Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 5/18/2022 at 11:45 AM, uvrnuto said:

Meni niko ne odgovori kad bismo mogli forumaški basket da organizujemo. 😣

Expand  

dajte neke potencijalne termine & toponime, pa da uskladimo naše bizi skedžuale;

@freethrow & ja smo odigrali uber-penzos basket prošlog petka, prvi ove sezone.

fritrou je kao klej perković thompson, ja kao zirbes sa šutom bobija portisa kada dođe u moje godine.

fritrou ne bije, gnuša se faulova generalno, ja sam prestao; 4 yrs and counting, still didn't fall off the wagon.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Koliko ljudi je u pitanju?

edit: stvarno igram kao Klej, ali iz prošle i pretprošle sezone, ne ove. Uini je neki miks Grejsona Alena i Bobija Portisa.

On 5/18/2022 at 11:14 AM, SteveFrancis#3 said:

Bio na basketu posle 1000 dina. Zaboravio kako biju 50+ matorci...

Expand  

Nećeš verovati, ali kada sam kao mlad 15-20togodišnjak pičio basket sa matoranima (40+) i mahom dobijao gadne batine pri svakom ulazu, rekoh sebi e nećeš tući klince kad omatoriš, makar postao besmislena pizda i čunj.

Edited by freethrow
  • Like 1
Posted (edited)

i bi tako 🙃

(mislim, ti bar imaš prangiju za tri, ja samo oko midrangea ako ubacim tri x za redom = ako me puste da šutnem).

Edited by uini
Posted
  On 5/18/2022 at 12:58 PM, uvrnuto said:

Ja sam predložio poslednji vikend maja ili početkom juna dok nisu ljudi otišli na odmore

Expand  

28/29. maj su subota i nedelja.

okej je to u teoriji, dok se ne pokaže suprotno. ravno 10 dana, nije loša distanca uvrnuto, na sve si mislio

evo ja se prijavljujem ali postoji mogućnost da moram da otputujem poslom pa onda ništa

ali i'm in like a flynn

Posted

Ja sam bio na korak od ostvarenja dečačkog sna, da se odmerim u nekoj amaterskoj ligi ni manje ni više nego protiv FČ3, ali ispovređivaše se mnogi moji saigrači pa smo otkazali dalje učešće na pola takmičenja. Biće valjda nekad prilike dok me još uvek noge koliko toliko slušaju.

• Like 2
Posted

Rammstein - bolji nego 2019

Black Keys - wild child hičina, ostatak vuče na delta cream. Kao da su divljedete snimili da bi imali hit na albumu, a ostatak komponovali za svoju dušu.

Florens + mašina - danas slušao, nije loše, treba još malo da se kuva.

Preporučujem da se posluša novi album šveCkih Helakoptersa - eyes of the oblivion

Posted (edited)

Mihály Munkácsy (1844 – 1900) je bio Mađarski slikar, istaknuti predstavnik Realizma u Austro-Ugarskoj monarhiji i Evropskoj umetnosti XIX veka.  Rođen u ruralnom Zakarpatju, gde pravi prve umetničke korake, da bi zatim, u svojim ranim 20-im, studirao u Beču, Minhenu i Dizeldorfu. Na Pariškom Salonu 1870 osvaja zlatnu medalju za "Poslednji dan osuđenika", te postaje slavan i tražen, kako u Parizu i širom kontinenta, tako i u SAD (Takođe predaje u Weimaru, osim u Nemačkoj, biva primljen u Špansku, Holandsku, Austrijsku i Švedsku akademiju). Dodatnu slavu i prestiž stiče sa slikom J.Miltona. Najveći uticaj na njegovo stvaralaštvo imao je Gustave Courbet. Kao on, a i Repin, Munkácsy stvara dela koja su dokumenti i sociografija života svog doba. Ono što ga odlikuje je raznovrsnost: Prikazi ruralnog i građanskog života, pejzaži, portreti, istorijske kompozicije, Hristova trilogija. Depresivan i bolestan, pred kraj života i dalje neumorno slika do smrti. Umire u Nemačkoj, da bi uz velike počasti bio sahranjen u Budimpešti.

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents