Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/20/2020 in all areas

  1. Pozdrav svima. Čitam redovno i moram reći da uživam u analizama pojedinih forumaša. Evo prvi put pišem, ali morao sam sa vama da podelim nešto... "Javilo" mi se u snu da je Dairis Bertans potpisao za Zvezdu...šta će nam ne znam i odakle mi on pade na pamet opet ostaje misterija. Nadam se da nisam izbaksuzirao nešto... Eto imam dosta navijačkih sezona iza sebe i usudio bih se reći da me ovaj početak Saše na klupi, podseća na sezonu 82/83 kad je Ranko Žeravica počeo da vaskrsava Zvezdu praveći ekipu koja će već sledeće godine igrati finale Kupa Koraća, a u finalu play off-a u Zagrebu za poen izgubiti od tada moćne Cibone. Ta je ekipa bila prepuna dobrih, bez ekstra talentovanih igrača, ali radnika sa neverovatnom timskom hemijom. Žižić, Janković, Nikolić, Radović,Bogosavljev, Milićević, Avdija...ovde bih dodao da je Guza Janković najjači igrač i izuzetan lik, koji je sam znao nositi ekipu na leđima. Mogu se naći na youtube-u neke njegove simultanke sa tada najjačim ekipama u Evropi. Eto toliko mi se sviđa ovaj sastav i energija koja se pravi oko ekipe. Da me ne razumete pogrešno, Radonju tek treba stići, a MWill-a nadmašiti, ali sam izuzetno optimističan kada su Saša i ovaj tim u pitanju. Živi i zdravi bili i na utakmice mogli odlaziti! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
    25 points
  2. Kakva rasprava iz koje naucismo da Denver mora skroz da se razmontira posle najveceg uspeha u xy godina, da je Meloun tezak nemac pojma iako je pokazao opasan napredak iz sezone u sezonu i serije gde se poigrao sa Riversom i da je Jokic nestrpljiv iako je igrac koji najpametnije ceka da se otvori rupa u protivnickoj odbrani i ne bi mogao da brza sve i da hoce
    13 points
  3. 11 points
  4. Nisam toliko obraćao pažnju, ono što sam zapazio je Tatum na Jimmyu i Smart na Goranu. Svakako je mnogo bitnije to što smo ispomagali u reketu da nam Dragon ne bi pravio haos kao što ume prodorima, polaganjima i dodavanjima. Ukratko, Boston pobedio.
    8 points
  5. Samo sto je Davidovac nasa prva opcija na cetvorci i trenutno igra odlicnu kosarku 👍
    7 points
  6. Svako ime koje izadje u etar/forum/fb/ burek portal, treba znati da 99 % nije taj igrac. Sutra stize Terry, med pregledi, slikanje sa salom, izjave kako je oduvek sanjao da igra u KKCZ , najbolji navijaci, bla , bla, bla. Objava novog igraca vrlo verovatno posle ovoga. Treba ispostovati medijski novog igraca,mada vidim da ste ga vec izgustirali i da se samo ceka novi potpis. Strpljen spasen kaze se.
    7 points
  7. Ako Gavrića uvaljaju negde za bednih 2-3M to će biti zločin neviđenih razmera.
    6 points
  8. Otkucano pred finale Rima: ove godine, NĐ i dalje nije izgubio dva seta u teniskim mečevima koji se igraju na dva dobijena seta, kao ni tri seta u teniskim mečevima koji se igraju na tri dobijena seta 😃. Tj, čovek je nepobediv (osim kada pogodi lopticom pomoćnog sudiju u vrat). Sve dok je to tako (a nije da je baš sve dobio glatko) i s obzirom da ima 33 godine, ja sam vrlo zadovoljan kako NĐ igra. I u ranijim godinama, otkad je "omatorio", NĐ se, kao, "provlačio" kroz neke turnire do polufinala ili finala, da bi tek tada pokazao svoj (naj)bolji tenis. Takođe, sve što skraćuje poene, pa i dropšotovi, treba što češće da igra. Koliko god da mu je fokus na igri, koliko god da mu je generalni cilj odličan u smislu motivacije (da obori rekorde u broju nedelja na prvom mestu i broju osvojenih slemova), nemoguće da nijednom u toku današnjeg meča nije pomislio - šta će meni sve ovo, da sa deceniju mlađim klincem jurcam sav prašnjav po terenu, dok me sudija potkrada itd, da bih osvojio neznamvišenijasam koji master. Kao navijač NĐ-a, voleo bih da mu takve misli što manje prolaze kroz glavu.
    6 points
  9. Sad je jos teze. U ekipi imamo fudbalere a ligu sampiona smo napadali sa Vukanovicem, Jovancicem, Gobeljicem, nespremnim Benom. Igrali pickasto, jedinu akciju korner na prvu koju imaju koju je znao cak i komentator nismo skautirali. Deki bruko, mnogo vode treba da protece da se operes za Kipar, derbi, slikanje sa Vucicem i pickaste izjave. Mani litar krvi i patetiku, igraj fudbal.
    5 points
  10. 5 points
  11. Gavric mora biti starter. Lepa reakcija i Falicnog, onako kako golgeter i treba da reaguje - teska situacija, blizak centarsut, malo vremena za namestanje tela, lopta mozda malo i pozadi a igrac na ledjima.
    5 points
  12. Danasnjom utakmicom, Omonija boli jos vise.
    5 points
  13. U klubu bez koeficijenta u jevropi... nije mala stvar onakve rezulate praviti, treba da budemo realni al jbg kad nismo.
    5 points
  14. Ne volim VAR i sta je on doneo prevashodno premijer ligi (tipa, De Gea nije bio na liniji 2cm tokom penala). Iritira me NBA celendz i kako to dodatno ubije, vec traljav intenzitet zavrsnica meceva. Ali! Ovakvo sudjenje, pa jos na sljaci je zaista uzasno problematicno. Samo se hrani sumnja o tendencioznosti, imalo je ili ne. Sudijska greska nije 'u prirodi' tenisa kao sporta. Sokolovo oko na sljaci i sklanjanje linijskih na betonu je nesto sto bi bilo sjajno. Nek se trze tradicije na travi, nema problema, da su zivi i zdravi... Novaku zaista svaka cast. Uspevati da kontrolise/kanalise tornado osecanja u sebi, a znamo mu karakter, je zaista impresivno. Na koncu, los tenis, ali bice l bolje. Svim srcem uz Shapa sad!
    5 points
  15. Stefi, ovo je vreme brzih klipova i kratkih tekstova, verujem da ti to lepo sve izanaliziras, ali cim vidim ovoliki post automaCki ide tldr Samo malo krace i sazetije ako moze da bi i mi koji smo sa psihom i koncentracijom na vi poput mene mogli da citaju.
    5 points
  16. Imamo, Mocvara vikendom od 20h je bas retko kvalitetna domaca.
    5 points
  17. Ispali smo od grupe penzionera kojima je jedina akcija korner na prvu stativu. Sramota je uopste pominjati domaci teren.
    5 points
  18. Vreme 2:22 ... kvaliteta GIF materijal sinhronizovanih reakcija dvojice iz Zlatibora 😄
    4 points
  19. Muka da te uhvati kad vidis cime je mogao da udari na Kiprane i pregazi ih...
    4 points
  20. Ako u sledećoj opet počne Gobeljić umesto Gajića, ja gasim tv.
    4 points
  21. Mislim da ga niko i ne otpisuje, vruce glave umeju svasta da napisu, ali jasno je svima da ono na Kipru nije do njega. Ima u Falcineliju nesto fudbalsko kad ga pogledas, ne lici na parce bukovine ili na dundjera.
