Del Piero Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Pandan ovim kecerima mi je namestena fudbalska utakmica na koju dodje 50k ljudi koji znaju konacan rezultat, ali se prave da ne znaju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 On 9/9/2021 at 4:16 PM, Marvin said: Uopa: Ovo jako lose izgleda, vizuelno je film iz 99. za tri koplja iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 39 minutes ago, Ne sam Safete said: Čekam da uini napiše nešto što mi se ne svidja, pa da mu okačim ovo umjesto odgovora Jao odsad mu uvek uzvratiti sa: Pazi šta pišeš, pustićemo Janga na tebe. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Evo Eufrata brata u Walteru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Evo Eufrata brata u Walteru... U kom tačno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 2 hours ago, Referent said: Планирам сутра неки породични излет до престонице и ручак негде у Земуну (кеју). Што би рекли по фејсу, где јести? Zavisi sta gledas od hrane, fancyjev predlog za balkan express je top, samo obavezno rezervisi, i to napolju. Pitam sta hoces od hrane, jer npr u Zemunu je jedini grcki restoran u bgd (vrv ima jos nekih po bgu, ali nisu poznati), ako ste fanovi te hrane, ovo ti je onda retka prilika da jedes grcku kujnu sem na letovanju (ti si bese negde iz Vojvodine?) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Sjajan je Piatakia, sigurno misliš na taj restoran. Bio je tamo onaj Mišić iz Paklene kuhinje, ali mislim da je to više bilo promocije radi, jer nije imao nekih velikih kritika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 17 minutes ago, MilošVB said: U kom tačno? Borcha. Ali samo je uleteo da uzme porudzbinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 4 minutes ago, MilošVB said: Sjajan je Piatakia, sigurno misliš na taj restoran Ofc, rekoh da drugog nema ili ja ne znam 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 (edited) 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Borcha. Ali samo je uleteo da uzme porudzbinu... A ja rekoh da ne sediš možda u Makenzijevoj, pa da se upoznamo. @nlavrnja Tamo i Cicipas voli da ode kada je nekoliko puta godišnje u BG. Edited September 11, 2021 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Stara carinarnica je isto ok mesto za klopu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 (edited) 4 hours ago, svi pjevaju said: Fascinantno! Uvijek se razveselim ovim tvojim postovima u kafani, hvala što me (nas) educiraš Više od post(ov)a ako se mene pita. 3 hours ago, DameTIme said: Uvek naučim nešto novo! Meni ništa lakše setiti se nekog slikara i slike, al' malo je smornije okačiti. I to ne samo zato što, naravno, za neko vreme tokom kojeg mi kroz glavu prođe sto slika, ne mogu da stignem da okačim jednu. Nego je i do toga da nisu svi linkovi dugotrajni/upotrebljivi. Tako mi je jedan post od pre par meseci polovičan, samo zato što sam tom prilikom zaboravio da image linkovi sa fb "umru" posle nekog vremena. Za razliku od slika sa wikipedie, twittera, pinteresta i imgura. Ovaj pomenuti post, gde je pocrkalo svašta, taj ću ponoviti. A za samu materiju i tematiku, ima smisla na Kafani, ipak se to gleda a ne čita/sluša, pa je prijemčivo i pitko. Velika razlika u odnosu na muziku i književnost: Dođeš, vidiš i voila. Forumaš jedan je pomenuo da bi bilo dobro otvoriti pdf/temu za Likovne Umetnosti, pa će se uskoro valjda dati videti više na jednom mestu. Edited September 11, 2021 by Marko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Koliko dugo nisam cuo ovaj benger Najlepsa ljubavna pesma ikad napisana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 4 hours ago, Barkley#34 said: Stara carinarnica je isto ok mesto za klopu. Odmah mi je radio reklama u glavi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Spoiler Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 8 hours ago, fancy said: Ovde: Balkan Ekspres Zovi i rezerviši, ako te mrzi (a prelepo je!) Onda nešto pored reke, Šaran, Reka, Tricolore, Sent Andrea... Nisam iz Zemuna ali volim ga ko da jesam i u njemu provodim više vremena nego kod kuće. Sent from my phone using their app 7 hours ago, nlavrnja said: Zavisi sta gledas od hrane, fancyjev predlog za balkan express je top, samo obavezno rezervisi, i to napolju. Pitam sta hoces od hrane, jer npr u Zemunu je jedini grcki restoran u bgd (vrv ima jos nekih po bgu, ali nisu poznati), ako ste fanovi te hrane, ovo ti je onda retka prilika da jedes grcku kujnu sem na letovanju (ti si bese negde iz Vojvodine?) Најбитније ми је да је на отвореном и да није неки фенсерај позерај. Мислим да ће шеф да се одлучи за грчки, пошто она обожава грчку кухињу. Хвала на помоћи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 12 hours ago, Ne sam Safete said: What about Bob? Bas ga gledao pre desetak dana. Prijatno iznenadjenje, bice i drugog gledanja. Ima vise mocnih citata. Najjaca stvar je sto je film pri cetiri meseca napunio 30 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 11, 2021 Author Share Posted September 11, 2021 On 9/8/2021 at 1:37 PM, realno *w said: Mislio sam da si mlađi On 9/8/2021 at 1:30 PM, Kooineeperk said: Ovo me setilo na "Bitka kod Sente" koju sam uzivo video u Somboru, u Gradskoj kuci (Opstini). Ona je nesto manja ali tu su negde. Slicna je i po sadrzaju. Zaista je skroz drugaciji osecaj kad vidis sliku u pravoj velicini. To je kao ono kad smo kao klinci skupljali postere pa imas fudbalera (ili Branku Katic) u prirodnoj velicini 😄 Edit: bezveze je da pisem post a nisam stavio sliku... Reveal hidden contents I jeste mladji - Silvija Kristel, Ilona Staler i Tereza Orlovski su krasile zidove soba ranijih generacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 ^^^ U, vodu, sotono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Timo davaj enter sendmena i ramštajn, nije dugo bilo. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Timo davaj enter sendmena i ramštajn, nije dugo bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts