Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, Kooineeperk said:

Koji miks stilova 😄 Za svakog po nesto... toliko me zaintrigiralo da sam morao da poslusam jos neke stvari sa njihovog kanala. 

Ovde se jasno vidi talenat, za razliku od nekih "pustim ritam i autorjun" likova. 

Gorillaz mi je tu dominantan.

• Like 2
Posted

Svako ko me malo duze poznaje zna, da se ja zajebavam ili mislim krajnje ozbiljno. Sledeca je krajnje ozbiljna prica.
Ja kad, Isabel cujem kako pripoveda pricu o bedastocama, preriji, svim nedastocama koja ih ocekuju, pozelim da je zagrlim. Kao, ceru koju nikad nisam imao. :heart:

Ali, ALI, to ne znaci da ne bih imao privatne razgovore sa njenom tetkom. Ubedjen sam, da u nasoj konverzaciji ne bi bilo vise Isusa!

PS. Ja se unapred izvinjavam sto nemam adekvatan smajli za te, matore rabote. :lala2:

• Like 2
  • Love 1
Posted

BTW, Ta' je, Paja. I, Paja se uvek, kao Djuka nadje kad je timO siv e, sad, koliko ce biti srecan sto me u ove sitne sate fejson gnjavi.... Ja jednostavno moram da reagujuem!

PS. :heart:

• Love 1
Posted

Osim ako ovi od prekoputa ne naprave kurcslus, ponovo, potrudicu se da ovo bude moj poslednji upis.

Sto si, bre, ti, timO budaletina, pa, prosetaj se do jezera, imas i radnju usput, kupis pa ledenih i 'skuliras u hladovini...  Sjajno, sto se ova budaletina ne seti cesce izleta koji su na pis i po.... E,

ja ne znam da li je zbog pesme,
moje poduze kose, ili sto sto sam bio frisko okupan - eto ti brke proteze se na 10 metara od mene.... Bezi, timO kroz sume, nema veze sto ce te komarci i ostali klosari isisati - samo bezi!

Posted

@Ta'veren

Nije problem, objasnicu ti ja i ovde. Svaka tetka/cika, moze da pusti pesmu B, nakon pesme A. E, vidis, kod mene ne dolazi u obzir da se bilo koja pesma, tek tako, stavi na mix, a da me ne dobrano ne oduva, kao na primerr ova:

E, lepi moj, zato sam najiskreniji

Posted
1 hour ago, uvrnuto said:

E, da, next level u NS je da se stavlja pomfrit na picu

Primetio sam po drustvenim mrezama, a i ovako iz slika restorana dostupnih na google maps, da je ovo poprilicno popularno i u Italiji, tako da niko nije postedjen. 

• Tuzno 1