Dracarys Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Au, kakav ofanzivni potencijal Portera Samo mora da se radi dosta na odbrani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 ocekujem sutra punu stranicu srba iz nba-a sa kreativnim naslovima. mora biti bar jednom 'ludi srbin' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Ovo bas tuzno izgleda sto igraju Lakersi. Deni nije ni blizu da ubaci trojku, Kiff malopre sam ko duh i nista. 1/12 trojke u 1q Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Gledam neki tim u OKC dresovima, a igraju totalno smislenu i dopadljivu kosarku. Totalno mi je neprirodno to 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 U ovom trenutku imam osecaj da su Lejkersi blizi ispadanju u prvoj rundi nego osvajanju titule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Očajno poluvrijeme Lejkersa, nije ni da su Thundersi odigrali nešto specijalno. Ovako ''tanak'' šut za tri može biti ozbiljan problem u plej-ofu za LAL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Bron deluje uzasno, Lejkersi deluju uzasno. Otvoren je zapad potpuno, kolko god da su LA timovi favoriti na papiru, uopste na terenu ne pokazuju to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Ne igraju punom snagom ni jedni, ni drugi. Inače, ''mali'' Dort igra opasnu defanzivu na Bronu, super snažan i brz na nogama isprati ga svaki put praktično effortlessly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Toronto je osmo svetsko cudo. Ne prica se o njima jer nisu atraktivni kao EL -EJ , a igraju fascinantno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Bukvalno jedina ekipa u ligi koja na svakoj utakmici igra odličnu defanzivu. Iskreno, volio bih da budu nagrađeni za takav pristup! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Hocu CP3 vs Harden seriju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Prvo CP3 vs Queen, da ga istera, pa onda protiv Hardena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Tatum već 3 lične a nije ni kraj prve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Boston dao 71 poen za poluvreme u prilično neobaveznom meču. Makar rezerve igraju, da se razdrmaju malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Ocekivano lagano smo dobili. Raduju minuti za Langford-a i Williams-a. Imamo jos 3 lake tekme (Memphis, Wash, Orlando) pa bi opet tu trebao dobiti RW3 minuta. On mi je nekako must sa klupe umesto Kantera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 6 hours ago, delgado said: Ovo bas tuzno izgleda sto igraju Lakersi. Deni nije ni blizu da ubaci trojku, Kiff malopre sam ko duh i nista. 1/12 trojke u 1q Oduci OKC od kosarke Lejkerse. Sut za 3 poena je katasfrofalan a vidio sam podatak da smo u Orlandu poslednji sto se tice vecine kategorija vezanih za poene i procente suta. Jako, jako lose. Nadam se da se Lebron steka za PO je ovo za sada je daleko ispod njegovog nivoa, 19ppg na 42% suta, 27% za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Verujem da igračima dosta znači to što ne moraju da putuju. To i nedostatak domaćeg terena će dati skroz drugu dimenziju plej-ofu. Mana je to što će mnogima da dopizdi izolacija. Ne znam da li je pomenuto, dopada mi se što je najzad ostavljeno dovoljno prostora pored terena. Mislim da igračima to posebno prija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 11 hours ago, Malkolm Brogdon said: Dobar ovaj video, kvalitetan kanal. Poslije uspjesne box+1 Raptors-a, iscekujem sve vise timskih odbrambenih rijesenja, protiv ovih napadackih zivotinja. Celtics-i su isto imali slican pristup kad su igrali protiv Giannis-a. Veoma interesantno za pratiti u nadolazecem play-offu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Najjača glava među komentatorima Zapad će biti zanimljiv do kraja ovog regularnog dela. Oklahoma ima najlakši raspored, mogu lako do svih 5 pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 Chris Paul je Bog medju playmakerima. Lik bukvalno kontrolise svaku trenutak utakmice, odredjuje kako ce se igrati, kako ce se napadati, koliko brzo i sve sto pozeli. Ogromna ogromna steta ce biti ako on zavrsi karijeru bez prstena. U igri nema mane, svaka odluka apsolutno ispravna, lopta sigurna kao u sefu svicarske banke, a BBIQ valjda milijardu. Sto se mene tice, najbolji cisti playmaker ikad (ako ne racunamo Magica tu zbog gabarita). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Lik bukvalno kontrolise svaku trenutak utakmice, odredjuje kako ce se igrati, kako ce se napadati, koliko brzo i sve sto pozeli. upravo tako. što se tiče prstena, ne gledam ja to kao presudno. toliko velikih igrača njegovog ranga ga nisu osvojili (kevin johnson, gary payton, john stockton, barkley, ewing etc) čak je i hakeem the dream sa napucanim rosterom morao da čeka da jedan lik napravi pauzu od dve sezone a da starks izvede HoF tuga performansa da bi uzeo titulu. tako je kako je, da ga je poslužilo zdravlje, imao bi priliku pre par sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 20 minutes ago, uini said: upravo tako. što se tiče prstena, ne gledam ja to kao presudno. toliko velikih igrača njegovog ranga ga nisu osvojili (kevin johnson, gary payton, john stockton, barkley, ewing etc) čak je i hakeem the dream sa napucanim rosterom morao da čeka da jedan lik napravi pauzu od dve sezone a da starks izvede HoF tuga performansa da bi uzeo titulu. tako je kako je, da ga je poslužilo zdravlje, imao bi priliku pre par sezona. Payton ima prsten sa Majamijem '06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 2 minutes ago, Miki28 said: Payton ima prsten sa Majamijem '06 Aaaa vidi stvarno. Dal se to racuna kao prsten? 😄 Tipa, da li se Pejin i Kidov prsten sa Dalasom racuna kao legit jer ga nisu uzeli onda kad su bili u prajmu? Peja je nesto tanko igrao tad? Tipa samo LAL napunio u PO, u finalu nije ulazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 6, 2020 Share Posted August 6, 2020 1 minute ago, AgroLaki said: Aaaa vidi stvarno. Dal se to racuna kao prsten? 😄 Tipa, da li se Pejin i Kidov prsten sa Dalasom racuna kao legit jer ga nisu uzeli onda kad su bili u prajmu? Peja je nesto tanko igrao tad? Tipa samo LAL napunio u PO, u finalu nije ulazio. Naravno da se racuna, Payton je imao bitnu rolu tada kod Majamija. Kidd takodje kod Dallasa, peglao ozbiljnu odbranu i pospremao trojke. Igrao je on masu minuta, preko 30. Peja je napunio Lejkerse, mislim 6 trojki da je dao u 4 mecu bez promasaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts