Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/21/2019 in all areas

  1. U to ime kupljene karte za polufinale i finale! pa ako ne udjemo valjda cu uspeti da ih prodam nekom..
    19 points
  2. Тренутак где сваке флоскуле о неуграности, језику, и свакаквим глупостима падају у воду... Из авиона, у 11, па гол.. Деби из снова, браво мали!
    13 points
  3. Imati zenu je samo po sebi bronzana medalja u zivotu.
    13 points
  4. I to je skroz okej. Kao Jokic u stali nakon sto pocepa gajbu "jelena". (ne zezam se)
    10 points
  5. tomić prepoznao nekog u publici a jordan zbunjeno maše, misli da se javljaju njemu a nema pojma ko su
    10 points
  6. Gledao sam taj revans u Zagrebu i to je bila jedna od najdosadnijih utakmica koje sam gledao. Jedino sto me je drzalo da ne promenim kanal je sto sam je imao na tiketu. YB u tom revansu nije odigrao apsolutno nista, Dinamo je rano poveo i imao brzo par sansi za 2:0, ako se dobro secam. Kasnije su i oni u dobrom balkanskom maniru prestali da igraju fudbal i cuvaju rezultat iako su bili ocigledno bolja ekipa i primili gol ni iz cega, a onda i iz penala koji je dosao ni iz cega, tako da je Dinamo vise taj dvomec izgubio nego sto je YB dobio. Nadam se da mi necemo to isto uraditi, tj. verovatno cemo se braniti, ali trebalo bi odbrana bolje da izgleda kod kuce, igranje na ovoj vestackoj travi je bilo kao na ledu, mnogo brza podloga. U principu imamo savrsenu poziciju. Donosimo 2:2 sa gostovanja, mnogo smo takticki pismenija ekipa od njih, ne moramo da jurimo gol, obicna podloga, pun stadion. Ne bih da zvucim razmazeno, ali opasno cu se razocarati ako ne prodjemo u LS.
    8 points
  7. Ako cemo svake sezone samo da ucestvujemo u grupama, onda da trazimo drugog trenera Ne bunim se da nam ovakva igra bude trenutno, ali mora u jednom trenutku da se kaze "hajde da podignemo plafon". Nije Zvezda klub koji treba da se zadovolji samo ucescem u Ligi sampiona. Sada je to premija, ali razmisljati da je to max svake sezone je potpuno pogresno. Do tog nekog pomaka, na primer, treceg mesta u grupi se dolazi i tako sto napadas i kad imas rezultat, ne zatvaras utakmicu pola sata pred kraj. Ja razumem Milojevica, naravno, znam da je ono sto se desava trenutno bitnije od imaginarnog za 5 godina, samo se ne slazem sa tom filozofijom, iako daje rezultate u kvalifikacijama. Nekome je ovo dovoljno meni nije. Zadovoljan sam trenutnim, jer nismo navikli na bolje prethodne 2 decenije, ali zelim svake sezone da vidim napredak.
    8 points
  8. Miloje ce ponovo igrati LS...to je jedino bitno i jedino sto ce ostati zapisano...Ovakvog takmicara na klupi odavno nismo imali...
    8 points
  9. Ovde 100% bronza sija zlatnim sjajem... Za Bobija: "Bobi Vox92 je govno, mi smo uz tebe!!" Jokic: "Jokara, okreni me kao gumu!!"
    8 points
  10. Zna se iz cije kuhinje ovo dolazi.
    8 points
  11. Solidan izazivač Stondishi za zlatnu papuču foruma.
    8 points
  12. Ostacu fokusiran na prvenstvo jos mjesec pa cu razmisljati o buducnosti nakon toga.
    8 points
  13. Kazu da i dan danas ima traume od ove utakmice. Jedan od najtezih meceva i protivnika u karijeri. Dugo nije mogao da se oporavi od ove utakmice cak su mu predvidjali i kraj karijere, ali znao je veliki Fil Dzekson da je Dzordan karakter i da ce biti brzo zaboraviti mec i okrenuti se narednom.
    8 points
  14. Marin da izbegne zutu kartu i prolazimo
    7 points
  15. Spreman je Nenadic, al spreman je i Fica...
    7 points
  16. ja imam ženinu medalju, al je bronza pa mi ne pada napamet da je besim o sebe :i
    7 points
  17. Kakva fudbalska minijatura Marina u onoj akciji kad je izasao 1 na 1 sa golmanom. Uzeo je loptu na sredini terena, okrenuo se i naredjao 4-5 igraca Jang Bojsa na malom prostoru. Nevjerovatna kontrola lopte i promjene pravca. Kao da sam gledao Mesija u dresu Zvezde. Odigrao u nastavku akcije pas do Garsije, ovaj ga odlicno primijetio na lijevoj strani, poslao idealan pas, ali Marin nije zavrsio sjajnu akciju. Sutirao je smekerski, ali nedovoljno jako.
    6 points
  18. Ako cemo svake sezone da igramo Evropu, sto se mene tice, nek zatvara u 20-om minutu
    6 points
  19. Beskrvnijeg i pičkastijeg igrača od Ivanića ja u životu nisam video.
    6 points
  20. Kad sednes golmanu u krilo, samo je pitanje vremena kada ces popiti gol(ove). Milojevic nikako da ukapira.
    6 points
  21. 6 points
  22. Da se zna ko su najvece zvezde tima.
    6 points
  23. a ženu sa bronzanom medaljom kao dve žene. i rest my case.
    6 points
  24. Evo da otvorimo i ovu temu. Sajt turnira: https://www.usopen.org/index.html twitter: https://twitter.com/usopen Titule u singlu brane: U dublu: Mix:
    5 points
  25. Marko Marin bog fudbala... i igra u Zvezdi...
    5 points
  26. I dalje ne mogu da verujem da u nasem dresu gledam nekoga Marinovog kalibra. Dugo takvog majstora nismo imali.
    5 points
  27. 5 points
  28. Govna mi se prijedu kad vidim Vukanovica. Boli njegova fudbalska neinteligencija.
    5 points
  29. 5 points
  30. Na kartonu sa Jokicevom slikom pise: ,,Jokicu, nismo zaboravili da nisi hteo da igras 2015, 2017 i 2018. godine".
    5 points
  31. Na početku, izvinjenje što je donošenje odluke dugo trajalo, ništa se epohalno nije dešavalo za to vreme, već jednostavno ne možemo svi da uskladimo svoje obaveze i budemo prisutni u isto vreme da bi se obavile konsultacije. Na temi Vox Populi - Vox Dei se piše o dnevnopolitičkim događajima u Srbiji. I dozvoljena je vrlo široka rasprava, koja obuhvata i kritiku vlasti i kritiku opozicije, kao i pohvale za jedne i druge u retkim situacijama kada to zasluže. Ipak, neke granice postoje, a to znači da se besmisleni postovi, trolovanje, botovanje i slično neće tolerisati. Nije uvek lako odrediti granicu niti motiv, i teško je odrediti precizna pravila, ali recimo da je granica definitivno pređena kada se, uz pohvale, kači izjava Gorana Vesića u kojem on nešto govori o izbornim uslovima i pravilima. Ili priče o naprednjačkim megaprojektima i njihovoj dobrobiti za građane Beograda i Srbije. To su stvari koje onemogućavaju kvalitetnu raspravu i redovno dovode do podizanja tenzija. Zbog toga, upozorenje za Kinika i Baneta, šta god da je bio motiv vaših postova, rezultat mnogo liči na sns botovanje, a to ovde nećemo da gajimo. Kao ni botovanje za bilo koju drugu političku opciju. Svaki stav koji je argumentovano obrazlozen je dobrodosao na forumu, pa makar on bio i pohvala Vesicu, Vucicu, Haradinaju, Plenkovicu, Trumpu, Putinu i bilo kome drugom, ali će se sankcionisati kada se vidi da je cilj napisanog provokacija, vredjanje suprotnog misljenja, botovanje, izvrtanje realnosti i laganje. Tema je otključana.
    5 points
  32. Je li kolegijum smislio kako ne zaključati pola tema po forumu a istovremeno spasiti Kinika od blamiranja?
    5 points
  33. 'Naci ti kazes stari smo, imamo 5 tridesetogodisnjaka u ekipi, ja ti odgovorim da je tacno da imamo nekoliko tridesetogodisnjaka u ekipi, ali da su Bobi, Raduljica, Simon, Birca pomocno osoblje (ako mora jos nacrtanije: rado bi ih mijenjao za Smajlagica, Simanica i Kalinu sada-odmah-sada, a poDgotovo za naredna takmicenja) i da su od tridesetogodisnjaka samo Bjelica i Lucic u rotaciji, odnosno da nam 5 od 7 nosilaca imaju manje od 27 godina, a ti mi na to odgovoris stari smo, imamo 5 tridesetogodisnjaka u ekipi. DobroTM Sto se tice nase reprezentacije, okosnica su Micic, Bogdan, Guduric, Bjelica, Jokic i Milutinov, to su two-way igraci od kojih zavisimo. Jedini tridesetogodisnjak tu je Bjelica i samo je tu potencijalna rupa, s tim da je razumno nadati se da ce neko od Smajlagica, Simanica, Petruseva, Pokusevskog ili Miskovica u narednoj sezoni ili dvije iskociti kao legitimna opcija. Od ostalih je najstariji Bogdan koji je upravo napunio 27 godina i koji, s obzirom na to kako razmislja, zivi i trenira, ima u ovom prajmu da bude jos sigurno 6-7 godina. Svi ostali su mladji. Ako ostavimo po strani katastrofalne scenarije sa povredama, to znaci da imamo osnovu koja lagano gura u prajmu do OI u Parizu 2024. Da li mozes da navedes jos jednu kvalitetnu evropsku reprezentaciju koja ima jezgro od 5-6 igraca spremnih da odmah igraju vrhunsku kosarku i istovremeno sposobnih da guraju zajedno jos najmanje 5 godina?
    5 points
  34. Ne slažem se zato što se ne radi o smislenoj diskusiji na temu urbanističke situacije i razvoja grada Beograda, nego o potpuno ogoljenom botovanju.
    5 points
  35. Hayward kaze bilo je divno leto Ja: Gledam da ga draftujem 3cu godinu za redom, da mu se nachisto userem u karijeru Sent from my SM-G965U using Tapatalk
    5 points
  36. I da se ne pravi neka fešta kao za Ludogorec, da se ne pravi ražanj a zec u šumi, nego da izađemo gladni kao vukovi na teren i neće biti problema.
    4 points
  37. Odlican rezultat...Ovo neko da nam je ponudio pre meca, oberucke bi prihvatili...Doktorska partija Kanjasa...
    4 points
  38. Lijevo pise "maskota", desno pise "najbolji igrac" 😛
    4 points
  39. Peno je meni cist mediokritet. Da ne igra kod genijalnog Aita ucinak bi mu bio triput losiji.
    4 points
  40. Death, taxes and Stefan Bircevic
    4 points
×
×
  • Create New...