    4 points
  22. Još jedan dokaz koliko Stanković u stvari nema pojma šta radi jebao ga Jovančić!
    4 points
  23. Tomaneu i dvojici ostalih nasih napadaca bi noga ispala iz kuka nakon ovakvog suta.
    4 points
  24. Lepo je što je Boston za promenu uspeo da ne ispusti prednost, naročito jer jer sinoć bili biti ili ne biti. Tokom većeg dela meča su zeleni bili dobri ili odlični u ključnim stvarima za ovaj duel-dobro branili reket i smanjili broj postignuti poena odatle Majamija a sami imali mnogo uspeha odatle na drugoj strani, čuvali loptu bolje nego u prethodnom meču i smanjili broj izgubljenih, rešavali zonu Majamija, zaustavili Dragića i Jimmya. Bilo je i par zanimljivih sekvenci, pre svega ona sa Tatumom kao najvišim igračem Kelta na parketu koja je dobro radila posao, naročito u prvom poluvremenu. Svaka čast Herrou, junački je igrao meč, naročito kad to niko drugi u dresu Majamija nije. Majami se trgao pred kraj, najviše zahvaljujući Bamu, ali to nije bilo dovoljno, iako je Boston stidljivo ponudio neizvesnu završnicu na kraju, uspeli su da privedu meč kraju. Sjajnu partiju odigrao je Brown, kad je agresivan u napadu uz svoju rolu u odbrani, Boston zna da dobije meč. Fokus svih odbrana je uvek primarno na Tatumu i Kembi jer kroz njih ide najviše napada i Brown to mora da koristi. Kad smo već kod Tatuma, još jedna bogovska partija-kontrola skoka, asistencije i dolaženje do poena na sve načine, uz naravno odbranu. Ne može se dobiti bez njegove dobre partije ovakav meč i on je kao po običaju i isporučio. Dobre partije Smarta i Kembe. Već druga za redom dobra partija Kembe, izašao je malo iz grča. Makar za kratko da prestanu "Kemba prevara" glasovi na netu. Bitno je što se vratio Gordon, mnogo je sigurniji Boston s njim na parketu iako sinoć nije igrao spektakularno ali lepo je imati ga 30ak minuta za početak. Ima vremena do 4. meča još malo da se odmori. Tajs se očekivano muči ali generalno mi je to ok, sinoć je bilo važno da igra spolja da se malo očisti reket plus njegov standardni hasl. Svakako nema lak zadatak. Igrali su sinoć još Kanter, Grant Vilijams i Vonamejker, fer minuti mada niko nije igrao preko 10 minuta. Jebi ga, maksimalno se krsti rotacija ali je bitno da daju kakav-takav doprinos na parketu. Održasmo se nekako u seriji iako je 2-1 za ovakav Majami velika prednost. Ima vremena da se resetuju i spreme za sledeći meč koji je takođe do or die. Ne sumnjam da će izaći u boljem izdanju nego sinoć. Naše je da se pošibamo pa šta bude, na ivici smo provalije i moramo da damo sve od sebe da nas ne gurnu, a biće jebeno teško.
    4 points
  25. Iskreno, mislim da je neutralnom navijacu najgori scenario da Lejkersi ovde odu do titule. Ne nuzno zbog samog imena fransize, ali ljudi godinama vec ne rade nikakav posao i sad su prvi favoriti za titulu. Pored njih, imamo 3 fransize koje su svoje timove izgradile na prirodan nacin, da tako kazemo, gotovo sve kroz draft i nesto sitno kroz FA. S druge strane, Lejkersi su dobili Lebrona samo zato sto su Lejkersi, Dejvisa samo zato sto je tu dosao Lebron, a ostatak ekipe je dosao da pojuri prsten. Ako osvoje, bukvalno ce osvojiti iskljucivo na ime, a ne na neki dobar rad u poslednjim godinama.
    4 points
  26. Evo par igrača tog/sličnog profila, al' neću imati baš sve podatke za svakog: Emanuel Terry: 198 cm bez patika, 96 kg, 216 cm raspon ruku, 271 cm standing reach, 81 cm standing vertical, 95 cm max vertical, 3.05 sekundi reaction shuttle, 3.20 sekundi 3/4 court sprint, 11.10 sekundi 4-way agility. Stephane Lasme: 197 cm bez patika, 97 kg, 218 cm raspon ruku, 272 cm standing reach, 75 cm standing vertical, 91 cm max vertical, nema za reaction shuttle, 3.22 sekunde 3/4 court sprint, 11.73 sekunde 4-way agility. Alex Tyus: 199 cm bez patika, 94 kg, 212 cm raspon ruku, 264 cm standing reach, 86 cm standing vertical, max vertical mu nisu merili, ni reaction shuttle, 3.30 sekunde 3/4 court sprint, 12.26 sekundi 4-way agility. Othello Hunter: 199 cm bez patika, 100 kg, 221 cm raspon ruku, 278 cm standing reach, 71 cm standing vertical, 88 cm max vertical, nema reaction shuttle, 3.18 sekundi 3/4 court sprint, 11.51 sekunda 4-way agility. Marcus Slaughter: 201 cm bez patika, 100 kg, 212 cm raspon ruku, 265 cm standing reach, 76 cm standing vertical, 86 cm max vertical, nema reaction shuttle, 3.40 sekundi 3/4 court sprint, 11.56 sekundi 4-way agility. Ne mogu više, a i dosta vam je ovo.
    4 points
  27. Predlog muzike za slušanje uz čitanje uvodne teme F1 pristiže na možda ne tako spektakularnu stazu, Soči nije znao pružiti dobre partije, ali pamtimo i neke dobre krugove i događaje, posebno u 2015. Bilo kako bilo, ne očekujemo spektakl u rangu onog pozitivnog ludila s Monce i Muđela ali svakako sredina poretka će se postarati za spektakl. ZONE AKCIJA Druga krivina 2017- Udes Grožana i Palmera Treća krivina 2015- Udes Grožana Četvrta krivina 2015- Udes Rajkonena i Botasa Zbog specifikacije staze koja nema preterano agresivne krivine te asfalta koji ne jede gume Pireli je doneo najmekše mešavine guma. Mimo toga što smo imali uzbudljive trke iza nas, sve je to okoristio Mercedes odnosno Hamilton. Ferštapen se javno odrekao borbe za titulu posle dva katastrofalna odustajanja. Mercedes je miljama ispred Red Bula a Hamilton isto tako miljama ispred Botasa. U ovom momentu ostaje nam da se radujemo borbama u sredini poretka, a posebno kad dođu ove novo/stare staze. Možda sleduju iznenađenja slično Muđelu a možda ne. Ništa se ne sme prepustiti slučaju a to svi zajedno odnosno Meklaren, Rejsing Point, Ferari i Reno znaju. Skriveni igrač koji je izašao iz ljušture a pritom mislim na AlfaTauri je ne tako daleko do Ferarija. Potpuno bizarno da stavljamo se u situaciju gde očekujemo da na kraju Ferari osvoji sedmo mesto. Albonu malo fali da svrgne Norisa, totalno je nerealno da jedan Meklaren tako bije relativno moćni Red Bul. Albonu će podijum u Muđelu dići samopouzdanje, videćemo kako ćese to odraziti na ponašanje u Sočiju. Dugoročna prognoza kaže delimično oblačne uslove i prijatne temperature, idealni uslovi za trkanje.
    3 points
  28. Meni to prozivanje lici na SPS/SRS prozivanje za vreme vladavine stranaka DOS, "sve su opljackali, sve su pokrali, narode budi se!". Ovo su rezultati tima koji je u sezoni 2009/10 osvojio ligu bez poraza: Tim koji je imao 26 pobeda, 2 remija i 2 poraza te sezone ispada od Shamrocka: To je nasa liga, uvek je bila takva. Nemas Partizan, Crvenu zvezdu, ni druge klubove, imas klub koji je na vrhu piramide, klub koji mora da se zadovolji drugim mestom i ostale koji mogu da biraju hoce li 3., 4. ili poslednje mesto - kako kad. Taj tvit je zalostan, pokazuje u kakvom smo mulju zaglibili - daj da je preduzece za koje navijam na vrhu kriminala zvanog srpski fudbal i svi zivotni problemi su manje bitni. A ako nije, daj da onda pricam kako nije posteno jer nije. Da li treba jos godinama da citamo iste rasprave kao da smo mentalno na nivou osobe od 12 godina i to one gluplje?
    3 points
  29. Sad pitanje Stankoviću koja je poenta onog sastava u sredu i igranja Jovančića i Vukanovića? U odgovoru da zajebe floskule i izmišljotine, već da pokuša da da smislen odgovor, iako sam siguran da ga nema...
    3 points
  30. Sine, vidi, kako da ti kazem, svako moze da bude na topiku na kom hoce - nije ovo ni RSB ni GTR. Niti ce biti. Srbija i pokretne kamere... how yes no 😄 Laku noc, odmori malo, mozda onda hladne glave i dogovoris sam sa sobom sta je bilo sporno. Cas igrac sa brojm 9, cas ova dvojica. Odmori malo... p.s. I ja verujem da je ovaj decko huligan:
    3 points
  31. Stankovicu siso gde su ti ovi klinci bili na Kipru?
    3 points
  32. Da li je ofsajd ili nije je diskutabilno, penal nije sigurno. Osećam da će izjava Radojičića biti: "Ne vidi se dobro ali je sudija bio dobro postavljen pa mu moramo verovati"
    3 points
  33. Psihicki nestabilnog potez igraca, Dvadesetog igraca u turskom ligasu, Zadnji bezvezni prebacen na stopera, Vise povredjenog nego zdravog igraca. Uostalom tim koji je predao titulu na krovu. Dajte malo kredita Miloju, sta je tesko priznati da je taj covek nesto najbolje sto je zadesilo klub u 29 godina.
    3 points
  34. Em čist penal, em nam poništili čist pogodak. Naravno da treba da smo nezadovoljni.
    3 points
  35. 3 points
  36. Da pojednostavim: taj čovek koga ti zoveš "Sisoje", sa svim svojim manama, je najbolja stvar koja se desila ovom nesretnom klubu u prethodnih 30 godina. Ceo život slušam priče o nekakvoj svemirskoj Zvezdi dok gledam ringišpil Dostanića, Jankovića, Kosanovića i ostalih govnara kako rutinski ispadaju od CSKA Kijeva, Kairata, i drugih Černomoreca i onda dođe neko i vređa jedinog čoveka koji mi je dozvolio da gledam svoj klub kako se pošteno takmiči u Evropi. Jel ti sad jasnije?
    3 points
  37. nemoj vise nigde. ili otvori nba kursadzije
    3 points
  38. Nema više potrebe. Od svih jučerašnjih mečeva glavna vest je da je Novak slomio reket, to je važnije od Švarcmanove pobede. I sutra će glavna vest u anglosaksonskim medijima biti Novakovi izlivi besa, kako god da se završi meč i turnir.
    3 points
  39. 3 points
  40. Susretao sam se i ja sa njim u mladjim kategorijama i nemam nista lose da kazem za njega. A i da imam to ne bih uradio ovako kako vi radite. Ostavljate prostor za razne interpretacije.
    3 points
  41. Kod čitanja je najveći užitak što upoznaješ ne same protagoniste, već još i više autora, pa onda kritičare i komentatore te na kraju i kolege forumaše. Čitatelji putopisa počesto jesu, ali ne i nužno i sami putnici, ali su uvijek sudionici putovanja. Nesretni Franz Ferdinand, flamboyantna osoba, sa serijom životnih grešaka (Štajerac, a ne Bečanin - što je po meni dodatna kvaliteta, ali ne i za njegovog rigidnog strica Kaiser Franz Josefa, ljubitelja španjolskih ceremonija, koji mu nije mogao oprostiti što je oženio Žofie Marie Josefína Albína hraběnka Chotková z Chotkova a Vojnína, pripadnicu srednjeg češkog plemstva), a posebno što je FF živio životom bonvivana i napunio svoj dvorac Konopiště stotinama (ako ne i tisućama) jelenskih, bivoljih, sobovslih, losovskih i ne znam kakvih sve ne glava i rogova; pepeljare od slonovskih noga, punjeni tigrovi, lavovi i leopardi, medvjedi (sivi, crni, smedji i bijeli) napučuju te brojne sobe. Bio sam u Konopištu bezbroj puta, ne zbog prepariranih zvjeri, nego što su me tamo vječno vukli moji češki rodjaci. Naravno, najveća životna greška mu je bio odlazak u Sarajevo. W G Sebald - The Rings of Saturn i Austerlitz, neki od najinteligentnijih putopisa.
    3 points
  42. Našao sam se u archivu, 458 Italia [emoji16] Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
    3 points
  43. I Radanov je na toj listi zajedno sa Borisom, prilicno je razocaran Sasa dosadasnjim njihovim odnosom. Mislim bice svakakvog pisanja , narocito na ovakvim mestima gde ce biti kuknjava na minutazu nase dece i vrlo verovatno klupice ispred partera B, ali Reath je svojim odnosom na treninzima, i na prijateljskim utakmicama sve prijatno iznenadio , pa i Sasu, tako da jedva cekam da vidim Terija i Reatha zajedno u reketu kada rasire ruke. Pisao sam vec o tome kako su izgledali treninzi na Kopu, sta Sasa trazi, kakav odnos, svaki trening se snima, nista ne moze da se sakrije, svi igraci posle gledaju snimke sa treninga. Narodski receno " ne jebe zivu silu " Sasa , veceras su svi dobili po vaspitnu grdnju osim Simonovica.
    3 points
  44. Ti ne bi da iznosis privatne stvari ali si ih izneo. "Zna svako ko ga poznaje" .. a s obzirom da ga 99% foruma ne poznaje ti si odlucio da ga predstavis ovako. Nije dzaba on Gospodin a ti Vepar
    3 points
×
×
  • Create New...