Beonegro Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 5 minutes ago, uini said: valjda nacisto-načisto. to već ne umijem da prijevedem na ijekavski 🥲 1
Nicklord Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 17 minutes ago, uini said: šta si slušao tj koji lajnap? edit ja poslednji put bio na l.garnieru pre cc 4-5 god a pre garniera sam bio pre cca 4-5-6 god. možda mi je vreme. mada sam kupio karte za lajbah, nek' se i to računa u rijejv, što bi rek'o @Beonegro 😐 I Hate Models i Anetha. Bilo u hangaru, jedno 70% popunjen, taman mesta da se svi razmašu 😄 3
didžej hel Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 @Nicklord, čuo sam da je dobar taj kli ali ne sviđa mi se (makar ovo) navijačko-gabber parče seta. nije moja šolja lepetronike.
didžej hel Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Anthony did more cardio in this performance than me in my whole life 2 1
Nicklord Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 3 minutes ago, uini said: @Nicklord, čuo sam da je dobar taj kli ali ne sviđa mi se (makar ovo) navijačko-gabber parče seta. nije moja šolja lepetronike. Ovo je prvih 7 minuta, posle jedno 15 minuta ovoga prebacio na svoj fazon. Mislim agresivan je set bio i posle ali nije ovo 100% reprezentativno kako on pušta samo ne postoji drugi snimak na yt-u. Svi se hvataju za telefon na početku i na kraju seta 😄 @gggggggg jeste, još je puštala jedno 3 i po sata na kraju jer je IHM kasnio zbog prevoza 2
deez nuts. Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Braco, da prijavim pojacanjeJuce nam je stigla Anika[emoji3060] 15 21 1
Luchifer89 Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 (edited) 22 minutes ago, deez nuts. said: Braco, da prijavim pojacanje Juce nam je stigla Anika Daj adresu da pošaljemo poklon 😉 Spoiler Edited December 6, 2022 by Luchifer89 2 1
realno *w Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 21 hours ago, deez nuts. said: Braco, da prijavim pojacanje Juce nam je stigla Anika Nema slike, ali u svakom slučaju čestitke od srca! Živi i zdravi bili svi zajedno. 1
Kronostime Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 55 minutes ago, uini said: @SteveFrancis#3 i mozda @Kronostime, 1
SteveFrancis#3 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 2 hours ago, uini said: @SteveFrancis#3 i mozda @Kronostime, Eo malo deep cleopatra zvezdana
Nicklord Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Slušam ovih dana sve što sam propustio a da je izašlo ove godine, video Wilderun da je imao novi album još na početku godine. Solidan skroz, verujem da bi Chaos ima mnogo više toga da kaže 😄 Ali ono što je mene oduševilo je ovaj cover Radioheada, dodao je još više inteziteta u odnosu na original a da ne zvuči usiljeno metal
Chaos Is Me Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Imam taj Wilderun original u kolekciji, mada mi je prethodni njihov bolji, ovaj je pretrpan. Stay tuned za listu ako te zanima. Dolaze u aprilu u Beograd sa Soilwork i Kataklysm. Šteta što ću ja tad biti na Roadburnu.
Dracarys Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Post pod rednim brojem 10 000 mora ići u kafanu.
Recommended Posts