Marko Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 @SteveFrancis#3, zasto ja ne znam za ovo 10+ godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 On 10/26/2022 at 7:37 PM, Stiletto said: Kad me život nasekira, kad mi se sve smrkne, pustim sebi ovaj koncert i za sat vremena imam osmeh od uva do uva... ovoliku količinu pozitivne energije nije lako ni pronaći, a kamoli emitovati... Ladno Boney M nastupali u Sopotu 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Još 90 kom.... kasnim malo, ali stižem do SPa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 26 minutes ago, realno *w said: Još 90 kom.... kasnim malo, ali stižem do SPa... Jesu li za to bile razmene na Terazijama pre nedelju-dve? (mada možda i dalje traju) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 5 minutes ago, DameTime said: Jesu li za to bile razmene na Terazijama pre nedelju-dve? (mada možda i dalje traju) 😄 Da, Terazije Bg, Katolička Porta NS, svaki grad ima neko svoje mesto... Nedeljom u 12, gori 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 35 minutes ago, DameTime said: Jesu li za to bile razmene na Terazijama pre nedelju-dve? (mada možda i dalje traju) 😄 Svakog dana, ne prestaju. Juče popodne sam video jedno 150 ljudi, bez preterivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Ja sam , a I junior bogami, razočaran kvalitetom ( pomalo i dizajnom) sličica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 @Barkley#34 @realno *w Prošla sam par puta Terazijama i iskreno pomislila da su se skupili neki kolekcionari Yu-Gi-Oh karata ili tako nešto 😂 Jer je bilo preko 100 ljudi. Nisam do sada videla da se tako sakupljaju ljudi da razmenjuju aktuelne sličice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 11 hours ago, Fat Zadd said: Ja sam , a I junior bogami, razočaran kvalitetom ( pomalo i dizajnom) sličica Ne skupljam slicice ali drugari skupljaju, ono je stvarno odvratno. Kvalitet stampe nula a tek ona narandzasta pozadina sto je ogavna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ja sam krenuo da skupljam još pre 2 meseca i onda mi uleteše neke ozbiljnije stvari i potpuno sam zapostavio sličice. Moraću ispred Moskve za vikend, nema druge. Da, album nije neki a ni sličice al jebeš ga, skupljam ta sranja od 92e, bezveze sad da prekidam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 cccc, sve matore drtine tapkaroske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 3 hours ago, Ne sam Safete said: Axl approves. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 U Novom Sadu je kul skupljati u porti jer ima kafića i picerija okolo, plus uvek može da se uzme pivo i sedne na fontanu. Meni je to baš događaj, skupi se i staro i mlado, vidiš neke ljude koje inače viđaš samo kad je skupljanje, upoznaš nove ljude, itd. Uvek bude i zanimljivih scena, što ružnih, što lepih. Klasika je da se hejtuju oni preprodavci i sa njima uvek ispadne neki pičvajz. 😄 Sećam se 2018. kad sam se menjao sa jednim klincem koji je usred menjaže doživeo epi napad i pao kao daska ispred mene. Ja se presekao, kao i većina okolo. Sreća, bio mu je tu ćale, brzo je reagovao i sve je bilo ok. Ove godine posle par pokušaja da krenem sa skupljanjem sam odustao jer sam skontao da nekoliko godina ne pratim fudbal uopšte i da ne znam gomilu igrača. Mada bi mi skupljanje verovatno dobro došlo kao neki uvod u SP. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 2 hours ago, uvrnuto said: Ove godine posle par pokušaja da krenem sa skupljanjem sam odustao jer sam skontao da nekoliko godina ne pratim fudbal uopšte i da ne znam gomilu igrača. Mada bi mi skupljanje verovatno dobro došlo kao neki uvod u SP. Meni su klinci (7 i 8 godina), zaduženi za to. Ne znam naravno koliko sam ja znao fudbalera u tom periodu, plus naravno da imaju tu dostupnost interneta i svih podataka, ali opet toliko podataka imaju u glavi da mi to deluje neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts