Jump to content

• Topics

• Тренер ако у овој утакмици не пусти Мекинтајера да води екипу против најбржег тима у Евролиги ком је на пролеће спаковао 20 поена и 15 асистенција са индексом 39 треба да буде упитан за који га је меч тачно довео кад му до сада не дозвољава/омогућава игру у транзицији и малтретира га унапред уписаним минутима током којих мора да статира у току Теодосићевог углавном срамотног перформанса када противници праве разлику и ломе утакмице.   Од пет победа две смо остварили без мађионичаревог дивљања, а у преостале три је имао свеукупно негативан +/- што можда не може да исприча целу причу, али даје солидну идеју о томе какав му је учинак на терену. Да нас части присуством не мора, а кредита за овакве партије не би смео да има јер у Звезди није (скоро) ништа урадио у поређењу са онима на које се осипа дрвље и камење, додуше вероватно и заслужено јер се појединци распадају и не делује као да их је срамота. Мекинтајер можда и не блиста и можда треба да напредује у појединим сегментима игре па му нећу тражити изговоре, али је тешко упирати прст у њега кад као плејмејкер од тренера не добија дозволу да диктира игру на начин на који то најбоље чини већ мора да упада у калуп који истиче све његове играчке мане.   Годинама кукамо како не можемо да се боримо са богаташима, али да ове сезоне тимови који су индивидуално значајно лошији и јефтинији од нас играју боље и имају боље скорове је недопустиво. Ако се то ускоро не промени, немам проблем да било који променљиви запослени у ростеру или стручном штабу добије педалу. Нећемо ваљда да подлегнемо култу личности као неки други евролигаши док нам сезоне и трофеји клизе из руку, а само зарад одржавања лажне слике о миру и процесу? Бољи смо и већи од тога.
    • Dobili su Denver jer je Jokić drugo poluvrijeme igrao sam. Doslovno sam. Plus je odigrao 47 minuta. Naravno da je fluke. Dobili su Sunse koji nisu cijelu sezonu znali di udaraju. Kako to da ih je Dallas razbucao s Lukom na jednoj nozi?
    • Ovo mu dodje neki atomski basket. Ko ajax onomad u pravom sportu.    Ne razumem, al ako ce radi... rkci.   Defanziva sudan jonesa... Interesting. Jbg, kad si basketbola, onda si svukud.   Iako se gadim psihologie mase, barcokasa bi mozda ija ponekad zzzzlostavljao.   Dobra tekma. Gomila interesatnih stvari, skoro o svakom se moze napise post. I sudie e nisu usrale. Ne secam se zadnji x kad bilo to. 
    • Sve se radi sa namerom. Komforom i brzinom mislimo da dobijamo slobodu, a zapravo je imamo sve manje, i ne samo to, već nam uređaji koji nam navodno olakšavaju život postaju vlasnici našeg vremena  misli, interesovanja itd na račun psihofizičkih sposobnosti i to čak i osnovnih. Za novije generacije je to već neminovno proces bez povratka a stariji (40+) nemaju moći ni snage da to reverzuju ili zaustave.
    • Mene je ono školovanje KKCZ u derbiju pred 19k cigana tako utuklo da mi sada ponude: ova sezona premotana do kraja, mi  izduvali za plej in a Parizeri uzeli EL titulu...tačno bi pitao gde da potpišem. Ne mogu više da gledam Tea iskreveljenog, Gidrine "zamalo" trojke, Lukine čelindže, Dedino preživanje eukaliptusa za 700k, Nedarinu kolekciju patika i Janisove ringišpil rotacije jednako kao i erte-esovu sablju, zaječarsku gitarijadu i kada neko vari.   Samo penzionisanje Tea i Laze...Luka u FMP, Nedara u Huventud a Deda na vikendicu...zvuči kao  početak sezone za pamćenje.  
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...