Jump to content

• Topics

• Ja iskreno nemam nista protiv toga da Savo ne voli da mu se podvikne, takav je tip licnosti, kao i velika vecina ljudi na svetu i to je to. Nije morao da doda da sad ima trenera koji ne vice i da mu to prija, ali iskreno meni ne deluje da je to ubacio maliciozno u izjavu (upitan je, nije sam poceo da prica ja temu trenera), vec onako nepromisljeno i glupo, sto je osobina koja ga krasi u dobroj meri na i van terena. Jbg, njemu Zeljko =/= Bog kosarke i to je to.   Druga je stvar ako je on aktivno busio Zeljka i namerno ignorisao instrukcije, za to svakome treba jebati mater pre svega pravno-finansijski, ali za to nema konkretnih dokaza. Niti za bilo kojeg igraca nazalost, bukvalno olicenje onog mima       Lik igra istu igru kao i do sada, samo mu trenutno ulaze user sutevi.
    • Pa ako bi gledali cinjenicno, pad igre i rezultata je krenuo bas kad se Djokeres povredio. Inace ne mislim da bi se bilo koji napadac nadavao golova u Arsenalu, zato sto igraci osim Raje koriste svaku priliku da sutnu na gol. Otuda i toliko strelaca. Narocito krilni igraci uvek gledaju da ga sami umuvaju, u svakoj iole prilici. Zato Arsenal i ima toliko promasenih polu sansi. Mozemo kritikovati Djokeresa, a mozemo i pored golova brojati koliko prilika i polu prilika su upropastili Trosar, Saka, Martineli, Madueke.....a veznjaci uvek guraju loptu krilima.
    • Očekujem 20+ minuta za Izundua i Grejema, trebaju nam što pre u svom ritmu. Verujem i da će Davidovac dobiti veliku minutažu.  Kodi, Kalina, Nvora i Semi da ne predju više od 17,18 minuta ako ikako mogu u ovoj rotaciji, mada baš teško. Već imaju veliku potrošnju.  Grejem, Kodi Batler, Miljenović Kalinić, Nvora Deda 3/4 Semi  Moti i Izundu  Spartak ozbiljan tim, već dosta puta su nas dobili, motiva sigurno imaju da pokažu da to nije slučajnost, nema šale sa njima.  U LŠ će završiti kao drugi, iza gran kanarije ali i ispred francuskog Le mana sto pokazuje da imaju kvaliteta.  Iskusna ekipa koja je “pipala” i EL -  Rebić, Nikolić, D. Ilić , Hanlan.  Drobnjaka smo gledali na eurobasketu, dobar plej.  Momirov nase dete, ozbiljan trojkaš , može pogadjati u serijama, skoro je dao 7 trojki na jednom meču.  Tu je i Sevon Tompson , iskusni igrac.. 32 godine, igrao je svuda.. Francuska, Belgija, Nemacka, Turska..  Od stranaca tu je i Kenedi, ex igrač Torina, Hamburga.  Od “rudara” da ih tako nazovem svakako je i Medarević, Cerovina(koji je povredjen) Banjac i mladi Bodrožić.  Vodi ih iskusni trener Vlade Jovanović dugogodišnji pomoćnik Partizana, onda i prvi trener.  Trenirao je izmedju ostalog Donjeck, mladu reprezentaciju, Megu, Budućnost, Lokomotivu iz Kubanja, kineski Senzen.   
    • Junior i ja bili juče na stadionu, kako smo se smrzli 😄    Na poluvremenu stoijim u redu za čaj, naravno nestane kad je bilo dvoje ljudi ispred mene... Za tu temperaturu, više nego dobra poseta.   Igra - pa ono naše, standardno. U napadu ima tu lepih poteza, uz malo koncentracije, mogli smo da damo i 4-5 komada. Odbrana, standardno loša. Većinu napada sečemo na 40ak metara od gola i to je ok, ali ako probiju tu linuju, već smo u problemu. Svaki njihov ulazak u naših 16 je problem, jako teško oduzimamo loptu čak i ovako skromnoj ekipi.   Jako mi drago zbog Trifunovićevog gola, jer je on u popriličnoj meri zajebao kod njihovog drugog gola, pa se videlo da želi da se iskupi.   I naravno moram da pohvalim Jovana Miloševića, po ko zna koji put. Kakav igrač jbt. U prvih 20-30 minuta, kad se videlo da sredina nije najbolje ušla u meč, vraćao se do naše polovine, uzimao loptu, pravio viškove, delio pasove, ali bukvalno svaki njegov kontakt sa loptom je bio problem za njih.   Meni iskreno dobar bio i Sek. Ovi imaju neverovatan strah od njega, napravili su bar 5 ozbiljno grubih startova nad njime, i 2 žuta su bili nad njime. Trudili se da ga lome odmah čim primi loptu, a ako slučajno uspe da krene, odmah udvajanje.    Sve u svemu, bitna pobeda, da preživimo to zadnje kolo ovog dela i to je to.   
    • Taj kontkat kad mu izbija loptu prvi put po NBA nije faul jer je saka u ovim situacijama dio lopte. Pravilo koje vrijedi brat bratu 30 godina.    Inace, sve sto je Wemby jucer rekao je tacno. Nevjerovatan game changer. 
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...