MC Thunder 2 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Kazem ja lepo. Lebron. Covek ulaze 2 milona dolara godisnje u svoju suplementaciju, investira u sebe, a posle se ljudi cude kako on to ovako igra i razbija sa svojih 36. Svakako cu navijati za Lejkerse u wcf ako budu igrali protiv Klipana. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 5 minutes ago, Drakaris said: Nije svako ni LeBron, on sutradan posle osvajanja titule ide u teretanu i razmislja koji element igre je potrebno da popravi. Takodje, ako cemo bas da uporedjujemo, Bron je u njegovim godinama imao 33-34% za 3. Slobodna bacanja 77-78% takodje. 12 minutes ago, uini said: pa lebron negde do 28-30 nije ima respektabilan šut (iako se tu poređenje sa lebronom verovatno završava) boldov'o sam specijalno za tebe grofe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Jeste to Lebronu bila boljka na pocetku karijere ali nije da je imao los sut vec nedovoljno dobar uporedjujuci sa ostalim aspektima njegove igre i to su timovi pokusavali da iskoriste, posebno Pop '07 u finalu. U Janisovim godinama je vec imao dobar sut, jako malo je dijelilo od finala Kobe vs Lebron Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Rondo je jedna takva odvratna djubretarska njuska. Za pozeleti u svakom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Bron na pocetku karijere bese ispodprosecan suter, dok je Ante nesuter. Ima vremena da nadogradi svoju igru, ali je nevolja sto njegov talenat zapravo nije kosarkaski. Da se ne sudi ovako kako se sudi, karinu bi imao i priblizne brojke u napadu. Tacno mi dodje glupo zbog Brona, sad bi sedeo fazon na 45k poena i ko zna koliko skokova i asistencija vise da je dobio identican tretman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Tacno mi dodje glupo zbog Brona, sad bi sedeo fazon na 45k poena i ko zna koliko skokova i asistencija vise da je dobio identican tretman. ne treba da ti bude glupo jer je bron preteča aka krstitelj tog đaninog stila. pre lebrona nije bilo dozvopljeno uvaliti njegovo masivno rame u vilicu odbrambenog igrača, giannis samo vozi na tom talasu, mada nema isti tretman kod sudija, češće mu sude očigledne faulove nego lebronu. meni je recimo hardenovo foliranje manji problem od lebronovog bicepsa ili đaninog zakucavanja u čuvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Uini je skroz u fazonu početak bune na Lebrona. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 32 minutes ago, uini said: ne treba da ti bude glupo jer je bron preteča aka krstitelj tog đaninog stila. pre lebrona nije bilo dozvopljeno uvaliti njegovo masivno rame u vilicu odbrambenog igrača, giannis samo vozi na tom talasu, mada nema isti tretman kod sudija, češće mu sude očigledne faulove nego lebronu. meni je recimo hardenovo foliranje manji problem od lebronovog bicepsa ili đaninog zakucavanja u čuvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 imaš fejzpalm ponuđen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 49 minutes ago, uini said: ne treba da ti bude glupo jer je bron preteča aka krstitelj tog đaninog stila. pre lebrona nije bilo dozvopljeno uvaliti njegovo masivno rame u vilicu odbrambenog igrača, giannis samo vozi na tom talasu, mada nema isti tretman kod sudija, češće mu sude očigledne faulove nego lebronu. meni je recimo hardenovo foliranje manji problem od lebronovog bicepsa ili đaninog zakucavanja u čuvara Koristi ramena ali ne ide toliko ramenom u grudi protivnika koliko Janis a i Grk zna itekako i lakat da koristi. Janisa da fauliraju silinom kao Dzejmsa sto su ranijih godina kad je bio u prajmu pa on bi se polomio Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 8 hours ago, freethrow said: Jedino KD od velike trojke OKC je uspeo da ubode šampionsku ekipu... Inače: # Igrač Poena 1 threepwood 222 2 riviera 222 3 delgado 219 4 L0shmi 216 5 jerotije 211 Koliko vidim @threepwood je jedini igrač koji još uvek nije promašio nijednog pobednika serije. Uneta je serija Boston Miami, prognozirajte. Sajt je http://freethrow.pythonanywhere.com/ . Primam uplate od navijaca ovih preostalih timova da tipujem na njihove ekipe. Za racun se javite na PM 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Jel prenosi neka od nasih tv Den-Lac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 https://www.tvarenasport.com/tv-program ovde piše Arena 3 u 1900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Imace Boston dovoljno vremena da se odmori do pocetka serije sa Majamijem. Za Lejkerse bi bilo fenomenalno da Denver izgura sedmu utakmicu sa Klipersima. Vreme je za laganih 30 pts Portera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Porter može da ubaci laganih 30 pts na plejstejšnu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 41 minutes ago, Dzistrou said: Porter može da ubaci laganih 30 pts na plejstejšnu. ne moze, promenili su mehaniku za sut u novom nba2k svi cepaju slash fest, posto spolja ne moze nista da se ubaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 1 hour ago, freethrow said: https://www.tvarenasport.com/tv-program ovde piše Arena 3 u 1900. Pih nista na sportklubu znaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Dajte vi meni dobar link ako ima, bez registracije po mogucstvu. nbastreams.xyz mi je nesto groyan u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 4 minutes ago, freethrow said: Dajte vi meni dobar link ako ima, bez registracije po mogucstvu. nbastreams.xyz mi je nesto groyan u poslednje vreme. https://sportsurge.net/#/streamlist/1767 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 (edited) 15 minutes ago, freethrow said: Dajte vi meni dobar link ako ima, bez registracije po mogucstvu. nbastreams.xyz mi je nesto groyan u poslednje vreme. radi i xyz i sportsurge edit al yamalo 🙃 Edited September 13, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 jel ima nesto trece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 (edited) sta ce vam trece, radi sportsurge edit: probajte direktni linkhttp://6stream.xyz/video/la-clippers-vs-denver-nuggets/ Edited September 13, 2020 by Takeshi_Kovacs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 http://bfstrms.xyz/watch/nba/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 http://6stream.xyz/video/la-clippers-vs-denver-nuggets/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts