ne dozvoliti da kradu, mora da se tome stane na put. A verujem da ima ljudi, koji ipak malo kapiraju stvari i da ce imati svoj stav i reci da nece vise u tome ucestvovati.
    10 points
  21. Bukvalno ne bih to mogao da gledam, povratio bi momentalno. Poruka za sve koji kisnu na mitingu: Kisneš? Pa kisneš me u dupe 😄 (btw, ta fora je iz nekog vica ali savšeno oslikava šta bih im poručio)
    10 points
  22. 10 points
  23. Učenik A na takmičenju iz matematike osvoji 98/100 bodova i ima odličan uspjeh (1 četvorku), učenik B na takmičenju iz matematike osvoji 96/bodova i ima odličan uspjeh (2 četvroke). Nastavničko vijeće bira đaka generacije, ovo su glavni faktori za taj izbor (ne i jedini), i dodjeljuju nagradu učeniku B. Ti hoćeš da objasniš kako porodica, drugovi i drugarice, pa čak i neki profesori, nemaju argumente i pravo da osporavaju takav izbor i da smatraju da je pogrešan? Zaista ne znam kako slikovitije da ti predočim ovu situaciju, i da isključimo iz priče to što figuriraju konkretna imena za koja navijamo ili ne. Svakako ću se isključiti iz dalje rasprave, jer ne vidim poentu.
    10 points
  24. Nema ovo veze s tobom, matori. Treštokovao si, malo u šali, malo u zbilji, posle poraza čestitao i krenuo u analize. Sve pet. Nego Dejm ima selektivnu amneziju.
    10 points
  25. Za ovu priču je nebitan njen muzički ukus. Bitno je da je govnima rekla u lice da su govna i da zna šta je pravda. Znam da su imovinski odnosi takvi kakvi jesu, da ni famozni SBB i United Media nisu imuni na pare od trasha i da ti se po tom pitanju ne može prigovoriti. Ipak, kada su u pitanju osnovne ljudske vrednosti, ne mogu a da ne iskažem poštovanje prema nekome ko ih javno zastupa.
    9 points
  26. Vozovi iz NS za BG sutra u 16 i 17 časova rasprodati! Sve kreće sa severa hehe
    9 points
  27. Ovo ostaje poslije kontramitinga. Drasticna razlika u odnosu na skup protiv nasilja. Dvije Srbije - neka svako izabere svoju.
    9 points
  28. 9 points
  29. OD SUTRA NISAM VISE PREDSEDNIK SRPSKE NAPREDNE STRANKE! . . . . . A krecem u osnivanje Narodnog Pokreta kog cu biti predsednik i kroz koji cu utopiti SPS i nacionaliste, a rebrendirati SNS.
    9 points
  30. Drugim rečima, finale ne kreće pre 10.06. što znači da ukoliko dodje do majstorice, Zvezda će čekati tri nedelje do naredne utakmice. Nehumano i bezobrazno. U istoriji svetske košarke biće zapisana ova glupost od organizacije nikad viđena u košarci. Još jednom, bruka i sramota.
    9 points
  31. Kako poliva! Ako je to neki znak, hvala ti Boze...
    9 points
  32. Sad kad izadjem u grad da se prošetam.... milina od čistoću... Beograd odneo jednu štroku, kiša sprala drugu štroku... svima se javljam sa "de si be familijo/rođo"... skidam šešir uz naklon....pozz iz Niš.
    9 points
  33. O cemu pricamo? Pre par dana je bila rasprava ko je za krevet , a ko da se vodi kod keve na rucak?
    8 points
  34. Koliko je nervozan batica
    8 points
  35. Opet one 2-3 krizne godine, ključne za Srbiju 🤣 "Aco Srbine" xaxaxaxa kakav cringe fest, ko će meni platit ove duševne bolove za gledanje ovoga.
    8 points
  36. Najjači komentar sa Beobuild foruma : Mogli smo pet Campazza kupiti za pare koje je slupao na miting ...😂
    8 points
  37. 8 points
  38. lijte kiše, 'ladne vode
    8 points
  39. Čovek je sve što može sa Kosova poslao kosovskim autobusima za Beograd, ispraznio Mitrovicu, gde su trenutno sirene za uzbunu u gde specijalci lemaju nejač koju je ostala, dok on organizuje sebi sahranu u Beogradu. Prihvatam tvoju sugestiju, stavlja tačku na svoj proces izdaje.
    8 points
  40. Kakav pljusak u Novom Sadu, Beogradjani isto vam zelim 😅
    8 points
  41. Bice ovo najsmornija ekskurzija u njihovom zivotu. Prvo putujes busom satima, onda satima hodas i stojis, zatim si ogradjen dok on drobi i na kraju nazad u bus, pa jos par sati.
    8 points
×
×
  • Create New...