DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Malo mi se ogadila zbog spamovanja sa fudbalskom konotacijom, ali ipak je to nineties tresh klasik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 jos uvek ne mogu da skupim balls da pustim maneskin tu je jednostavno previse pederastije, foliranja&poziranja cak I za mene koji sam potpuno slobodouman svojevremeno, in 1969, kada je prvi put video led zeppelin u wiskey a go go I planta koji trlja bradavice jim morrison se zgadio I zaprepastio u kom pravcu je otisao rnr I odlucio da prestane da se bavi istim posle 2 dana je pevao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Malo mi se ogadila zbog spamovanja sa fudbalskom konotacijom, ali ipak je to nineties tresh klasik Ubija me YT algoritam, sad samo ovakve stvari predlaže. Oko Maneskina, ne znam šta je pederastija, pazite da vam ne opadne nivo testosterona od frontmena rok benda koji nosi haltere i štikle. 🥺 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Ma ti Italijani su ko 9-ogodišnje devojčice koje nađu maminu šminku i donji veš pa stanu ispred ogledala da se oblače, mackaju i šepure zamišljajući princa na belom konju. A ovo su prinčevi na belom: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Ne vidim ništa loše u gender-fluid stilu oblačenja, mislim da je čak dobro imati takve muzičare i entertejnere na muzičkoj sceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 sta je to gender fluid, jel to ono sto se u moje vreme zvalo feget? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Ne vidim ništa loše u gender-fluid stilu oblačenja Kako ne vidiš? Pa imali smo to već 70ih i do čega je dovelo?? Do muzičkog kolapsa zvanog 80e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Pa kažem ti, to je kad muškarac nosi haltere, štikle i kreon oko očiju, a tebi opadne testosteron ako predugo gledaš u njega. 😄 1 minute ago, fancy said: Kako ne vidiš? Pa imali smo to već 70ih i do čega je dovelo?? Do muzičkog kolapsa zvanog 80e Za mene su 80te najbolje što se desilo muzici, tako da ne vidim problem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 minute ago, fancy said: Kako ne vidiš? Pa imali smo to već 70ih i do čega je dovelo?? Do muzičkog kolapsa zvanog 80e Kako to mislis kolapsa? Pa valjda je vise muzika obeseni Ian Kertis nego umiruci dinosaurusi u bundama tipa LZ, Genesis, Yes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Btw. obešeni Curtis je i dalje 70s Edit: 4 minutes ago, SunZero said: Genesis E, upravo o ovome sam pisao - šta su nam ti junaci doneli u 80im - ćelavu spodobu za bubnjevima i dosadnog štrebera Edited January 30, 2023 by fancy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Par "gender fluid" bisera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 11 minutes ago, DameTime said: Za mene su 80te najbolje što se desilo muzici Ajde priznaj, šta te više podiže: Final Countdown ili Especially For You? Samo nemoj reći Darling Nikki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 9 minutes ago, fancy said: Ajde priznaj, šta te više podiže: Final Countdown ili Especially For You? Samo nemoj reći Darling Nikki Final Countdown, naravno, do you have some problem with that? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Sažeto o 80im, pošto su obešenog ostavili u 70im Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 hour ago, DameTime said: Final Countdown, naravno, do you have some problem with that? stiže 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Maneskin je iPhone instagram rokenrol, zabole me bas za stikle i Bouvi ih je nosio. Ako je ovo rokenrol, onda ja mrzim rokenrol 😁 A ni to ne bi bilo bitno da imaju bar jednu originalnu ideju ili bilo sta i ne zvuce kao da im vestacka inteligencija pravi muziku za Dizni seriju sa Hanom Montanom koja sa prijateljima u seriji ima rok bend. iPhone selfie instagram bogati smo rokenrol 🤣 No, rokenrol je i pustiti ljudi da vole sta vole, tako da kome se svidja, nek uziva 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Hahaha volim kako forumaši ocenjuju šta je rokenrol a šta nije, a producenti prilično pozitivno cene ovaj album. Keep going Edited January 30, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 @SnjofkoDa je instagram (i sl) postojalo onomad videli bismo mnogo gore slike u tom maniru od rokenrol zvezda tih vremena. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Pa nije tu nista lose, samo je isfolirano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) 5 hours ago, fancy said: Sažeto o 80im, pošto su obešenog ostavili u 70im Usla u zonu gledanja propustenog od muzickih filmova. Biografski o Curtis-u iz 2007. Dosta dobar film, kazu da su glumci uvezbali da sviraju samostalno. Edited January 30, 2023 by Plavi Golub 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Inace, imam bag da uvek kad hejtujem neki bend, provedem ostatak dana pevajuci njihovu neku pesmu. Tako da sad pevusim I Wanna Be Your Slave, hvala puno Dame 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Nema na čemu, bitno je slušati dobru muziku 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts