Ding Hao Posted November 2, 2022 Share Posted November 2, 2022 Tu prava akcija kreće tek od treće knjige serijala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Kad pročitam sve knjige iz serijala "Sedam sestara" Lusinde Rajli, počinjem da čitam prvi deo serijala Praznik zveri. Prvi deo se zove "Žeteoci". Dobila sam prvi i drugi deo PZ kao poklon od samog autora-Zorana Petrovića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Izašao je i peti deo pre neki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 5 hours ago, Knipex said: Izašao je i peti deo pre neki dan Znam 🙂 Često sam u kontaktu sa autorom koji voli da bude u kontaktu sa svojim sadašnjim, ali i budućim čitaocima. Peti deo "Dopisani" obrađuje temu II svetskog rata kod nas, i čini mi se da je dobar... Neću da prekidam čitanje serijala Lusinde Rajli, ali moram da kažem da sam nestrpljiva da pročitam prva dva dela PZ. Planiram da uradim još jedan intervju na blogu sa Zoranom Petrovićem, u kome će glavna tema biti ovaj peti deo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted January 3 Share Posted January 3 Nađoh kod uličnog prodavca "Plutoniju", Vladimira Obručeva. Baš me zanima hoće li pomenuta knjiga ostaviti isti (odličan) utisak na mene, kao što je to bio slučaj u mojim tinejdžerskim godinama. 😎 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 3 Share Posted January 3 Ja sam je kasnije opet čitala i nije mi se promenio utisak, ali je ta knjiga iz nekog razloga jedino što ima veze sa erom dinosaurusa da mi je ikad bilo zanimljivo. Filmovi i ostali mediji na tu temu nikad nisu uspeli da me zainteresuju, ni kad sam bila mala ni kasnije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted January 12 Share Posted January 12 Počeo da čitam "Skitalac", Dejvida Gemela, da se malo oprobam i u žanru epske fantastike, sa kojim nemam ama baš nikakvog iskustva. Za sada deluje interesantno. Drži pažnju. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ding Hao Posted Friday at 08:09 AM Share Posted Friday at 08:09 AM Kinezi su snimili seriju na osnovu "Problem tri tela" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago On 2/3/2023 at 9:09 AM, Ding Hao said: Kinezi su snimili seriju na osnovu "Problem tri tela" Može li naslov, link...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Koliko sam shvatila ovo je prva epizoda: Neću da gledam dok ne pročitam, ali svakako bih pre gledala kinesku nego Netfliksovu verziju, mada tu uvek imam problem s razlikovanjem likova 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Meni je ostao još treći deo... I ja ću da čitam pa da gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts