Jump to content

Zuba

Član foruma
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zuba

  1. E sad, i vi nemate babe i žabe , dva dijametralno suprotna samim tim i neuporediva igrača. Meni lično , oba draga i oba urnišu protivnike na svoj način. Spicy P je otkrovenje zadnje dve sezone. Brutalna tranzicija , odbrana , sveprisutnost u skoku , pregled igre sa niskog posta... Bas zahvalan i kompletan igrač. Tejtum s druge strane suvi talenat , rodjeni lider i vodja franšize. Ima i on bubica , upitna selekcija šuta , crni minuti... Njega , uz Luku , Donovana , Devina i Moranta vidim u budućnosti u TOP 5 napadača lige , definitivno.
  2. Toronto je osmo svetsko cudo. Ne prica se o njima jer nisu atraktivni kao EL -EJ , a igraju fascinantno
  3. Beži bre ne možemo nacrtani ovcu sačuvati , ovo je izgubljen meč
  4. To je taj Toronto , odavno ali odavno nisam video da neko ovako uspešno rotira , bukvalno sve uspevaju da stignu. VanVleet je cudo, ali najveća snaga Raptorsa je tim , strašan tim.
  5. Raptorsi preozbiljno tim , nevezano za početak ove utakmice. Nurse je ovo sve sjajno uklopio i podelio uloge. PS: Jel moguće da Lakersi tako dugo nisu dobili Toronto?
  6. Brutalan su tim, očekujem da osvoje , favoriti su. Imaju duplo bolji second unit od svih ako računamo odsutne Treza i Loua. Uz to prva petorka sa dva superstara...
  7. Ne verujem da ljudi pokušavaju opravdati ovo? Kakvoj crnoj podlaktici? Kakav crni polukrug , svako ko ima oči vidi da je Smart u posljednjoj milistotinki izašao skroz iz polukruga...
  8. Al onaj faul sto su svirali Wanamakeru nad grkom😄😄😂😂. Ladno gledaju snimak kod te situacije i ove na kraju(postavljanje Smarta) i u obe situacije odluče tako kako su odlučili. To je još gore od samih odluka.
  9. Kakva oružana pljačka i lakrdija? Ima li smisla gledati ovu smejuriju?
  10. Zuba

    ABA liga

    Ja sam ubedjen da ide neki scenario kao za Bitadzea. Draft pa u nekog Evroligaša da se čelični za NBA (neki Bajern bi bio idealan).
  11. Elijah Bryant je sljedeća meta ekipe CSKA.
  12. Minimalan budzet je 5,4 miliona barem bio donedavno. Tako da ko god kaze da je ispod toga , taj laže.
  13. Zuba

    ABA liga

    Ono , za ABA uslove ok , al stavljati ih već u finale je neozbiljno , sem ako nije neka ironija e onda se izvinjavam. Inače , najavio je Djoko napad na EL i još pojačanja. Kad se sve to sklopi napraviće izuzetno respektabilan sastav barem po imenima
  14. Razumem da je nekome dečački san da bude novi Maradona , Dzordan , Piksi ili Bodiroga , al kome je dečački san da trenira klince?
  15. Nisu problem samo Barsa , CSKA njih sam naveo hipotetički kao najbolje timove. Uzmimo primer Panatinaikosa (Papaetru , Auguste , Mitoglu i Witington/Dekker) , Zenita(Poythres, Monroe , Gudaitis, Will Thomas), Baskonije(Peters , Jekiri , Diop plus se spominje da dovode startnog PF) , Olimpijakosa(Livio Jean Charles , Printezis , Hassan Martin). Dakle poenta je u tome da nam visoke pozicije baš škripe. Nije problem , nema novca to je ok(bodricu momke necu ismejavat Kuridzu, Rita , Simona) gledao sam i bodrio sa Uvalinom pa i sad ću. Problem je u tome ako se proceni da je ovo OK i da nema potrebe trošiti novac više na visoke pozicije (a ima ga) , e onda je tu neko lud.
  16. Ako u klubu nema novca za angazovanje igrača na 4/5 , neću ništa reći. Dakle , nema se para , nemamo neke ambicije , borićemo se pa šta bude. Ali ako se proceni da nam tu pojačanje nije potrebno , a da se razmatralo i imalo novca za isto , e onda je to čist bezobrazluk i pišanje po onima što se iole razumeju u košarku. Barsa , CSKA , Real , Milano , Valensija pa i Fener imaju igrače pod košem da se smrzneš , a mi maltene jednog ozbiljnog(Nnoka) , Simana može da bljesne kad hoće ali problem je što često neće. Nisam mazohist , ne želim da gledam kako Shengelia i Mirotić obrću naše veseljake ko na ringišpil, međutim ako je teška situacija materijalno u klubu , razumeću i svim srcem podržati ekipu , a ako je ovo drugo onda je to krajnje neozbiljno da neuptrebim neku težu reč. Naravno , da Saša najbolje zna , al ovo baš bode oči.
  17. Da se ima para za njega , na 4/5 bi nam baš lepo legao Johnny O 'Bryant iz Lokosa , baš ono što nam treba
  18. Istina. Sa strane gledano jesmo najneozbiljniji po sastavu, osim ako ne dovedemo na 1 i 4/5 neke zveri mada teško. Paklena će biti Ebroliga ako Korona dozvoli da se igra , mnogo jakih ekipa i kandidata za top 8 , teško mi tu možemo šta da tražimo.
  19. Valensiju drzi najbogatiji čovjek u Španiji i bilo je pitanje vremena kada će početi nemilice da sipa. Žalgiris je daleko od neozbiljnog , biće žilavi i dogodine sa Schillerom za koga čujem samo reči hvale. Asvel ima bolji igrački kadar , a lošijeg trenera , Alba će opet igrati run and gun i nema neke ambicije u EL.
×
×
  • Create New...