Gresis, kroz 17 godina na ovoj temi, naslusala sam se price kako Amerika propada, samo sto nije...kad neko ne moze da nadje nesto dobro, onda to nije samo "kritikujem". Ne kazem da je bilo sta savrseno, definitivno ne dve stranke, ali brate vode svet vec dugo. Mora da ima nesto dobro?
Mogla je da bude dobra, da se ugledala na druge zemlje? Ok, da se promenila.
Onakvu u kakvu sam dosla, I ovakvu kakvu imam sada, iako je bila bolja pre 20 godina, ne savrsena, ali uvek dobra.
Uglavnom na Srbiju, ali isto misljenje nije retko na ostatku Balkana. Samo zato sto si se nazvao Antifa, ne znaci da si anti-fasista. Ako ja sebe nazovem Elizabeta II, ne znaci da treba da mi se klanjas. Mislim, stvarno se brinem sta slusate u Srbiji, ako su ovi tvoji navodi tacni. Stvarno, bez zezanja. Ne pratim detaljno medije u Srbiji, ali cujem sta ljudi pricaju, kad sam tamo, ali I od imigranata u USA sa Balkana ovde. Glorifikacija socijalizma je cesta, krivljenje kapitalizma isto
Ako "Srbi" misle da su na radaru Amerike, treba da skontaju da su distant blip, ali ne ulazim u politiku na Balkanu, niti sam upucena niti me interesuje. Vas problem uglavnom. U mom umu se rangira malo iznad politike u Austriji ili Japanu, o kojima bas nemam pojma.
Kakav je ovaj dečko lateralno, sa ovim skokom koji ima uz brzinom i načinom probijanja verujem da bi u tom segmentu mogao biti baš dobar, plus sajz je tu ima 210cm uz 220cm raspona.
Šut mu je tanak, a izbacaj prelep skoro kao Kd maltene.
https://share.google/SnxPCXXwtrOF8iHc9
Gigatron uopšte nije povoljan, ovde su prevoz i montaža besplatni a Kendi je super.
Nego, ja dođoh da priupitam za savet za PC - dakle, ne želim laptop, nego baš računar, da li da uzmem ovaj ?
https://ananas.rs/proizvod/dsc-desktop-racunar-office-pro-ryzen-5-16gb-512gb-ssd-windows-11-pro/4033875
Cena mi je ok, a sa njim dođe i vindovs 11, a meni treba da drži, recimo 10 tabova, torrent, neki od plejera istovremeno i to je to.
Bukvalno nikakve igrice, šopiranja, editovanja i slično.
Sad imam vindovs 10 I dobijam obaveštenja da će apdejt prestati 22.10. a i šteka već.