Jump to content
Vox92.net Forum

HAMMER

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  815
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,106 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. konacno neko sa normalnim fudbalskim prezimenom. gde je i sta radi??? gledam ove sto ih je doveo adza maher. naklon do poda. velika je misterija kako je ubo toliko talenta u razmaku od godinu dana. zaista umetnost
 2. izgledaju ko dzem hadari
 3. cek cek. orlando je sa ruki onilom igrao finale 95?
 4. jel tako? verovatno im dao par godina fore da bi bilo zanimljivo. mada ako se dobro secam juta i finiks su izalzili sa zapada u to vreme. cekao se lamar na torti.
 5. u nikad salbijoj enbea ligi a kako bi se dzordan i ekipa proveli protiv onilovih lejkersa? jel ima jos neko utisak da bi bilo beste noge posra vas guzica?
 6. trebalo bi opet da dovedemo legendoglua da nas opet vrati u evroligu.
 7. tolika koncentracija talenta na jednom mestu bi i fudbalske bogove naterala na blud, suicid i incest. bukvalno su njutnovi zakoni i teorija relativiteta oboreni a bogovi koma.
 8. kaludjer - raskovic mugosa - poletanovic - vukanara savicevic - causic noj - brat omega- miladinovic - stevica reljic smuci rezerve: boki pvlovic - pantic, krneta, tutoric, nenadic - sreckovic, stancic, obric, ricmi - betoligar, some onorabl mensn: lekic, babalj, milunovic, asamoa, onjilo, orlandinjo, sikira kapiten igor mijovic kakva je konkurencija u napadu govori cinjenica da nema mesta za mahere kao sto su muce i virtouz iz tondele.
 9. kaze doktor koji je doktorirao u feniksu a sada ide na casove engleskog da sleduje seca plata od po 50% po principu uzmi ili ostavi... al ce da pljuste tuzbe koje ce drzava da placa. kako je ova korona legla doktoru iz feniksa da pokrije svoje promasaje al ne da mu se kad mu je jezik brzi od pameti.
×
×
 • Create New...