uvrnuto Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 9 hours ago, propolis said: @Tamburinjo @medobrundo @uini @Chaos Is Me @BarryWhite teško da je u Srb i ko je još igrao tad Da bacimo neki basket i obeležimo 10godisnjicu onog sa Taša? Kad sam bio u Parizu sa Beom pominjali smo te vaše baskete. Ako bude nešto bilo rado bih se priključio, ako može. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 @propolis, zapravo su prvi forumaški basketi bili na adi. kakva je to festivalska atmosfera bila, 30iljada ljudi, 20iljada igra, ostali toče alkohol tj sok : i posle se prešlo na taš, moguće je da ima čak i tome 10 godina. tu su onda lavrnjini drugari preuzeli organizaciju sa fokusom na basket a ne festival -- što se poziva tiče, podržavam, ja sam čipovan 3x a izgleda da izlazim i iz asimptomatskog kovida krajem ove nedelje - ali mislim da je za opšte zdravlje sigurnije da sačekamo proleće, pa da opičimo negde napolju. to privuče i ovaj festivalski deo ekipe a posle odemo na pivo i ćevape ili u trbovićevom slučaju lobe (meso) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, uini said: @propolis, zapravo su prvi forumaški basketi bili na adi. kakva je to festivalska atmosfera bila, 30iljada ljudi, 20iljada igra, ostali toče alkohol tj sok : i posle se prešlo na taš, moguće je da ima čak i tome 10 godina. tu su onda lavrnjini drugari preuzeli organizaciju sa fokusom na basket a ne festival -- što se poziva tiče, podržavam, ja sam čipovan 3x a izgleda da izlazim i iz asimptomatskog kovida krajem ove nedelje - ali mislim da je za opšte zdravlje sigurnije da sačekamo proleće, pa da opičimo negde napolju. to privuče i ovaj festivalski deo ekipe a posle odemo na pivo i ćevape ili u trbovićevom slučaju lobe (meso) Svejdeno gde pikamo dok god je pivo uključeno u proces 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 edit mislim da i dan - danas vidim jednog od lavrnjinih drugara kako vikendom upadaju na termin na tašu, kada se tamo nađem drugim povodom a redovno ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 minutes ago, uini said: tu su onda lavrnjini drugari preuzeli organizaciju sa fokusom na basket a ne festival 😄 3 minutes ago, uini said: da sačekamo proleće, pa da opičimo negde napolju Da, i ja sam za ovu opciju, pogotovo ako to podrazumeva i festivalsku atmosferu. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, uvrnuto said: 😄 Da, i ja sam za ovu opciju, pogotovo ako to podrazumeva i festivalsku atmosferu. 😄 ne mogu da se setim kako se zvao na forumu onaj legendarni lik, vrlo fini navijač partizana (mislim da na voxu nije ni pisao), koji je došao na prvi taj showdown na adi u 9 ujutru sa dva balona belog vina. totalno je izdominirao premijeru. boki i kronos će se verovatno setiti 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Ja koliko se sećam doneo je balon belog i balon crnog, da priča bude jača. Ne sećam se nicka nažalost. Može basket na proleće sa trećim poluvremenom, razume se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 minutes ago, uini said: ne mogu da se setim kako se zvao na forumu onaj legendarni lik, vrlo fini navijač partizana (mislim da na voxu nije ni pisao), koji je došao na prvi taj showdown na adi u 9 ujutru sa dva balona belog vina. totalno je izdominirao premijeru. boki i kronos će se verovatno setiti Snuker Tipujem na Harija Halera (mijenjao je nickove, i Albatross je bio i tko zna šta još) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 nije snooker, nije iz te prastare garde foruma, srednja generacija npr kronos i boki pamte k'o slonovi, ako oni ne znaju niko ne zna ali nebitno, totalno boss move je bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) 10 hours ago, propolis said: @Tamburinjo @medobrundo @uini @Chaos Is Me @BarryWhite teško da je u Srb i ko je još igrao tad Da bacimo neki basket i obeležimo 10godisnjicu onog sa Taša? Sto se mene tice moze i sad za vikend moze i na prolece moze i poznu jesen kad god. Sporadicno sam igrao dok se nisam skroz onesposobio pa su me izbacili iz svih kombinacija tako da ako neko cuje ove vapaje i treba mu covek za basket da izvodi lopte neka zove slobodno placam