Dracarys Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Pa ni on se nesto nije pokazao sa frizom na restartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) 16 minutes ago, freethrow said: Ne zezaj, lep je Xtaps, ima taj trećerahjovski lundgrenovski je ne sais qui Valjda sovjecki fritrou majka mu stara, znamo svi odakle je Ivan Drago 😄 Edited August 12, 2020 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 11 minutes ago, Barkley#34 said: Što Marka Antonija Džefersona Dejvisa, leba ti? fura spojene obrve, to je no-no u gej svetu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Ne bi me cudilo da to i postane trend. Ljudi masovno da idu na presadjivanje obrve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Jel bila ova situacija ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 bože božidare, kakav kafanski džiber Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Klasicni paor uskurceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 kakva ce patnja da bude na forumu kada paor podigne leriobrajen trofej pocetkom oktobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Za mene nece biti tragedija jer mi je Kee jedna od najgotivnijih fransiza na istoku, plus imam samo ristekpe i simpatije za coach Budda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 2 minutes ago, gggggggg said: kakva ce patnja da bude na forumu kada paor podigne leriobrajen trofej pocetkom oktobra ne znam za forum ali ja ću patiti heavily. takvog anti košarkaša još svet nije video a da je game changer. udao bih se za traea ako će to spasiti čovečanstvo od djane 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 I mene malo deprimira to sto, pored takvih majstora kosarke, jedan lik koji to apsolutno nije moze da napravi takvu razliku na terenu. Sumnjam da bi neko recimo u fudbalu mogao da dominira iskljucivo na osnovu fizickih predispozicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 bilo je par svaba dok sam ja pratio back in the days, rumenige, mateus ali nikada nisu bili u top 3-5 fudbalera možda bi paralela mogla biti taj kylian mbappe, ako ga svrstavaju u top 5 danas, gledao sam samo ono svecko par tekmi, tad je bio još mlad i sirov ali surov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Boston da unajmi Acu Tricu umesto Stevensa i da vet min Varejau i ima osigurano izbacivanje Janisa. Nakon toga mogu da vrate Stevensa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 5 minutes ago, Manu said: Boston da unajmi Acu Tricu umesto Stevensa i da vet min Varejau i ima osigurano izbacivanje Janisa. Nakon toga mogu da vrate Stevensa. pa zar nije stevens izumeo onaj zid ispred djane, kada 2-3 igrača igraju zonu na njemu? jedini problemcic je što coach bud sada ima rutiniranu šemu trojkasa spremnu. da je horford tu ili ne daj boze ajdebajo, pa da se nadaju meni jedino toronto pada napamet ili kada bi butler i bam bam odigrali neke "time of our lives" predstave što je najveća fora, i meni su simpa svi ostali bucksi i franšiza i coach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 24 minutes ago, uini said: pa zar nije stevens izumeo onaj zid ispred djane, kada 2-3 igrača igraju zonu na njemu? jedini problemcic je što coach bud sada ima rutiniranu šemu trojkasa spremnu. da je horford tu ili ne daj boze ajdebajo, pa da se nadaju meni jedino toronto pada napamet ili kada bi butler i bam bam odigrali neke "time of our lives" predstave što je najveća fora, i meni su simpa svi ostali bucksi i franšiza i coach. Bold: jeste, radilo je jednu ipo tekmu te serije, dobise ih kasnije bucski u kontrolisanoj kosarci. Boston bas nema sta da trazi protiv Bucksa, ali je zato BAM mozda i najbolji Janis stopper u ligi. Samo da se nesto ne promeni ili Pacersi ne iznenade i da vidimo Miami - Bucks u semisu Istoka. Ja licno ocekujem da tu Majami prodje. Inace i meni su sem Janisa Bucksi simpaticni i inace gotivna fransiza, Budenholzer sa druge strane dosta manje sa onim Dule Vujosevic u KLS-u ponasanjem prema sudijama iako je nesumnjivo odlican trener. Mislim ipak da se precenjuje kvalitet ostatka ekipe, nemaju Midlton, Bledsoe i Brook clutch istoriju iza sebe i jako cesto je umela da im se stegne ruka kada je bitno. Cak se vise plasim recimo Divicenza i Konatona u smislu njihovog napada na titulu koji bih stvarno voleo da se ne ostvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 hour ago, gggggggg said: kakva ce patnja da bude na forumu kada paor podigne leriobrajen trofej pocetkom oktobra Da ga doda Dejvisu? Lijepo od njega ali nema potrebe, moze to Dejvis i sam da podigne uz FMVP😀 Da nisu podijeljene konferencije bas bih volio da vidim okrsaj brade vs Janis u PO ali posto je to samo moguce trenutno tako sto ce Hjuston izaci sa zapada, ipak skontam da mi ipak nije to tolika zelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 steta sto nema tekme za trece mesto, pa da lebron i djana odluce tu direktno ko je treci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 10 minutes ago, Manu said: Bold: jeste, radilo je jednu ipo tekmu te serije, dobise ih kasnije bucski u kontrolisanoj kosarci. Boston bas nema sta da trazi protiv Bucksa, ali je zato BAM mozda i najbolji Janis stopper u ligi. Samo da se nesto ne promeni ili Pacersi ne iznenade i da vidimo Miami - Bucks u semisu Istoka. Ja licno ocekujem da tu Majami prodje. PO '18 Boston izbacio Kee na taj nacin. Uini dzaba objasjavas. Ove nove generacije misle da sve znaju, a juce poceli da gledaju kosarku.😤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 7 minutes ago, uini said: steta sto nema tekme za trece mesto, pa da lebron i djana odluce tu direktno ko je treci. A ko bi za prvo? Majami vs Klipani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 ova diskusija me podseca da bi mogli poceti stavljati avatare za playoff. wooku predlazem nekoga iz warriorsa a francius nekoga iz portlanda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 minute ago, gggggggg said: ova diskusija me podseca da bi mogli poceti stavljati avatare za playoff. wooku predlazem nekoga iz warriorsa a francius nekoga iz portlanda. Reče čovek koji nikad nije imao avatar. 😄 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 17 minutes ago, Miki28 said: A ko bi za prvo? Majami vs Klipani? raptors / clippers bi mi bilo idealno. da kahwi proba da otme titulu od samog sebe salim se za leonard deo ali eto, ako bih birao to bi bilo finale. medjutim, zezam se ja malko sa tih hejtom, pravim konverzaciju dok cekam goste, jebe mi se realno i ko ce da igra finale i ko ce da uzme titulu, samo nek je dobra zabava i provod 24 minutes ago, mr clutch said: Uini dzaba objasjavas. Ove nove generacije misle da sve znaju, a juce poceli da gledaju kosarku.😤 vec sam prske za recse ali da znas da te aknolidzujem 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 8 minutes ago, stefan81888 said: Reče čovek koji nikad nije imao avatar. 😄 sta pricas ja navijam za 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 30 minutes ago, mr clutch said: PO '18 Boston izbacio Kee na taj nacin. To je Kidd - Prunty sezona, bilo ko bi ih izbacio tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts