Losmi17 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Iskreno, meni je Bobi postao ozbiljan cirkuzant i maltene svaki klip s njim mi je transfer blama. Mogao je da bude mvp EL i to vise od jednog puta. Imao je ozbiljne ponude, mislim od Efesa pre svega. Al odabrao je cirkus i sporadicno igranje, i uziva u tome. To je i najbitnije, prosto je to njegov izbor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Taj cirkus i sporadično igranje u NBA donose ozbiljan novac. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Cestitke Vasi Micicu na izboru u prvu petorku EL. Mozda ni MVP nagrada nije daleko. Ajmo sad jos i Kalina i Gudura 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 10 minutes ago, Princeton said: Fake news, samo ne kontam što na temi KKCZ- bivsi igraci i treneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Just now, Knipex said: Fake news, samo ne kontam što na temi KKCZ- bivsi igraci i treneri Aaa mislio sam na kafanu, imao sam par tabs otvorenih, i u pogrešan odradim c&p links.. Na telefonu, pa se ne snalazim 😁 Ali, nije da ne odgovara i ovoj temi, ima korelacije 🙈 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Ni u prajmu bre nije trenirao dva puta dnevno, sem ako se rolanje ne smatra treningom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Veličanstven debi u KLS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Djenka u Tenerifeu?? Presao pre vise od mesec dana, ja tek sad ovo vidim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Jos se igrao regularni deo EL kad je presao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) S obzirom da Olimpijakos (barem prvi tim) nema drugih obaveza sem EL nije bila neocekivana selidba Dzenkinsa posto verovatno nije u planovima Atinjana za sezonu 21/22. Edited June 2, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 borisu nije provozao samo ko nije ulazio u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Real Boriša na delu - indeks -3... Pet ličnih za 16 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 1 minute ago, Martin Mystere said: Real Boriša na delu - indeks -3... Pet ličnih za 16 minuta... Neko bi rekao da bi nam koristio protiv Buducnosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Zanimljiva priča ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 U majstorici Valensija - Baskonija Kalina allround partija u njegovom stilu, posebno kad se lomi i skandiranje sa tribina MVP… Sa druge strane Kolom naravno kao pao s Marsa, izgubio jednu od bitnijih lopti prilikom izvodjenja/prevodjena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Quote „Trenutno će se to svoditi na FMP, ne mogu da kažem koja će to funkcija tačno da bude, ali želim da pomognem klubu da napreduje. I da vratimo klub na ono što je on nekad i predstavljao. To je klub koji traje 30 godina, ove godine je bio jubilej, malo se nešto izgubilo ono što je FMP godinama unazad stvarao, a to je afirmacija i „proizvodnja“ kako igrača tako i trenera. Tako da ćemo pokušati svi zajedno da to vratimo onako kako kako je to nekada bilo“, naveo je novopečeni košarkaški „penzioner“. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Ja ne mogu da zamislim sta ce @Laki21 da uradi ako FC3 postane funkcioner u KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Pa ako je funkcioner KKCZ jedan Kešelj, ne znam što ne bi mogao Fića. Možda za to stvarno ima talenta za razliku od igranja košarke na nivou evrolige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa ako je funkcioner KKCZ jedan Kešelj, ne znam što ne bi mogao Fića. Možda za to stvarno ima talenta za razliku od igranja košarke na nivou evrolige. A i to sto kazes. Doduse, Keselj valjda ima te neke organizacione sposobnosti, ima valjda neki lokal ili teretanu. FC3 za sada ima samo pedigre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 41 minutes ago, Kooineeperk said: Ja ne mogu da zamislim sta ce @Laki21 da uradi ako FC3 postane funkcioner u KKCZ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Bjelica u GSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bjelica u GSW Saljemo ga na godinu dana u tu nasu filijalu da bi proverili ima li jos vatre u njemu, pa da ga sledece godine vratimo. Nemam drugo objasnjenje. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Belom srećno u GSW, ima u njemu sigurno goriva, ako ga budu koristili. Ne da se šeta od tima do tima da sedi na klupi, to mi je bezveze... 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts