Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/28/2023 at 6:16 PM, gggggggg said:

konacno nesto normalno u kafani (osim mojih postova).

ladno ima i to the grim :Hail: mada mi je uvek bio bolji original nego kanzianskijev remix

Expand  

a vidi, tvoj ukus je prilicno averidzara-pop sto se tice vecine elektronike ali i dalje te volim vise od vecinskog zivlja. jedino sto ne izgledas spreman da ucis i sto furas tjune od pre 10 godina ali gotivim te, pre svega jer te frensis gotivi 🩵

Posted
  On 2/28/2023 at 6:40 PM, uini said:

techno, ne house, sry na nitpicku

Expand  

Tech house točnije. Carl Cox je vise naginjao houseu no to se mijenjalo vremenom. I Umek je u početku bio umjereniji. Osobno sam više volio techno. Sven Väth je još jedan od mojih preferitih.

Posted
  On 2/28/2023 at 6:49 PM, bodo said:

Tech house točnije. Carl Cox je vise naginjao houseu no to se mijenjalo vremenom. I Umek je u početku bio umjereniji. Osobno sam više volio techno. Sven Väth je još jedan od mojih preferitih.

Expand  

umek i kanzyani su 100% techno.

makar onomad kada sam pratio sta rade pre 20ak godina ( :

• Like 1
Posted
  On 2/28/2023 at 6:51 PM, uini said:

umek i kanzyani su 100% techno.

makar onomad kada sam pratio sta rade pre 20ak godina ( 

Expand  

Jesu. A sad se sjetio i Nastica. I on je imao dobre nastupe. 

• Like 1
Posted
  On 2/28/2023 at 6:43 PM, uini said:

a vidi, tvoj ukus je prilicno averidzara-pop sto se tice vecine elektronike ali i dalje te volim vise od vecinskog zivlja. jedino sto ne izgledas spreman da ucis i sto furas tjune od pre 10 godina ali gotivim te, pre svega jer te frensis gotivi 🩵

Expand  

:classic_sad: :classic_smile:

• Ha-ha 1
Posted

Meni je ostalo samo još Blur da uhvatim od svih stvari što je Damon Albarn radio 😄 Gledao sam Gorillaz, njegov solo, i The Good, The Bad, and the Queen. Ali baš mi ne odgovaraju datumi na turneji ove godine

• Like 3
Posted
  On 2/28/2023 at 12:46 PM, uini said:

što mi je kriivo :lol_2:

pJvQ5O4.jpeg

Expand  

Imam prijatelja koji posećuje ovu manifestaciju. Dođe njih 300, napiju se kao svinju, idu kroz šumi i derinjaju se, sve živo pobegne kilometrima daleko. 

U suštini, većini nije ni cilj da nešto ustrele, nego samo klopa i alkohol.

• Ha-ha 2
Posted
  On 3/1/2023 at 1:43 PM, uvrnuto said:

Ludilo, hahaha. Ali matrica je hit. I svaki put ispočetka, ima li kraja aaa

Expand  

Pročitah da je to uvodna špica neke poljoprivredne emisije na HRT-u, Plodovi zemlje 😁

Posted
  On 3/1/2023 at 1:46 PM, Gavran said:

Pročitah da je to uvodna špica neke poljoprivredne emisije na HRT-u, Plodovi zemlje 😁

Expand  

Da, da, sad videh. 😄

Dj Pedo vrti bitove sa stick-a
Fanovi me pitaju mogu li se slikat

ja kažem ko vam brani i onda oden vani

Vojko V je zvezda ka da san Đogani

U NS je izgleda baš bio pod dobrim gasom i bacao fore fanovima, ne znam je l' se sećate ovog "bisera"

On 7/29/2022 at 2:49 PM, uvrnuto said:

Drugari bili na Vojko V u NS i nahvataju ga posle da se slikaju. A jedan od drugara, pošto je Vojko izveo i Dalmaciju od Dječaka, hteo da mu se zahvali i zbunjeno kaže Svaka čast za Dalmaciju, a Vojko ga pogleda i kaže Svaka čast za Vojvodinu. 😄

Expand  

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted
  Reveal hidden contents

• Like 1
  • Love 1