posteno kao i oni sto sutiraju. I uvek pre za salu ...al da je ceo teren da nije isecena trojka, nego za open court zbog atmosferskih uticaja, i mora bude mrezica... i dobra lopta ...ostario sam sve mi smeta 😄 @propolis Jel si ovo slucajno nabrojao samo cigane nista obraefekat 🙂 Edited January 25, 2022 by Tamburinjo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Ništa nije slučajno 😎 Može kad otopli da bacimo na Adi pivo,vino i sket. Za salu iskreno ne znam gde bi mogli jer kapiram da je vecina zauzeta sa ovim ligama što igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 19 minutes ago, Tamburinjo said: Jel si ovo slucajno nabrojao samo cigane nista obraefekat 🙂 Zato što se zna da su Ada i pivo ispod naših standarda. Zovite nas ako ima neki teren u Skver Najn, uz jastoge, šampanjac i sladoled sa zlatom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 40 minutes ago, uini said: ne mogu da se setim kako se zvao na forumu onaj legendarni lik, vrlo fini navijač partizana (mislim da na voxu nije ni pisao), koji je došao na prvi taj showdown na adi u 9 ujutru sa dva balona belog vina. totalno je izdominirao premijeru. boki i kronos će se verovatno setiti Prtzn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 hhahah jeste, mnogo jak nick ali čim mi niej pred očima, zaboravim. odličan baja, na stranu to jurenje zmaja sa crno-belim vinima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 5 minutes ago, uini said: hhahah jeste, mnogo jak nick ali čim mi niej pred očima, zaboravim. odličan baja, na stranu to jurenje zmaja sa crno-belim vinima Sta `oces - pojili smo vas vinom, pivom, a naslo se i vinjace za brata Glimmera. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, Kronostime said: a naslo se i vinjace za brata Glimmera. dada, glimmer koji đuska basket na vinu a onda u clutch-timeu cepne vinjak za mirnu ruku 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, uini said: dada, glimmer koji đuska basket na vinu a onda u clutch-timeu cepne vinjak za mirnu ruku A Delgado tada bio najmladji na Forumu i gost iz Nis - BattleBender. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 ma da, bez preterivanja nas je bilo 20-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, uini said: ma da, bez preterivanja nas je bilo 20-30 Posle se hipsteri preselili na Tas i kod Markovica u Dnevnu Sobu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 11 minutes ago, uini said: dada, glimmer koji đuska basket na vinu a onda u clutch-timeu cepne vinjak za mirnu ruku Jel pogodio išta Sve da i nije, dobro da je ostao na nogama...ako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, kriv i dužan said: Jel pogodio išta Sve da i nije, dobro da je ostao na nogama...ako je glimmy je gospodin čo'ek, sve radi umereno i šutira stilski kao željko obradović ne znam, ja se ionako znojim k'o prasac, ne mogu dovoljno vode da se napijem a kamo da cepam nešto dok igram. pominjao sam letos da sam cepao neki dobar basket (nije da sam ja bio dobar) u dalmaciji sa nekim 15ak+ godina mlađim likovima. oni su u fazonu na pauzi "hoćeš pivo", rek'o, "jedino ako može neko da me vozi do urgentnog posle a možda neće ni trebati pivo za to, stay tuned" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 28 minutes ago, kriv i dužan said: Jel pogodio išta Sve da i nije, dobro da je ostao na nogama...ako je Cuj pogodio - resetao k`o Bogdan Bogdanovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jako bizarno i glupo pitanje, pogotovo za ovaj topic, ali da li ima nekog da primenjuje fasting? I ako ima, kakvi su utisci i sl poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 12 minutes ago, BattleBender said: Jako bizarno i glupo pitanje, pogotovo za ovaj topic, ali da li ima nekog da primenjuje fasting? I ako ima, kakvi su utisci i sl poy U kafani pitas za izgladnjivanje? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Umalo me, mazga, nije pregazila... Isparkirava se i ne vidi: 110 kg zive vage?! Ma, bre, skoci mu na gepek - trkom kuci po "Mirka", a ne, ti mu se jos i skljanjas. PS. Jebala te finoca, timo - treba da te gaze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts