Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Ovo je moralo da se okaci.

Bas je bilo dobre kosarke sinoc i preksinoc, mnogo brze nego sto sam ocekivao. NBA dobrodosao nazad, bice uzivanje provesti ostatak leta uz najbolju kosarku.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

a kolege mu viču bravo džastise, samo trpaj džastise

još je impresivnije kako je isporučio u klaču kada je bilo očigledno da će on završavati, svaka čast

i u to ime

Posted

Nurse COTY lagano. Lowry je sabio sinoć. 

Šta reći za partiju Warrena, znalo se da je dobar napadač al sad kad je dodao tricu imaju Pacersi vrlo potentan backcourt. 

• Like 1
Posted
55 minutes ago, Alex_Serbia said:

Veceras Hjuston - Milvoki. Tesko da ovde Hjuston moze nesto vise od tesnog poraza...

Iako bi im pobeda znacila pomeranje za 2 mesta na tabeli, a Baksima - nista.

Pa generalno nisam uopste siguran koliko je bitno gde ce ko da zavrsi na zapadu.

Lejkersi su sigurno prvi, i igrace protiv neke od ekipa koje ce da se usunjaju u PO. Klipersi i Dalas su gotovo siguran matchup prve runde. Verovatno je najbolje ostalima da igraju protiv Jute u prvom kolu ali je i to tesko pogoditi, vrlo su male razlike i ne zna se ko ce na kojoj poziciji da zavrsi.

HCA ne znaci nista, pa je, imo, bolje biti #6 i igrati protiv #3 Jute (iako Juta sigurno nece zavrsiti na #3), nego biti #4 i igrati protiv #5 recimo Oklahome.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jebite me ali ja ne verujem ništa Lakersima. 

Kakva je situacija sa bekovima Denvera, kad se oni vraćaju jer ovo ipak ne liči ni na šta trenutno? 

@HAMMER sta ces sa ovim?😂

Ne zna se jos, za sutra stoji da su Q tako da ubrzo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...