Prema najavi trebalo bi da danas.
Â
Sto se tice Bolomboya nemam pojma ali bi trebalo da prihvatite da verovatno ni on sam trenutno ne zna kad ce i da li ce na teren.
Zasto se iskonstruise odmah 17 scenarija?
Izgleda da je najteze prihvatiti ono sto je najlogicnije ali valjda smo mi srbi poznati po tome.
Ne osecam nikakvu satisfakciju. Sve je ovde toliko bedno i promaseno. Na pola koraka sam od toga da prvi put u zivotu odem na odmor od KKP, indefinitely.
Meni je prosto frapantno kako to da nam se apsolutno svaki košarkaš povredi tako da je u pitanju na prvu loptu povreda koja će uskoro biti lagano sanirana, kako je to nešto ,,lagano", a onda ih nema po godinu dana..
Â
Pa gledam ove fudbalere Zvezde, koliko oni puta padnu na ledja, ruku, ramne, koliko veoma jakih udaraca dobiju, a evo od fazon 36 igrača u fudbalu, maksimum se desi 2-3 igrača da su povredjeni, a čak i oni se kada su teške povrede u pitanju vrate maksimum posle nekoliko meseci i ako se sada povrede, igraju jedan deo drugog dela tekuće sezone.
A košarkaši i to je oduvek slučaj kao od plastelina da su, zamišljam recimo Nedu kao fudbalera, tačnije ne smem ga ni zamisliti...