Manoly Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 (edited) Izvinte ako je bilo... Edited January 29, 2020 by Manoly 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Da li si procitao/poslusao nesto od ovoga @Nicklord? U principu,Josh prica o svemu i svacemu..o svojim uzorima,bendovima koji su uticali na njega,o mnogobrojinim saradnjama,o svom zivotnom/muzickom putu..ali zanimljiv deo o rastanku sa Pepersima je u prvih 10-ak minuta podcasta. Jesam 😄 Na kraju isto kaže nešto kako su on i Fli išli na večeru nekoliko dana nakon što su mu rekli odluku i kako je Fli bio u fazonu da je jedini lik što su ga izbacili a da je bio dobar. To mi je žao što ga Mark nije pitao više. Isto i onaj deo gde kaže da bi se raspao psihički da su ga izbacili posle IWY ali pošto su dva albuma snimili znači da nije do njega nego se bukvalno svodi sve na - "jbg to je Frušante" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Jesam [emoji1] Na kraju isto kaže nešto kako su on i Fli išli na večeru nekoliko dana nakon što su mu rekli odluku i kako je Fli bio u fazonu da je jedini lik što su ga izbacili a da je bio dobar. To mi je žao što ga Mark nije pitao više. Isto i onaj deo gde kaže da bi se raspao psihički da su ga izbacili posle IWY ali pošto su dva albuma snimili znači da nije do njega nego se bukvalno svodi sve na - "jbg to je Frušante" Nekako mi je dzukacki nacin na koji su ga izbacili, iako mi je Dzon par klasa bolji gitarista. Koliko sam video, u junu bi trebalo da dodju na turneju u Evropu, pa me interesuje jesu li karte rasprodate ili jos mogu da se nadju karte za neke koncerte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Na samom pocetku podcasta,nekoliko Joshovih recenica sugerisu da je bilo nekorektno..navode te na zakljucak da su postupili tako prema njemu,ali kad saslusas ceo intervju (posebno poslednjih 10-ak minuta) shvatis da nije tako i da se nisu razisli na ruzan nacin. Sto je onako..kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 1 hour ago, Dingospo90 said: Nekako mi je dzukacki nacin na koji su ga izbacili, iako mi je Dzon par klasa bolji gitarista. Koliko sam video, u junu bi trebalo da dodju na turneju u Evropu, pa me interesuje jesu li karte rasprodate ili jos mogu da se nadju karte za neke koncerte? Sam Džoš kaže da razume da je hemija koju su imali sa Džonom a naročito Džon i Fli ne može da se ponovi. Oni sviraju zajedno od kada je Džon imao 18 godina. Sa jedne strane je glupo izbaciti lika koji je dobar ali sa druge strane ne treba propustiti da imaš najboljeg mogućeg gitaristu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Sam Džoš kaže da razume da je hemija koju su imali sa Džonom a naročito Džon i Fli ne može da se ponovi. Oni sviraju zajedno od kada je Džon imao 18 godina. Sa jedne strane je glupo izbaciti lika koji je dobar ali sa druge strane ne treba propustiti da imaš najboljeg mogućeg gitaristu. Slazem se ja sa odlukom da se on zameni Džonom i mislim da je to korak napred za bend. Stekao sam nekako utisak da to nije bas najsrecnije uradjeno, mada sa druge strane nikada tako neka situacija ne moze bas lepo da se resi. Bas me interesuje kako ce to izgledati sa Džonom i da li ce uspeti da povrate kompletnu muzicku hemiju koju su imali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Znači vreme je za novo pojavljivanje starog grafita iz blokova: "KINEZI NAZAD KUĆI U JAPAN!!"Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Cekam da neko da predlog, ali opet moram ja 1. Masta Ace 2. Mr. SOS 3. Deacon The Villain 4. Kno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Koliko "hitaca" ima u jednom punjenju "municije" za heftalicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Cekam da neko da predlog, ali opet moram ja 1. Masta Ace 2. Mr. SOS 3. Deacon The Villain 4. Kno isti poredak, s'tim što son of yvonne za 3x dužine šije ostale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 jel možemo mi i dalje ove neke smešne sličice i tako to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Koliko "hitaca" ima u jednom punjenju "municije" za heftalicu? Prebroj. 😄 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Neverovatna glupost. Ovo sve treba pozatvarati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Srecan rodjendan,Rundek! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Slava Kristu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 (edited) 20 hours ago, SteveFrancis#3 said: Cekam da neko da predlog, ali opet moram ja 1. Masta Ace 2. Mr. SOS 3. Deacon The Villain 4. Kno Odlicna stvar. Nisam je cuo bas dugo vremena. 1. Masta Ace 2. SOS 3. Kno 4. Deacon the Villain Edited January 30, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts