Jump to content

• Topics

• Životno, Bogi ulazi u najbolje godine, tek će da dominira. Košarkaški, baš je postao čunj u odbrani, nikad nije bio previše bitan faktor na tom delu terena, ali malo mi je bilo žao preksinoć kako su ga tražili u izolacijama svi iz Dalasa, od Irvinga, preko Hardija i Maršala, do fakin Dinvidija. Totalna nemoć, mora da je palo u drugom poluvremenu preko 20 poena preko njega. A to kaže neko ko voli Bogija do imbecilnosti. Doduše, tu je nešto i do Atlante, generalno su jako bezvezna ekipa bez ikakvog identiteta, Kvin Snajder vozi na leru i kao i da se ne trudi uošte da malo razmrda onu čamotinju.  
    • Poštovane kolege, približili smo se okončanju još jedne, prilično zanimljive sezone Formule 1, ako se uzme u obzir kako su proticale sezone u zadnje vreme. Šampionat je odlučen po pitanju vozačke konkurencije, Max je osvojio četvrtu uzastopnu titulu, potpuno zasluženo i čak impresivno s obzirom na to koliko su performanse Red Bulla pale u odnosu na konkutenciju, tokom sezone.   Ostaje da se vidi ko će osvojiti konstruktorsku titulu. Favorit je McLaren (608 pts) ali ni Ferari (584) nije bez šanse. Red Bull je sa 555 pts ipak čini mi se predaleko da bi pobedio. 53 poena je mnogo za dve trke pa čak i ako je sprint u igri.   Ovaj vikend je ujedno i poslednji sprint vikend sezone. Ponoviću svoj stav da ja i dalje ne vidim poentu sprinta, prosto ne doprinosi dovoljno ni takmičarski ni bodovno da bi opravdao postojanje, a često ume da limitira test vreme timovima na stazi tako da se povećavaju šanse za loše podešavanje bolida i za udese.   Biće zanimljivo i kako će se ponašati Ferarijevi momci, koji su očito pred razvod odlučili da ipak iznesu prljave gaće pred publiku.     Velika nagrada Katara se na stazi Lusail International circuit vozi od 2021 godine i do sada nije preterano impresionirala. Na prvoj trci je dominirao Mercedes i Luis Hamilton a na prošlogodišnjoj, očekivano, Max. Ove godine postoje neke najave da će favorit biti Papaja team.   Inače, za one koji bi možda kupili nešto sa F1 store pred novu godinu, u toku je akcija 50% off, svaki dan drugi tim daje popuste, danas je Mercedes, sutra očekujem da pazarim nešto McLarenovo. Majice koje ja imam su zaista vrhunskog kvaliteta i s obzirom da se mogu naći na akciji za 50-ak evra, i s obzirom da sve više prodavaca obične majice prodaje za 25-30 evra, ovo se itekako isplati, svaka preporuka.     Pirelli se opet odlučio za najtvrđu varijantu guma, jer je ova staza poznata da ima ivičnjake koji ne praštaju ekskurzije van staze i tom prilikom jedu zadnje gume.   Satnicu vikenda možete pogledati ovde.   Uživajte!        
    • pa serija upravo o tome i govori - država je znala sve, država je organizovala sve, samo su potrebni ljudi koji slušaju, da bi delovalo da to tako nije
    • 🤣 Nikako ne shvatati to kao neko olaksanje vec pristup k`o Sv.Arandjela - Borba,bre!
    • Vratite mi Pola Džozefa Votsona, na šta ovo liči?   Dakle, ovaj lik ima kanal koji se zove Trigernometrija, zastupa stavove koji su desno na političkom spektru i onda se trigeruje što mu je neko rekao da je desničar. Pa da.   Sledeći će da izađe papa Franja. Pojedinci čim čuju da sam poglavar rimokatoličke crkve krenu da me nazivaju katolikom! A katolicizam je sasvim legitimna religija! E pa dosta mi je, slobodno me zovite katolikom, nije me briga, pahuljice istrigerovane!
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...