Čović (još uvijek) nije osuđeni zločinac, pa da bi botovanje za njega bilo neprimjereno i kažnjivo. Štaviše, trenutno je predsjednik KSS. Lično ga smatram krajnje mračnom pojavom u našem društvu, ali ne mislim da treba kažnjavati njegove fanove, šta god da mislim o njima. Ovaj ban stvarno liči na pokušaj nametanja jednoumlja.
Što se tiče botovanja kao takvog, šta ćemo onda sa bratom koji svakodnevno botuje protiv Nedovića? Isti moderator koji je kaznio ovog za Čovića je fino pobrojao poruke ovog drugog protiv Nedovića, ali nije kaznio forumaša. Ne smatram ja ni da je to za kaznu, ali bilo je mnogo intenzivnije nego ovo za Čovića.
Moguće da postoji aspekt situacije koji nisam uočio, ali izgleda nisam jedini. Mogla bi moderacija malo bolje da obrazloži ban.
U ovome se definitivno slazemo, kao i u pristupu koji ljudima treba omoguciti ljudski tretman i put kojim mogu rijesiti svoj status - i hajde da budemo posteni i da kazemo da je Obama za cije vrijeme je deportovan veiki broj ljudi, pokusao progurati zakone koji bi omogucili Dreamerima da rijese svoj status i da nakon nekog vremena ekonomske neazivsnosti i samoodrzivosti mogu sponzorisati i svoje roditelje.
Stoka razlike.
Mora da su Lejkersi baš grozan tim ako od ovakve Minesote pukneš 4-1.
I da ponovim - onaj trejd za Goberta je unakazio Minesotu. Još ima 3 sezone u proseku i oko 36 miliona po sezoni. Morali su da mu produže ugovor da bi imali mesta za druge, inače bi u ovoj sezoni zarađivao preko 50 milki.