Jump to content

Recommended Posts

Posted

Previše mitomanije, čak tamo ni gde je nema. Ovo s Ferštapenom je bilo klasično proklizavanje gde točkovi dobiju previše trakcije. I sam Maks je rekao da mu se kvačilo kvarilo. Drugo je kad izgubiš kontrolu jer je bolid preupravljao, tad se uglavnom flet-spotuje guma. Ovo s Maksom je anomalija s kvačilom.

• 2 weeks later...
Posted

Još malo o BMW. Mogu da postujem samo zvanične izjave za štanpu i članke koje je odobrilo BMW. Inače bi kolega @DASUBO mogao da profitira od industrijske špijunaže.😁

Autonomous and ADAS testing areas at BMW’s new US$304m Czech facility open early

https://www.automotivetestingtechnologyinternational.com/news/autonomous-and-adas-testing-areas-at-bmws-new-us304m-czech-facility-open-early.html

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Dejvid će voziti Fetelov šampionski automobil. Bravo za izbor vozača.

Zanimljivo da za showrun svuda teraju V8 bolid umesto hibrida sa kojim su čak i titulu osvojili. 😀

Edited by Drago
  • Like 1
Posted

Provoza ga Kultard po Beogradu... šta ti je gospodin čovek i profesionalan vozač, poštuje propise, ni jednom nije prekoračio ograničenje od 50 km/h 😄

Od ovolikog Beograda, neki pametnjaković rešio da se vozi po onoj Vesićevoj kocki na Trgu Republike. Glavom katran mešao.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Stiletto said:

Od ovolikog Beograda, neki pametnjaković rešio da se vozi po onoj Vesićevoj kocki na Trgu Republike. 

Previše događaja danas u gradu, puno zatvorenih ulica.

Bila bi fora da je sa Trga Republike krenuo Makedonskom, Dečanskom pa kroz Terazijski tunel preko Zelenog venca i Brankovog mosta do Ušća da odveze krug na stazi koju voze u domaćem šampionatu. 😎

Posted

Bio sam na Studenskom trgu na pravcu..., kad god se bolidi okrenu i krenu ka Trgu, maksimalno ubrzavajuci meni samo sto suza ne krene.

Kad sam dosao kuci, zakleo sam se zeni da idem na F1 trku prvom prilikom..., mislim da se razvodim 😂

• Ha-ha 1
Posted
13 hours ago, lemiwilli said:

Bio sam na Studenskom trgu na pravcu..., kad god se bolidi okrenu i krenu ka Trgu, maksimalno ubrzavajuci meni samo sto suza ne krene.

Kad sam dosao kuci, zakleo sam se zeni da idem na F1 trku prvom prilikom..., mislim da se razvodim 😂

Prvi put je najgore. Posle se navikne 😁

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...